Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
KHL
Yugra-Dinamo Minsk over 5,5 kv 2,40
Yugra-Dinamo Minsk over 5,5 kv 2,40
Zadnja izmjena: tribalhardcore, dana/u 14 jan 2014, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Bolje uzeti Rudy Gaya 19.5 ispod cuva ga Paol George njegova igra u odbrani ostavlja mogucnost da Gay ubaci 15 al vise tesko, a Cousins bi takodjer trebo ispod i 92.5 granica na Kingse takodjer treba ispod icisombrero je napisao/la:večeras Indiana-Sacramento...šta mislite centar Cousins ispod 23,5 ?
da se uzme dok je jos na 1,85 , vjerovatno ce to smanjiti kasnije

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Hokej: Rusija, MHL
Atlanty - Molodaya / 2 @3.35
Veoma interesantan par. Ove dvije momčadi susrele su se u 2 navrata prije par mjeseci, obe utakmice dobila je Molodaya. Trenutno su gosti u velikoj stisci sa bodovima za playoff. (evo tablica http://www.****/utakmica/nqTzt ... blica;live) Iako imaju dvije utakmice manje nego ostali u ligi, u ovakvim trenucima svaki bod je bitan. A zašto onda ne bi bodove uzeli baš od Atlantya kojega su već pobjeđivali, Atlantya koji je zacementiran na sredini tabele te Atlantya koji u zadnjih 5 utakmica ima 5 poraza?!?
ODLIČAN VALUE BET!!!
Veoma interesantan par. Ove dvije momčadi susrele su se u 2 navrata prije par mjeseci, obe utakmice dobila je Molodaya. Trenutno su gosti u velikoj stisci sa bodovima za playoff. (evo tablica http://www.****/utakmica/nqTzt ... blica;live) Iako imaju dvije utakmice manje nego ostali u ligi, u ovakvim trenucima svaki bod je bitan. A zašto onda ne bi bodove uzeli baš od Atlantya kojega su već pobjeđivali, Atlantya koji je zacementiran na sredini tabele te Atlantya koji u zadnjih 5 utakmica ima 5 poraza?!?
ODLIČAN VALUE BET!!!
U desetom selu živi Antuntun!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pacersima nije nikad ubacio 23 p.sombrero je napisao/la:večeras Indiana-Sacramento...šta mislite centar Cousins ispod 23,5 ?
da se uzme dok je jos na 1,85 , vjerovatno ce to smanjiti kasnije
Imaju Kingsi i Gaya, Thomasa koji redovno ispucavaju svoju porciju.
Nije mogao preko protiv Howarda, valjda nece ni preko Hibberta. Ind. u prosjeku prima manje od 16 p. od protivnickih centara. Realniji under, nece ut. ici na tako veliki broj poena + faulovi... stvarno ce tesko ici preko, ali svakako da moze, pa i prvi put u karijeri, i to nekad mora doci

negdje je 24,5

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- diplomatija
- Kontakt:
Za ovog sto trazi sudije, lacio sudi Andrea Gervasoni, a pdf Rudy Buquet, znaju poluditi ponekad hah
Moj tiket za danas dva rukometa dva fudbala i dvije kosarke
Rukomet zbog kvote 1.60 u svim kladaaram ova dva igraca
Fudbal Pariz ide na sve trofeje ima igraca ovamo fa cup engleski osjecaj prosto
Kosarka sto mi je i najsigurnije Indijana ne dozvoljava prosjecnim ekipama da disu jednostavno 92 poena Kingsi najjacoj odbrani lige ne mogu dati

Rukomet zbog kvote 1.60 u svim kladaaram ova dva igraca
Fudbal Pariz ide na sve trofeje ima igraca ovamo fa cup engleski osjecaj prosto
Kosarka sto mi je i najsigurnije Indijana ne dozvoljava prosjecnim ekipama da disu jednostavno 92 poena Kingsi najjacoj odbrani lige ne mogu dati

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Kongo - Mauritanija 1 (2,00) [b[/b]
Reprezentacija DR Konga zaslužuje respekt u afričkim okvirima. Naravno, ne pripadaju samom vrhu, no ono što ih krasi je sasvim solidno nacionalno prvenstvo odakle crpe većinu svojih igrača. Njihov prvak TP Mazembe je godinama jedan od boljih na kontinentu, a iz njega danas dolazi nekoliko igrača. Šteta što im nedostaje (po)najbolji napadač Mputu zbog ozljede, no i dalje je to vrlo dobra ekipa koja je osvojila ovo natjecanje 2009. godine, a 2011. igrala četvrtfinale. Mauritanije je ovdje debitant. Prošli su nezainteresirani Senagal u kvalifikacijama, no mislim kako za nešto više od toga nemaju izgleda. U njihovim medijima se provlače teze kako su oni došli ovdje osvjetlati obraz nacije, predstaviti se javnosti, pokazati koliko mogu; ali da će sve ovo za njih biti velika škola i da rezultat nije imperativ. Obično znamo kako to na kraju izgleda...
Izbornik Neveu ima anonimnu momčad na raspolaganju, a tek vrijedi istaknuti kako je na koncu ostao bez vjerojatno najboljeg igrača domaćeg prvenstva napadača Diakitea koji je preselio u Tunis. Svi ovi podaci upućuju na pobjedu DR Konga.
Reprezentacija DR Konga zaslužuje respekt u afričkim okvirima. Naravno, ne pripadaju samom vrhu, no ono što ih krasi je sasvim solidno nacionalno prvenstvo odakle crpe većinu svojih igrača. Njihov prvak TP Mazembe je godinama jedan od boljih na kontinentu, a iz njega danas dolazi nekoliko igrača. Šteta što im nedostaje (po)najbolji napadač Mputu zbog ozljede, no i dalje je to vrlo dobra ekipa koja je osvojila ovo natjecanje 2009. godine, a 2011. igrala četvrtfinale. Mauritanije je ovdje debitant. Prošli su nezainteresirani Senagal u kvalifikacijama, no mislim kako za nešto više od toga nemaju izgleda. U njihovim medijima se provlače teze kako su oni došli ovdje osvjetlati obraz nacije, predstaviti se javnosti, pokazati koliko mogu; ali da će sve ovo za njih biti velika škola i da rezultat nije imperativ. Obično znamo kako to na kraju izgleda...
Izbornik Neveu ima anonimnu momčad na raspolaganju, a tek vrijedi istaknuti kako je na koncu ostao bez vjerojatno najboljeg igrača domaćeg prvenstva napadača Diakitea koji je preselio u Tunis. Svi ovi podaci upućuju na pobjedu DR Konga.
FK Sarajevo !
Bravo decki, posebno za SharapovumasteRofPoker je napisao/la:gambleSarajevo je napisao/la:Idemo nocas nastaviti dobar niz,malo sam vas citao prethodne stranice,ima pra zanimljivih prijedloga cak mislim i dobre kvote da se mogu lagano skinuti nocas,neko je postavio younga protiv hasea,po meni isto potencijalno iznenadjenje,ne znam zasto ali nocas bih izbjegao gojowcika iako bi trebao proci za mene uvijek nezgodnog hanescu-a..moj prvi par je belluci-reister hč1 tj da ce dobiti beluci u hendikepu preko 4 gema,veliki je favorit a kad se igra na 3 dobijena 4 gema nije neka prednost za protivnika...drugi par je Witthoeft protiv Minele,osim ogromnog pada kvote Minela vec dugo iole ozbiljniju igracicu nije dobila,Witthoeft je odlicno prosla kvalifikacije,posebno me impresionirala protiv Rodionove..Berer-Lodra s obzirom na ovu kvotu ja moram uzeti Lodru protiv kvalifikanta Berera..
od iznenadjenja nocas,probati na dancevica,nece lahko ni dimitrov dobiti klahna,licno bih najvise volio kokinakis da dobije sijslinga,a od zena nara protiv peng i mozda i najvece iznenadjenje na matek sands protiv marie ujutro...
sretno svima
Isto razmisljamo.
Puno raje forsira gojowcika ali Hanescu je stari lisac, ima dobrih pobjeda na hardu.
Belluci se slazem.
Dimitrov i njegova glava nikada ne znas na cemu si, ja sam probao da nece uzeti 3:0 i prvi set na Klahna.
Matek Sands voli svako ko ju je bar jednom gledao. Ona zena nije normalna. Lopa lopticu kao luda bez imalo razmisljanja i ako treba traziti iznenadenje veceras to je onda ovdje.![]()
Moram jos reci da mi i Stephens "smrdi". Nekako se puno stvari poklopilo Shvedovoj.
Matosevic nije covjek za odbaciti. Ima on itekako dobrih meceva na hardu a Nishikori nije bas igrac koji drzi koncentraciju cijelo vrijeme. Tu sam licno igrao da nece biti 3:0.
Ne zelim podcjenjivati Hercog ali stvarno ne znam sto ovolika kvota na Cornet. Ja tu vidim dva lagana seta za Cornet jer Hercog nema nikakve pripreme za AO.
Sretno narode.
Kako sanse Lazio ima ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pozdrav ljudi, ja sam ove parove razbacao na nekoliko tiketa i kao sistem pa ce valjda biti nesto od ovoga
Lazio - Parma - više od 5 žutih
Lakersi - Cleveland - kp2
Makedonija - Češka 1x
Jicha 7.5 više
Hansen 4.5 manje
Horak 5.5 manje
Ards - Cliftonvile 2
Fulham - Norwich kp1
Sretno
Lazio - Parma - više od 5 žutih
Lakersi - Cleveland - kp2
Makedonija - Češka 1x
Jicha 7.5 više
Hansen 4.5 manje
Horak 5.5 manje
Ards - Cliftonvile 2
Fulham - Norwich kp1
Sretno
Prijateljska utakmica Ajax CT - Stuttgart izgleda namještena da bude kec. Kvota na keca pada. Maknuli su je iz ponude u Wwinu i Premieru.
Ajde nešto za duplanje ljudi. Na desetak ojrića
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kongo - Mauritanija 1 (2,00) [b[/b]AsharaK je napisao/la:Ajde nešto za duplanje ljudi. Na desetak ojrića
FK Sarajevo !
-
- Kontakt:
nema na WWinubevanda4 je napisao/la:Hokej: Rusija, MHL
ODLIČAN VALUE BET!!!
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ispratio, hvalabadel62 je napisao/la:Kongo - Mauritanija 1 (2,00) [b[/b]AsharaK je napisao/la:Ajde nešto za duplanje ljudi. Na desetak ojrića

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
ja sam na Marathonbetu. Probaj u lokalnim kladionicama, trebalo bi bit ovog para. U mojoj lokalnoj kvota je 3.10fukara1919 je napisao/la:nema na WWinubevanda4 je napisao/la:Hokej: Rusija, MHL
ODLIČAN VALUE BET!!!
U desetom selu živi Antuntun!
jopaa7 je napisao/la:Čupić 6jopaa7 je napisao/la:1. listić
Lu Yen - Wang 1 @ 1,25
Kohlschreiber - Bedene 1 @ 1,15 (storno)
Čilić - Granollers 1 @ 1,25
Hrvatska - Bjelorusija 1 @ 1,25
Francuska - Rusija 1 @ 1,20
kvota 2,47...ulog 100kn
2. listić
Čupić više od 6,5 @ 1,85 (trebao sam manje no jbg)
Štrlek više od 3,5 @ 1,75
Vori više od 2,5 @ 1,75
Guigou više od 3,5 @ 2,00
Hrvatska - Bjelorusija hendikep 1.pol 2,5 @ 1,55
kvota 17,56...ulog 20kn![]()
Dok sam sastavljao bilo 5,5 i uplacujem kaže povecano na 6,5 reko ma nek ostane i et (a nije da ih nije mogao dati i više)
Valjda bude ovaj "glavni" prošao
3,5 - Maqueda J. (Špa) MANJE 1,85
Danas Španjolska igra protiv Norveške i sve osim njihove pobjede bi bilo veliko iznenađenje,a zašto sam se odlučio za Maquedu je taj što u zadnjih 17 susreta na velikim natjecanjima 13 išao ispod,a svega 4 puta je prebacio ovu granicu u prošloj utakmici protiv Mađarske je postigao 2 pogotka iz 5 šuteva,danas isto očekujem da će uzeti 4-5 šuteva i jedino ako baš svaku zabije bi mogao proć,ovo se zaista isplati odigrati jer s obzirom na statistiku ovo se čini vrlo izglednim.
SRETNO
Danas Španjolska igra protiv Norveške i sve osim njihove pobjede bi bilo veliko iznenađenje,a zašto sam se odlučio za Maquedu je taj što u zadnjih 17 susreta na velikim natjecanjima 13 išao ispod,a svega 4 puta je prebacio ovu granicu u prošloj utakmici protiv Mađarske je postigao 2 pogotka iz 5 šuteva,danas isto očekujem da će uzeti 4-5 šuteva i jedino ako baš svaku zabije bi mogao proć,ovo se zaista isplati odigrati jer s obzirom na statistiku ovo se čini vrlo izglednim.
SRETNO
Zadnja izmjena: jozinho, dana/u 14 jan 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Tenis sinoc dobro prosao, danas idemo sa ovim...

O Kongu je vec bilo pisano i ne mislim da gube ovaj mec.Iako je EuroChallenge blesavo takmicenje mislim da domacin Krasnye Krylya dobija danas.Igraju dosta jacu ligu i kvalitetniji su od Tartu-a koji u svojoj ligi bas i nema nekog konkurenta.Atlanty se vraca sa gostovanja gdje se i nije tako dobro proveo, kuci imaju 12/8 dok gosti su 7 mjesta losije plasirani i na zadnjih 10 gostovanja su dobili samo 2 puta.Iako mislim da ce biti tezak mec, ne vidim goste kao pobjednike.
/Edit - Tek sad vidim analizu za Atalnty 2, moje misljenje je da Atlanty im nece tako lako pustiti bodove, Molodaya je ocajan gost iako im trebaju bodovi za playoff.Za dva dana igraju jos jedan mec i onda zadnje kolo sa MHC Khimik.Value je svakako tu ali se nadam da dolazi kec.
Sretno svima.

O Kongu je vec bilo pisano i ne mislim da gube ovaj mec.Iako je EuroChallenge blesavo takmicenje mislim da domacin Krasnye Krylya dobija danas.Igraju dosta jacu ligu i kvalitetniji su od Tartu-a koji u svojoj ligi bas i nema nekog konkurenta.Atlanty se vraca sa gostovanja gdje se i nije tako dobro proveo, kuci imaju 12/8 dok gosti su 7 mjesta losije plasirani i na zadnjih 10 gostovanja su dobili samo 2 puta.Iako mislim da ce biti tezak mec, ne vidim goste kao pobjednike.
/Edit - Tek sad vidim analizu za Atalnty 2, moje misljenje je da Atlanty im nece tako lako pustiti bodove, Molodaya je ocajan gost iako im trebaju bodovi za playoff.Za dva dana igraju jos jedan mec i onda zadnje kolo sa MHC Khimik.Value je svakako tu ali se nadam da dolazi kec.
Sretno svima.
Ovaj odgodjen izgleda posto ti ovo pratis sta ce sad biti kad bi se trebao odigrati ???(U pitanju je naravno prvi par)bevanda4 je napisao/la:1. Junhui - Murphy / 1 @1,50 (snooker)
2. Tina Maze / u prvih 10 mjesta @1,50 (skijanje)
3. Tecos - Dorados / gost daje gol @1,50 (meksički kup)
1. Mislim da je Junhui trenutno kvalitetniji i stabilniji od Shauna koji je stalno u potrazi za formom od prije godinu dvije. Kinez jača svakim turnirom, te lako vjerojatno ide u četvrfinale sutra. Al nema više u tom snookeru ni lakoće ni vjerojatnosti sve mi se čini. Nisam još imao prolazan dan, a već su dva dana Mastersa za nama.. Ne sviđa mi se ni najmanje!
2. Ne pratim žensko skijanje (pa ni skijanje uopće) otkad je Janica objesila skije o' klin, ali u pamćenju mi je ostala ova cura. Sad malo guglam i analiziram te dolazim do saznanja da je još itekako aktivna. Brat bratu, zadnjih 7-8 god, cura je poosvajala sve i svašta, sigurno bi našla svoje mjestu među najboljim skijašicama svijeta. Stoga mi nije jasan tečaj od 1.50 da će sutra završiti utrku negdje između 1. i 10. mjesta!? Možda ima tko na forumu da je ažurniji od mene, pa nek javi što je sa ovim parom. Možda joj staza ne odgovara?! Inače, u pitanju je "Flachau" (austrija).
3. Sve utakmice u gostima Dorados im je uspio zabiti najmanje jednog. 2 puta su igrali u kupu, 2 puta je Dorados pobjeđivao u hendikepu. Valjda će i sutra do gola. (pokušat će se i 2/1 na minimalan ulog)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.