GunnerS je napisao/la:Ovako si trebo patkice napisat: " Za par milja godina ćemo opet bit iza EPL-a. "daffy je napisao/la:zar par godina cemo opet biti miljama ispred Engleza.. prije dan-dva sam citao u kakvi su dugovima klubovi.. pa to je smijesno.. samo Chelsea i Man City 0 zato sto im tate arapi i rusi imaju para koliko hoce.. ali nema veze, kad ce to u nekom Engleskom timu izaci 5 igraca a da su iz te drzave?? da, da, evo samo sto nisu izasli..ne brinite se, i vi polako gubite tu 'popularnost', jer ne znam, nekako igraci u zadnje vrijeme prije polijecu za Barcom i Realom nego za seikovima i rusima.. dok mi imamo svoje igrace i nama ne treba niko!! par susnih sezone nakon Farsopolija ali iz godine u godinu sve su jaci Italijani..
sad on topic, Moggi izjavio da bi se mogao 2011 vratiti Juve u slucaju da predsjednik postane Andrea Agneli, to je onaj unuk od legende Umberta.. uh, kada bi se doktor vratio.. to bi bio kraj za sve engleske klubove.. jedan je Luciano Moggi, i sam kaze da su skoro sve optuzbe rijesene i da ce se ubrzo dokazati da nije kriv ni po jednoj tacki sto bi znacilo da je 'Calciopoli' namjesten..
Vi možete sanjat da vam liga bude kao Engleska...Pogledaj ba, pa druga Engleska liga, Coca-Cola liga, je gledanija nego talijanska. Ne vjeruješ, pogledaj institut za statistiku fudbala u europi![]()
Hajd, moggi će opet u juve i opet će juve starim vodama, namještanja....a možda tada opet nešto osvojite, mislim kad vas opet vrnu u drugu ligu pa je osvojite...
Ah momci iz ASSenala dosli da se porede s nama,lako mi je shvatit Man.Utd ,Liverpool,al arsenalovci da mi pametuju heheh idite pravite ekipu kao sto svake godine radite,pravi te ekipu za titulu,samo ne znamo koju to titulu