navodno su iz Olimpika Slobodi ponudili 7 igraca na posudbu da biraju medju njima je bio i Kapic ali mu je istekao ugovor pa je potpisao sa Slobodom, to je ono sto sigurno znam. Odovic je dobar igrac mlad i dao je i jedan ili dva gola za Olimpik ove sezone ako me sjecanje sluzi. Smajic je robusan igrac i odlican za tu ligu ali nije se naigrao pored Kapica i Kokota koji su ipak imali prednost.Probisvjet je napisao/la:Nikola Odovic je mlad momak i igra veznog koliko znam, a Irhan Smajic je napadac i nije se bas naigrao zbog jake konkurencije. Ko zna mozda se ovdje bas dokazu, a trebali bi imati zelju za dokazivanjem jer ovo za njih moze biti prekretnica karijere. Ako ih Ciro ne zapazi onda su pida.ultrasstyle_tz je napisao/la:sta mozemo ocekivati od Odovica i Smajica...kakav je Odovic igrac, ofanzivno ili defanzivno orjentisan vezni itd itd
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ćiru u Tuzli predstavljaju u Panonskom lovcu
Trener svih trenera, popularni Miroslav Ćiro Blažević u petak stiže u Tuzlu, a njegovo zvanično predstavljanje bit će upriličeno u restoranu Panonski lovac. Već sutra Ćiro će u Rudarsku 2 na prvi trening s fudbalerima Slobode, a do tada bi se trebalo znati ko su njegovi pomoćnici.
Spekulise se kako će to biti Samir Adanalić nekadašnji trener Gradine i Mirsad Dedić, koji je bio u stručnom štabu Smajila Karića.
Također, u narednim danima očekuje se dolazak još najmanje dvojice provjerenih fudbalera, pored sedmorice koji su već stigli na Tušanj.
Trener svih trenera, popularni Miroslav Ćiro Blažević u petak stiže u Tuzlu, a njegovo zvanično predstavljanje bit će upriličeno u restoranu Panonski lovac. Već sutra Ćiro će u Rudarsku 2 na prvi trening s fudbalerima Slobode, a do tada bi se trebalo znati ko su njegovi pomoćnici.
Spekulise se kako će to biti Samir Adanalić nekadašnji trener Gradine i Mirsad Dedić, koji je bio u stručnom štabu Smajila Karića.
Također, u narednim danima očekuje se dolazak još najmanje dvojice provjerenih fudbalera, pored sedmorice koji su već stigli na Tušanj.
🔴⚫️
- nesvrstani
- Kontakt:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Zvezda i Sturm
idemo jos jace.. Halil tu,samo jos da procitam Bosnjak i Gavaricu u Slobodi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 14 jan 2014, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Smajić je bio talenat veliki, dobar igrač pravo. Ali mislim da od toga nema ništa, sad sam saznao da je Smajić povrijeđen.
A što se tiče pomoćnika, davno je priča bila za Adanalića, i to uopšte nije loša opcija, on je nas uveo u Premier ligu, mlad je i ima iskustva sa tim, zna predobro sve ekipe federalne lige. Pogotovu sa Husarom je i tad surađivao u Gradini, tako da ne bi čudilo, a i ne sumnjam da bi bilo pravo rješenje to.
A što se tiče pomoćnika, davno je priča bila za Adanalića, i to uopšte nije loša opcija, on je nas uveo u Premier ligu, mlad je i ima iskustva sa tim, zna predobro sve ekipe federalne lige. Pogotovu sa Husarom je i tad surađivao u Gradini, tako da ne bi čudilo, a i ne sumnjam da bi bilo pravo rješenje to.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sa ovom ekipom+pojačanjima jel može neko da napravi prvih 11 (po pozicijama)? 

Solina navija za Slobodu!
Nisam siguran baš za sve igrače na kojim pozicijama igraju. Omić može igrati štopera i zadnjeg veznog, Stana desnog beka, desno krilo i zadnjeg veznog, Efendić isto tako može igrati na više pozicija, ali evo otprilike pa sastavi sam sebi tim. Može se zaključiti da nam nedostaje srednji vezni.
Ime igrača, starost i vrijednost po TransferMarktu.
Ime igrača, starost i vrijednost po TransferMarktu.
GK
Irfan Fejzić 27 125.000 €
Emir Hodžić 22 25.000 €
Edin Ribić 28 25.000 €
DC
Jasmin Moranjkić 30 175.000 €
Kenan Čejvanović 27 150.000 €
Adnan Salihović 21 75.000 €
DR
Muamer Nezić 23 75.000 €
Mirhad Mehanović 22 75.000 €
DL
Elmir Kuduzović 28 150.000 €
Samir Efendić 22 100.000 €
MC
Staniša Nikolić 33 150.000 €
Muhamed Omić 28 100.000 €
Nikola Odović 22 75.000 €
Mirza Musić 23 50.000 €
Omar Pršeš 18 25.000 €
MR
Enes Brčkalić 24 125.000 €
Mirnes Selamović 20 50.000 €
ML
Almir Halilović 28 125.000 €
Damir Mehidić 22 50.000 €
ST
Semir Kapić 27 175.000 €
Jasmin Mujkić 24 150.000 €
Ermin Huseinbašić 20 150.000 €
Irhan Smajić 23 100.000 €
Alem Plakalo 19 25.000 €
gdje su upitnici, očekujem kapitalca, nadam se Bošnjak
a možda neko dođe i upadne umjesto Ome
desni bek mi je dilema, možda bude ovako kako sam ja postavio, a možda Stana bude na beku, a Efendić na krilu
uglavnom, mislim da će sigurno ta dva igrača igra po desnoj strani, pa sad
_________________Kapić________Huseinbašić_________
_____Halilović________???????__________Omić_________Nikolić_____
____Kuduzović______Moranjkić_______Čejvanović______Efendić____
_________________________Fejzić____________________

_________________Kapić________Huseinbašić_________
_____Halilović________???????__________Omić_________Nikolić_____
____Kuduzović______Moranjkić_______Čejvanović______Efendić____
_________________________Fejzić____________________
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nemojte zaboraviti ono pravilo da u timu mora biti određeni broj igrača do 21 godinu, ne sjećam se koliko ono tačno ?
A iz ove postave što je JTS napisao, samo Huseinbašić ima manje od 21
Dva igracaCoraco je napisao/la:Nemojte zaboraviti ono pravilo da u timu mora biti određeni broj igrača do 21 godinu, ne sjećam se koliko ono tačno ?

www.nkbratstvogracanica.com
Dobro da nije više, da l' se to odnosi i na klupu, ili samo na prvu postavu ?cesc4 je napisao/la:Dva igracaCoraco je napisao/la:Nemojte zaboraviti ono pravilo da u timu mora biti određeni broj igrača do 21 godinu, ne sjećam se koliko ono tačno ?
A iz ove postave što je JTS napisao, samo Huseinbašić ima manje od 21![]()
evo našao sam, 2 igrača u prvoj postavi a ukupno 3.
Zadnja izmjena: Coraco, dana/u 14 jan 2014, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
- nesvrstani
- Kontakt:
sad cemo dovest 5 igraca koji imaju manje od 21
nemoj samo onih prsesa i ekipe iz vive
hocu makar polusezonu da uzivam kad sam ovu prvu ocelavio gledajuci ih

hocu makar polusezonu da uzivam kad sam ovu prvu ocelavio gledajuci ih

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
ebeš i to pravilo, al' se glupiramo, još malo pa ćemo počet' Turke i Ruse glumit', 5 igrača do 21 godine
pošto stranaca nemamo 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Moraju pocet a mozes ih mijenjat odma kao sto smo mi radili tokom prvog dijela sezoneCoraco je napisao/la:Dobro da nije više, da l' se to odnosi i na klupu, ili samo na prvu postavu ?cesc4 je napisao/la:Dva igracaCoraco je napisao/la:Nemojte zaboraviti ono pravilo da u timu mora biti određeni broj igrača do 21 godinu, ne sjećam se koliko ono tačno ?
A iz ove postave što je JTS napisao, samo Huseinbašić ima manje od 21![]()

www.nkbratstvogracanica.com
Salihovic i Huseinbasic, Plakalo Huseinbasic, Salihovic Plakalo, Selamovic ima i on mogao bi tu uletiti misli da bi to bile kombinacije za to pravilo, naravno doci ce sigurno neko jos
-
A jeste vam veselo
samo citam komentare, ne da ledbite, letite ...

BlagojeBratic je napisao/la:A jeste vam veselosamo citam komentare, ne da ledbite, letite ...
može nam se.
Solina navija za Slobodu!
-
Kako da neSOLINA je napisao/la:BlagojeBratic je napisao/la:A jeste vam veselosamo citam komentare, ne da ledbite, letite ...
može nam se.

De reci koji je to igrac da vam ga odmah posaljemo,takvi nama ne trebajuProbisvjet je napisao/la:Svakom igracu je bitna cinjenica da ima u CV da ga je trenirao "trener svih trenera".
Cuo sam se jucer sa prijateljem koji igra u Jedinstvu i odusevljen je dovodjenjem Cire u Slobodu. Kaze: "...da mi ponude dosao bi biciklom iz Bihaca." Ciro je veliko ime, najvece na ovim prostorima, svih vremena.

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.