Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zadnji napad za Makedoniju, nista od over Ceha mater im ****
sljedeću stavljam kuću na lazarova, **** te jicha debeli
- masteRofPoker
- Kontakt:
E ne znam sta da kazem. Minutu citavu imate za napad i tako ga organizujete, e je biga vise, sta je reci, sta se desava, cccc .
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
i sad ce ga Jicha zabiti za pobijedu ko da gledam
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
ovi Islanđani s igračem više ne mogu ništa odbraniti a u napadu katastrofa ej primiti gol sa dva igrača više pa stvarno 

-
- Kontakt:
Jooj glupi Makedonaca, njima dobar remi a imaju napad za pobjedu, smijesni maximalno.
idemoooreha87 je napisao/la:hvala miki ide i ova Xreha87 je napisao/la:Ispracen x na island, 5.50 :)zgmiky je napisao/la:nije bio ni jedan X do sad, jučer srbija skoro, mogao bi islanda 5.50 na liveu

izvinite na likovanju i zao mi je sto ste popadali jbg...
gledajuci postotak kada odigram vecu kvotu na rukomet, u jedno 75% slucajeva je bio iks
pa majku vam islandsku više

nema potpisa
Za očekivati je od dežurnih teretičara zavjere da nam objasne ova dva iksa u rukometu. :ugeek:
koliko onaj jicha ima kg, 149.5 under ili over
reha87 -
zeleniš parove koje je miky predložio prije tebe
i nije ti neko likovanje ako ćemo iskreno
zeleniš parove koje je miky predložio prije tebe

U desetom selu živi Antuntun!
oba uhvaćena na liveu i hvala im na tome, oprostite ljudi žao mi vas ali predlagao sam oba nerješena po kvotama 5.50 i 4.40 tko je imao na liveu mogao je vratiti pareKermit je napisao/la:Za očekivati je od dežurnih teretičara zavjere da nam objasne ova dva iksa u rukometu. :ugeek:
ne razumijem uopste prirodu tvog posta, zelenim jer mi je drago normalno sto sam uhvatio x-eve, u svakom sam postu zahvalio mikiju jer on i jest predlozio...bevanda4 je napisao/la:reha87 -
zeleniš parove koje je miky predložio prije tebe![]()
a poenta je da likovanje bude minimizirano da ga neko pogresno ne shvati...
- masteRofPoker
- Kontakt:
I ja sam ih zajedno uhvatio, kako ti spomenu Madare i Island ja vezem i drugu i super. I onda morao braniti Makedonce, imao ih na tiketu i odigram u singlu X, tako da sam u nekom plusu, ali vise bi bilo da je Makedonija dobila.zgmiky je napisao/la:oba uhvaćena na liveu i hvala im na tome, oprostite ljudi žao mi vas ali predlagao sam oba nerješena po kvotama 5.50 i 4.40 tko je imao na liveu mogao je vratiti pareKermit je napisao/la:Za očekivati je od dežurnih teretičara zavjere da nam objasne ova dva iksa u rukometu. :ugeek:
Hajde ako budes gledao ove dvije tekme veceras, predlozi sta na live dok se malo zagriju igraci.
rokaj odmah na austriju over 11.5 1.pol biti će tu puno golovamasteRofPoker je napisao/la:I ja sam ih zajedno uhvatio, kako ti spomenu Madare i Island ja vezem i drugu i super. I onda morao braniti Makedonce, imao ih na tiketu i odigram u singlu X, tako da sam u nekom plusu, ali vise bi bilo da je Makedonija dobila.zgmiky je napisao/la:oba uhvaćena na liveu i hvala im na tome, oprostite ljudi žao mi vas ali predlagao sam oba nerješena po kvotama 5.50 i 4.40 tko je imao na liveu mogao je vratiti pareKermit je napisao/la:Za očekivati je od dežurnih teretičara zavjere da nam objasne ova dva iksa u rukometu. :ugeek:
Hajde ako budes gledao ove dvije tekme veceras, predlozi sta na live dok se malo zagriju igraci.
-
- Kontakt:
Imal se gdje provjerit rezultat Hrvatska Madjarska vaterpolo
gle čuda X haha 6-6fukara1919 je napisao/la:Imal se gdje provjerit rezultat Hrvatska Madjarska vaterpolo
-
- Kontakt:
Ozb. hahaha **** ti X vise, i jos jedan tiket mi rusi X ... smijesno, cao kladjenjezgmiky je napisao/la:gle čuda X haha 6-6fukara1919 je napisao/la:Imal se gdje provjerit rezultat Hrvatska Madjarska vaterpolo
-
- Kontakt:
mozel neko zalijepiti onaj match report danska austrija preko moba sam
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sta ti treba,lakse je da ti napisemo?Vandelanoite je napisao/la:mozel neko zalijepiti onaj match report danska austrija preko moba sam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.