Damir ide dalje
Moze biti da si u pravu mali dado ce se truditi nema sta, ali ovo samo ide samo ukoliko dodig i njegovi stave cifru na dadu jer 50.000$ uz kvotu od 5> nije nista a da se razumijemo dodig nece moci sta traziti protiv berdycha
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Pazi se brate tu, Lazio igra sa drugom ekipom.zgmiky je napisao/la:Lazio-Parma 1 2.35, pk 1/1 3.55
gledam i ne vjerujem, super tip pa vjerojatno zato, lazio je proigrao i teško im je zabiti gol, mislim da parma neće zabiti iako je u dobroj formi, a ako i zabije lazio će više, po meni 1 ko vrata a kvota odlična
Hvala na kratkim analizama.. A meni nekako baš smrdi da bi mogao večeras Big Al zagospodarit reketom..dr.van nostrand je napisao/la:Al je na strani puno efikasniji, prosjek preko 19.bevanda4 je napisao/la:Ja se mislim Al Jeffersona ubacit u over večerasŠto ti kažeš?
Kuci mu je prosjek 14p. pa upravo sto Kemba i Gerald uzimaju mnogo suteva, a tu su Knicksi jako ranjivi(mislim na vanjske pozicije)
Deng 14,5 over je 1,80bevanda4 je napisao/la:EDIT: nego.. meni deng na 14,5što je s tim, koliko je u vasim kladionama
Kevin Durant (wrist) will play against the Grizzlies on Tuesday night.mirzatele je napisao/la:igra li durant nocas ?
Evo baciću ja pogled. Igrao sam na Istomina, a gledao sam kako je Khumkhum počistila Kvitovu i ne bih igrao protiv nje. Ostalo je OK.vecaveca je napisao/la:neko na ovaj tenis moj da baci pogled
Ajde willy ti si dr za tenis daj nam slozi neki tiket.Willy je napisao/la:Evo baciću ja pogled. Igrao sam na Istomina, a gledao sam kako je Khumkhum počistila Kvitovu i ne bih igrao protiv nje. Ostalo je OK.vecaveca je napisao/la:neko na ovaj tenis moj da baci pogled
Dzumhur, ja cu jedan navijački pa šta budexxh2o je napisao/la:Uhh prođoše nekako ovi spanci dobi se neke sice ima li ko kakvih prijedloga za tenis veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.