Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nema prije nista,sigurno u 1 ide.Kaunas je napisao/la:yebo te koji smo pehovi, 2 meca nemaju direktan prenos, jedan od tih je Damirov![]()
jel sigurno pocinje u 1 ili je moguce da kasni zbog prethodnog meča (ako ima neki meč prije Damira)
Stream će jedan sa iPhone 4, rek'o jedan na klixuChuckie je napisao/la:Svaki telefon moze streamat **** laptop.
To nije nasa briga ako treba i jaknu neka obuceennis je napisao/la:Nema prije nista,sigurno u 1 ide.Kaunas je napisao/la:yebo te koji smo pehovi, 2 meca nemaju direktan prenos, jedan od tih je Damirov![]()
jel sigurno pocinje u 1 ili je moguce da kasni zbog prethodnog meča (ako ima neki meč prije Damira)
Ja sad nesto kontam kad i ovaj lik na klixu napisa,kako ce ba unijeti lap top,nece biti u jakni tamo je prevruce,haos,a i kad izvadi lap top skontace ga osiuranje,tako da se ne nadamo previse.
Pa kolko god da izdrzi dobro je :3Kaunas je napisao/la:haj sve i da unese laptop/tablet/telefon, sve su to uređaji koji zahtjevaju punjenje, kako to odraditi, kako im napuniti bateriju
yebo te ja bi obuko skafander na +40 u takvoj situaciji![]()
solarno punjenje bez brigeKaunas je napisao/la:haj sve i da unese laptop/tablet/telefon, sve su to uređaji koji zahtjevaju punjenje, kako to odraditi, kako im napuniti bateriju
yebo te ja bi obuko skafander na +40 u takvoj situaciji![]()
Hrvatima ovo nije najveći meč svih vremenaChuckie je napisao/la:Organizuju li hrvati stream kao mi? Bit ce i njih dole.
i oni se oslonili na EnveraChuckie je napisao/la:Organizuju li hrvati stream kao mi? Bit ce i njih dole.
HAHAHAHAHAHAHUnofficialpage je napisao/la:Brate dragi što ovaj Enver može spavat
bitno je da ne prespava meč, proglasili bi ga najvećom izdajicom u 2014. godiniUnofficialpage je napisao/la:Brate dragi što ovaj Enver može spavat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.