hahahahahahahahhahaha što ti je uzbuđenjeKaunas je napisao/la:ko je sad taj Enes? jel će i on pokušati da obezbjedi stream ?steelcity je napisao/la:Ma samo kad bi Enes ušao na forum, dali smo mu hejbet ideja![]()
Enese, forum je uz tebe!!

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
hahahahahahahahhahaha što ti je uzbuđenjeKaunas je napisao/la:ko je sad taj Enes? jel će i on pokušati da obezbjedi stream ?steelcity je napisao/la:Ma samo kad bi Enes ušao na forum, dali smo mu hejbet ideja![]()
Enese, forum je uz tebe!!
loooooooooooolChuckie je napisao/la:Enver krenuo u Melburn park.
pa naravno, kakve ste vi budale (bez uvrede). lik trollaKaunas je napisao/la:počinjem shvatati to da nas je Lucifer sve naložio i da nema nista od streama
i ovo je furka, ne nasjedajtelucif3R666 je napisao/la:ee ovako , evo javio se , treba neko ko zna praviti , da mi da svoj profil u private pa da dam covjeku da se dogovorite kako sta , ja ne znam praviti stream ako ima ko da zna , neka mi se javi u private da dam covjeku da se dogovorite
j ebem te usta skrbava evo covjek hajde javite se ko zna da se dogovorii=?? hitno odmahKaunas je napisao/la:i ovo je furka, ne nasjedajtelucif3R666 je napisao/la:ee ovako , evo javio se , treba neko ko zna praviti , da mi da svoj profil u private pa da dam covjeku da se dogovorite kako sta , ja ne znam praviti stream ako ima ko da zna , neka mi se javi u private da dam covjeku da se dogovorite
Jel instalirao na telefon ustream? Čim pokrene app ima dugme record kao kamerica u gornjem desnom uglu, kad klikne na to dugme, u donjem lijevom uglu je link za dijeljenje. Prethodno se registruje.lucif3R666 je napisao/la:ee ovako , evo javio se , treba neko ko zna praviti , da mi da svoj profil u private pa da dam covjeku da se dogovorite kako sta , ja ne znam praviti stream ako ima ko da zna , neka mi se javi u private da dam covjeku da se dogovorite
alo ba ne psuj! znam da ovo nije istina, mogu i ja poslat fb link komsije Muje pa da se vi dogovorite s njim, a na kraju prc! jel Ernad ili Enver?lucif3R666 je napisao/la:j ebem te usta skrbava evo covjek hajde javite se ko zna da se dogovorii=?? hitno odmahKaunas je napisao/la:i ovo je furka, ne nasjedajtelucif3R666 je napisao/la:ee ovako , evo javio se , treba neko ko zna praviti , da mi da svoj profil u private pa da dam covjeku da se dogovorite kako sta , ja ne znam praviti stream ako ima ko da zna , neka mi se javi u private da dam covjeku da se dogovorite
https://www.facebook.com/ernad.sulejmanovic.9" onclick="window.open(this.href);return false;
bezveze se nadate, ako dođe stream, saget ću se cijelom forumuUnofficialpage je napisao/la:Ja ću sačekat, pa vidjet ćemo.
@lucifere nemoj nas iznevjerit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.