2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
Gary Payton Dislikes ‘Basically Everything’ About the NBA Today
Pametno govori covjek, od 09:28 odgovara na pitanja u vezi NBA... ''
GP:'' it's no defense in NBA..''
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Niko nikome ne moze dati 44 poena razlike, ali neko nekog moze pobijediti 44 poena razlikeElLoco7 je napisao/la: jako domisljato, jel sam smisljas toCavsima samo Kingsi mogu dat 44p razlike, poluproizvodima popout TT-a i slicnih.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
On ili Tristan Thompson. Treceg nema.NEZALAGANJE je napisao/la:Kosarka se igra u oba pravca,a meni je Davis sa 20god ,vec bolji od njega i nesto najblize modernom Duncanu.
Poceo je vec da uci od najboljeg!![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- adriano_leite
- Kontakt:

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Moram malo adriano. Mojne se ljutiti.
Ubrzo se King vraca pa se nece vise niko sprdati sa Cavsima.
Ubrzo se King vraca pa se nece vise niko sprdati sa Cavsima.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
E veceras nas ceka jaka tekma, jedan tim koji je u prosloj tekmi dozivio tezak poraz se zeli iskupiti, drugi se bori da predje magican broj .100 u zadnjih 10, i to pred svojim navijacima.
To be or not to be
Trebala bi biti prava PO tekma
To be or not to be
Pa Cavsi ce pojesti one jadove. Bez sarkazma ovo kazem.alemsa je napisao/la:E veceras nas ceka jaka tekma, jedan tim koji je u prosloj tekmi dozivio tezak poraz se zeli iskupiti, drugi se bori da predje magican broj .100 u zadnjih 10, i to pred svojim navijacima.
To be or not to be
Ako nekim cudom ne pobijede, onda definitivno neke promjene moraju raditi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
e zato ja volim ovaj pdf, drago mi je da igramo u staples centru jer to nisam znao, bgm bit će zanimljivo..
a u vezi tekme, pa nema govora, mislim da nemamo šanse, al realno.. očekujem 10-15 za cavse..
a u vezi tekme, pa nema govora, mislim da nemamo šanse, al realno.. očekujem 10-15 za cavse..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
kokuz je napisao/la:e zato ja volim ovaj pdf, drago mi je da igramo u staples centru jer to nisam znao, bgm bit će zanimljivo..
Rezultati = manjak interesovanja?
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 jan 2014, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
susret "ne mogu" ekipe (lakersi) i "ne znam" ekipe (cavsi), irving bi ovakvim lakersima trebao zabiti 30+
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
BernardBarnjak je napisao/la:Gary Payton Dislikes ‘Basically Everything’ About the NBA Today
[youtube][/youtube]
This isnt news. Most folks including myself that have watched the NBA for years will tell you that the league has been pussified over time.
Rampant flopping, touch fouls, hand check fouls, no two arms on the back of post players, NO big men, liberal use of flagrant fouls, bench grounded to the bench during a fight...yada yada.
I just find it ironic that Payton goes on about how tough his generation was and played through all the contact, while singing praise of Chris Paul, who is one of the most distinguished floppers in the game today.
I cant remember the last guy that missed months due to injury directly because of flopping.
ako si nam pogledao roster, znat ćeš o čemu pričam..alemsa je napisao/la: Rezultati = manjak interesovanja?
to je to znacikokuz je napisao/la:
ako si nam pogledao roster, znat ćeš o čemu pričam..
ne bih ja to nazvao manjak interesovanja nego višak povredaalemsa je napisao/la: to je to znaci

Kokuze pusti provokatora. Da nema povreda bili bi 12. na zapadu, a ne 13.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
slažem se, da nema povreda znali bi stavit zarez poslije vokativa i obraćanja, al jbg...Greivis je napisao/la:Kokuze pusti provokatora. Da nema povreda bili bi 12. na zapadu, a ne 13.
Mogu li Carmelo i Irving veceras ici preko ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neki ljudi su vjeciti trolovi i besposlicari, iskompleksirane pickice koje danas nisu pomjerili prstom i onda se kasnije bune sto su medju vodecima u izboru za kantu godine.
Hajmo imal koga, trajni banovi. Da se moze normalno pricat, svaki put kad dodjem prica o Howardu, Cavsima i Kobeu.
Hajmo imal koga, trajni banovi. Da se moze normalno pricat, svaki put kad dodjem prica o Howardu, Cavsima i Kobeu.
Veceras zanimljiva tekma Indiana - Sacramento, mislim da ce Kingsi pruziti dobar otpor Pacersima jer im poprilicno mogu parirati na svim pozicijama. Oklahoma - Memphis isto zanimljiva tekma, tu su oni negdje kada ne igra RW za Oklahomu. Knicksi i Cavsi bi trebali bez vecih problema uzeti 

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja tipujem na Lakerse veceras s obzirom da su Cavsi jedna od gorih ekipa na gostovanjima, nisu u elementu i pokusavaju uigrati Denga, a i gube redovno u LA nakon odlaska Jamesa. Ovo ce biti klasicna utakmica bez odbrana, svaki igrac koji bude u utakmici i priseban bi mogao potencijalno da rasturi..
Memphis i OKC 50-50, vise mi vuce na pobjedu Memphisa i dobru utakmicu Duranta, neatraktivna pobjeda Ind i nastavak niza Knicksa.
Memphis i OKC 50-50, vise mi vuce na pobjedu Memphisa i dobru utakmicu Duranta, neatraktivna pobjeda Ind i nastavak niza Knicksa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.