Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
LeBronJamesKing je napisao/la:IFFHS, popis najboljih svjetskih vratara od 1987. do 2009. godine:
1. Gianluigi Buffon (Italija) 87
2. Iker Casillas (Španjolska) 73
3. Peter Schmeichel (Danska) 69
4. Oliver Kahn (Njemačka) 62
5. Edwin van der Sar (Nizozemska) 60
6. José Luis Félix Chilavert (Paragvaj) 58
7. Walter Zenga (Italija) 55
8. Petr Čech (Česka) 50
9. Michel Preud’homme (Belgija) 43
10. Claudio André Taffarel (Brazil) 40
e nek su vise i to objavili...da se jednom dokaze kako su Cech i Kahn sitne ribe za ta dva velikanaLeBronJamesKing je napisao/la:IFFHS, popis najboljih svjetskih vratara od 1987. do 2009. godine:
8. Petr Čech (Česka) 50
nema canizaresaLeBronJamesKing je napisao/la:IFFHS, popis najboljih svjetskih vratara od 1987. do 2009. godine:
8. Petr Čech (Česka) 50
Hvala i doviđenja ... Buffon babo za sveLeBronJamesKing je napisao/la:IFFHS, popis najboljih svjetskih vratara od 1987. do 2009. godine:
8. Petr Čech (Česka) 50
pa normalno da je sranje za tebe jer je realovac...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ovo je glupa lista kao i sve sto obajve ovi levati IFFHS...
Casillas da je bolji od Smaihela...pa jesu li ovi sto ovo obajvljuju ikad gledali Smaihela..glupost, glupost, glupost...
haj za Buffona nekako i mogu shvatiti, al Casillas...sranje..
nisam na to niti pomislio...on je uz Raula i Gutia jedini igrac kojeg cjenim u realu...a ako si ikad gledo Petra znaces da nisam na to mislio..Casillas je napisao/la:pa normalno da je sranje za tebe jer je realovac...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ovo je glupa lista kao i sve sto obajve ovi levati IFFHS...
Casillas da je bolji od Smaihela...pa jesu li ovi sto ovo obajvljuju ikad gledali Smaihela..glupost, glupost, glupost...
A normalno da je dobar za tebe "sto je realovac"Casillas je napisao/la:pa normalno da je sranje za tebe jer je realovac...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ovo je glupa lista kao i sve sto obajve ovi levati IFFHS...
Ocito je za strucnjake dobar kao golman a ne kao realovac...rob do bagro je napisao/la:A normalno da je dobar za tebe "sto je realovac"Casillas je napisao/la:pa normalno da je sranje za tebe jer je realovac...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ovo je glupa lista kao i sve sto obajve ovi levati IFFHS...
Sta bolan meni ima biti krivo sto je Buffon na prvoj,a poslije njega tovj Iker, nidje veze.Za mene je Kahn najbolji bez obzira sto je branio u Bayernu.On kao i Schmeichel su branili nemoguce al su zato i primali smijesne golove.Pratio sam dosta Schmeichela i njegove parade.Za mene je ova lista totalno gluap, ali eto neka su je napravili.Jedino prevaga sto je Buffon na prvoj listi sto jos brani a i mozda nije.Uglavnom ne mozes poredit Kahna i Ikera nikadOcito je za strucnjake dobar kao golman a ne kao realovac...
Nisam vam ja kriv sto je covjek poslije Buffona najbolji golman od 1987. godine... Da ne znaju nista od toga, zeljo ti bi bio u IFFHS-u a ne ti ljudi koji biraju, zar ne?
Osim toga, to su ljudi koji citav zivot prate nogomet, a ti si schmeichela gledao jednako koliko i ja, pa sam siguran da se ne sjecas ni pet utakmica na kojima je on briljirao
naravno da ne mogu po tvom, ali zato mogu po misljenju strucnjaka koji se ocito ne slazu sa tvojim navijackim pogledom na ovo sverob do bagro je napisao/la:Sta bolan meni ima biti krivo sto je Buffon na prvoj,a poslije njega tovj Iker, nidje veze.Za mene je Kahn najbolji bez obzira sto je branio u Bayernu.On kao i Schmeichel su branili nemoguce al su zato i primali smijesne golove.Pratio sam dosta Schmeichela i njegove parade.Za mene je ova lista totalno gluap, ali eto neka su je napravili.Jedino prevaga sto je Buffon na prvoj listi sto jos brani a i mozda nije.Uglavnom ne mozes poredit Kahna i Ikera nikadOcito je za strucnjake dobar kao golman a ne kao realovac...
Nisam vam ja kriv sto je covjek poslije Buffona najbolji golman od 1987. godine... Da ne znaju nista od toga, zeljo ti bi bio u IFFHS-u a ne ti ljudi koji biraju, zar ne?
Osim toga, to su ljudi koji citav zivot prate nogomet, a ti si schmeichela gledao jednako koliko i ja, pa sam siguran da se ne sjecas ni pet utakmica na kojima je on briljirao
Boli me ona stvar sta oni misleCasillas je napisao/la:naravno da ne mogu po tvom, ali zato mogu po misljenju strucnjaka koji se ocito ne slazu sa tvojim navijackim pogledom na ovo sverob do bagro je napisao/la:Sta bolan meni ima biti krivo sto je Buffon na prvoj,a poslije njega tovj Iker, nidje veze.Za mene je Kahn najbolji bez obzira sto je branio u Bayernu.On kao i Schmeichel su branili nemoguce al su zato i primali smijesne golove.Pratio sam dosta Schmeichela i njegove parade.Za mene je ova lista totalno gluap, ali eto neka su je napravili.Jedino prevaga sto je Buffon na prvoj listi sto jos brani a i mozda nije.Uglavnom ne mozes poredit Kahna i Ikera nikadOcito je za strucnjake dobar kao golman a ne kao realovac...
ZELJO DO GROBA je napisao/la:nije mi samo ovo jasno, po kojim kriterijma se dodjeljuju bodovi, jel po licnom misljenju ljudi u komisiji, ili po uspjesima samog golmana...
prije bi reko po licnom misljenju, jer nemoguce je da jedan Kahn koji je branio do 40, osvojio je duplo vise trofeja nego Casillas, pa i Buffon, odigro na kraju krajeva sto je i najvaznije, odigro je puno vise boljih utakmica nego Casillas, ovo mislim da su obojica igrala dobre utakmice, al ovaj je brjcano vise boljih utakmica odigro...i kako on da ima 25 bodova manje od Buffona, a 11 manje od Ikera...
ako neko to moze da pojasni...