Ako ko zna u čemu je problem nek' pomogne.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ljudi na mjesec idu, ona se Nezira zoveElLoco7 je napisao/la:Nezira je savrsena, samo je ime **** al oprostio bih joj

uh hvala ti, mogao sam se postenski uvalitiDex je napisao/la:Nemoj Ljiljane, nema papire

ili NeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiraHead je napisao/la:Al ne izgovara se Neeeeeezira ba nego brzo Nezira kao prorocnica Džazira.

ElLoco7 je napisao/la:Dzaba vam profil kad je zauzeta vec dugo, nazalost

1. 2014-1998 = 16 , mjeraKawhi je napisao/la:Mala Lana je 98. godište pedofili.
Nezira kraljica,pratim je na fejsu

Nista onda...nabacajte slika nek raja gledaElLoco7 je napisao/la:Dzaba vam profil kad je zauzeta vec dugo, nazalost

nek vala neko potvrdiiVar je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Ih ove na petobu izađu. Znaš li ti koliko su ženske farmerke???

ja znam za par slučajeva u nedžarićima u domui to je baš sa rubnih dijelova lijepe nam Bosne

a ima i u Mostaru slučajeva iz Bugojna (čast izuzecima)
 da ne bude da bacam šuplju...
 da ne bude da bacam šuplju...
Koje su to delegatkinje iz GojnoBu ?iVar je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Ih ove na petobu izađu. Znaš li ti koliko su ženske farmerke???

ja znam za par slučajeva u nedžarićima u domui to je baš sa rubnih dijelova lijepe nam Bosne

a ima i u Mostaru slučajeva iz Bugojna (čast izuzecima)

u Sarajevu sve što ih nađeš na Fakultetu političkih nauka ili na filozofskom, znaš da su mutne. Eto ona baš došla iz pizdića (neka sela oko Bugojna, nije čak ni iz centra) da studira komunikologiju na kojoj nije dala ni 2-3 ispita kako trebaramiral je napisao/la: Koje su to delegatkinje iz GojnoBu ?

Na fejsu sve slike s mahramom, a uzivo se sredila, dupe utegnuto, možeš drkicu bacit', još se šmeka otvoreno i ubaci neke perverzije
 Na fejsu sve slike s mahramom, a uzivo se sredila, dupe utegnuto, možeš drkicu bacit', još se šmeka otvoreno i ubaci neke perverzije   

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.