FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

IgorVisent
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la IgorVisent » 14 jan 2014, 21:22

zlajci je napisao/la:
IgorVisent je napisao/la:Mujkic ostaje kod vas.
Odlično!
Mujka mi se strašno sviđa i kao osoba, ali i po disciplini.
Nadam se da će u nastavku sa kvalitetnijim veznim redom pokazati sve svoje umijeće.

Zao mi je sto ga nas nacelnik nece uspjet vratiti,njegovo zlatno doba bilo je u Gracanici.Od srca mu zelim da uspije,a to ce prije kod vas nego kod nas.Znat ce iskoristit vas pojacan vezni red,jer je prava radilica na terenu.
I ostatku tima Slobode zelim sve najbolje.
Diavolo. ACM

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 jan 2014, 21:38

IgorVisent je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
IgorVisent je napisao/la:Mujkic ostaje kod vas.
Odlično!
Mujka mi se strašno sviđa i kao osoba, ali i po disciplini.
Nadam se da će u nastavku sa kvalitetnijim veznim redom pokazati sve svoje umijeće.

Zao mi je sto ga nas nacelnik nece uspjet vratiti,njegovo zlatno doba bilo je u Gracanici.Od srca mu zelim da uspije,a to ce prije kod vas nego kod nas.Znat ce iskoristit vas pojacan vezni red,jer je prava radilica na terenu.
I ostatku tima Slobode zelim sve najbolje.
Ja imam drugaciju info od tebe ja sam cuo da Mujka hoce da se vrati a da je sve na nacelniku....
www.nkbratstvogracanica.com

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jan 2014, 21:44

Probisvjet je napisao/la:
svejedno je napisao/la: Sva tri igraca iz Olimpica ce vam biti pojacanje i igrati ce u prvih 11.
Pojasni malo jbg? Malo mi ovo cudno. Nije ih Ciro jos vidio, a oni u prvih 11. Iskreno bi volio da su toliko dobri.
Ne bih se složio s tobom, kao što sam već napisao gore,. kako će Smaja povrijeđen biti pojačanje, i doći uopšte :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 14 jan 2014, 21:45

Ma pustite se REKLA/KAZALA,sačekat za koji dan a kako je krenulo sat,ostaje li Mujka ili ne ;)
Solina navija za Slobodu!

IgorVisent
Kontakt:

Post Postao/la IgorVisent » 14 jan 2014, 21:50

Ja imam drugaciju info od tebe ja sam cuo da Mujka hoce da se vrati a da je sve na nacelniku....[/quote]

Ovako stvari stoje.Provjeri sa nacelnikom ako ne vjerujes.Uostalom,uvjerit ces se za koji dan
Diavolo. ACM

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jan 2014, 21:51

Jedva cekam prvi mec Slobode protiv Zvezde...da vidim kako ce to izgledat pod Cirinim vodstvom protiv ozbiljnijeg i trenutno jaceg protivnika..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 14 jan 2014, 21:52

harry_90 je napisao/la:Jedva cekam prvi mec Slobode protiv Zvezde...da vidim kako ce to izgledat pod Cirinim vodstvom protiv ozbiljnijeg i trenutno jaceg protivnika..

+1

i da ekipu uigra do početka prvenstva.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jan 2014, 21:53

ispostovat prvi trening u velikom broju..pod obavezno...da igraci osjete odlucnost, jedinstvo i podrsku te da crveno crna armija stoji iza njih 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 14 jan 2014, 22:01

Azmir Husić o pojačanjima, izgradnji stadiona i Smajilu Kariću (VIDEO)

Nakon što smo objavili dio razgovora sa predsjednikom UO FK „Sloboda" Azmirom Husićem koji se uglavnom odnosio na dogovor oko angažmana Miroslava Ćire Blaževića na mjesto trenera Crveno-crnih, donosimo vam i nastavak razgovora.

Sa Husićem smo razgovarali također razgovarali o prvom dijelu sezone i problemima sa kojima se klub susretao.

„Rezultat koji je postigao Smajil Karić sa igračima koje je imao na raspolaganju, je za svaku pohvalu. Vjerujte mi da bi malo koji trener mogao bolje" kazao je Husić za ****

Husić je također pozvao sve iskrene ljubitelje fudbala u Tuzli, navijače Slobode i simpatizere da se pridruže akciji „Voliš Slobodu, POKAŽI".
Husića smo pitali raspolaže li informacijama kada je u pitanju nastavak izgradnje stadiona:

„Postoji obećanje da će se uskoro postaviti stolice na sjeverni dio tribine. Što se tiče nastavka izgradnje stadiona, treba ponuditi firmama da učestvuju u izgradnji. Nas interesuje tribina a nek njima pripadne sve ostalo" mišljenja je Husić.

Husić je također pozvao sve iskrene ljubitelje fudbala u Tuzli, navijače Slobode i simpatizere da se pridruže akciji „Voliš Slobodu, POKAŽI".

Spomenimo i to da će predstavljanje novog trenera Slobode Miroslava Ćire Blaževića biti u petak 17. januara u 13 sati, u restoranu „Lovac" na kompleksu Panonskih jezera.

tuzlanski .ba

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 14 jan 2014, 22:08

Moglo bi se bgm skoknut do Slovenije ;) ispostovat to.Bit ce i njih dosta jer pola Slovenije Srbi koji navijaju za Zvezdu ;)

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 14 jan 2014, 22:13

Kada je sve lijepo ovako krenulo,vidjet ćemo kakva je organizacija i sa "navijačkog" aspekta.Vjerujem da će neki navijači Slobode skoknut do Slo autom ili oni koji rade tamo ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jan 2014, 23:10

moramo se DOBRO organizovati za prvi trening i za sezonu uopce..mnogi ljudi se vracaju na stadion i tribinu, treba i organizacija to da isprati, da i navijaci budu na nivou kluba.

a slusam Azmira i ne vjerujem kakvog lika imamo za predsjednika nakon svega, od price o Smajlu do ovog oko stadiona- nevjerovatno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 jan 2014, 23:41

Svi koji imaju nesto protiv Azmira neka procitaju ovu poruku ;)

slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jan 2014, 23:43

čovjek je sami dar od Boga :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jan 2014, 23:48

Covjek je mejt sto bi se reklo, ali mi smo ovdje takvi nekakvi da nakon prve greske napadamo odmah. Ovu jesen kad smo izgubili kod kuce i bila ona frka odmah se culo sa tribina sta je ovo Amerikanac, sto nas varas, sto drzis Smajila, s kim si u talu i to..

Ja se samo bojim da mi ne stignemo Jedinstvo jer smo tradicionalno rupa na gostovanjima. Vise se bojim za gostovanja nego za to da ce Bratstvo uz nas uzeti bodove Jedinstvu..

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 14 jan 2014, 23:57

Vidi se da imate pametnog covjeka, ali uvijek ce biti neko ko ce 'srat'..Dugo se ovako nesto nije desavalo kod vas, ja znam dosta Tuzlaka koji me zovu ovih dana i fale se.Stvarno mi je drago sto se ovo desava u BH fudbalu i nadam se da ce te se vratiti u PL, jer cete je sigurno pojacati, a i navijacku scenu popravit ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 jan 2014, 00:01

ide to ide,dobro covjek rece,nemoze ciro igrati za njih,doveo je za ovu ligu odlicna pojacanja,jednog od najboljih mogucih trenera,ako nebude protiv ovih iz kaknja 5000 ljudi kuci,jbg..a bilo bi lijepo ispostovati i gostovanje troglavu,barem sa dva puna busa..
a prije nego je sve pocelo prije par dana,napisao sam zatisje pred buru,sta cu ja kada me niko nesvata ozbiljno :)
napunite tribine prijatelji,neka grmi i gori,ovo je ono sto znate,o radnjama iza zavjese,necemo ni pricati.covjek voli klub,trosi svoje pare,vrijeme,mozemo i mi dlanove akobogda,vjerujem u nas,u tuzlu....vidimo se u sloveniji protiv zvijezde ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 15 jan 2014, 00:03

Citam ove vase komentare zadnjih dana i drago mi malte ne ko da se to desava u mom klubu. Cestitke i samo jako, sad je na vama da pokazete kako se podrzava klub.

Iskreno se nadam da cete kroz 2-3 sezone dogurati do evrope, a za Fukare se ne brinem jer radnicki je to grad, znacete vi podrzat svoju Slobodu ;)

Pozdrav iz Zenice :!:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2014, 00:05

fukara87 je napisao/la:Svi koji imaju nesto protiv Azmira neka procitaju ovu poruku ;)

slika

nije ovaj lik jeidni..znam ja takodjer jos par momaka bili su samnom na utkamici kad je Repka ovdje dolazila..isto ljudi se ba kunu u Azmira tamo...ebote kad sam vidio Azmir na nekoj nasoj zabavi vamo u USa I LIK SE TAGUJE NA SLIKU TU SA aZMIROM I KOMENTAR MU 'sa kraljem" TAKO GA ETO TAMO LJUDI GLEDAJU..ISTO OVJA MI DRUG HUJDUR ..kaze lik on nas je sve zaposlio kaze sad smo se odovjili jer ebiga najbolje je sam, ali kaze lik sve sto imam to je zahvlajujuci Azmiru ..jednostavno nikog nikad zajebao nije pomagao je..zato mu bog i da sve ovo da ima u USA ...ja kazem opet vjerovatno lik sto god dadne Slobodi napise kao da je donacija..tako da U USA umjesto sto bi dao to drzavi da za Slobodu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jan 2014, 00:11

Ma covjek je izvrstan, sad je na nama da dolazimo na utakmice i placamo onih 5 maraka. On je svoje za ovaj prelazni rok odradio za ocjenu 10.

Ja ocekujem na prvoj utakmici kuci oko 4000 ljudi, ako ne i vise..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.