lindegard je napisao/la:Kazns ispod Dzordz iznad Sakrametno ispod ta 3 para po menitelevizor je napisao/la:Imal ko da izbaci sta NBA za veceras ???
A zna li neko igra li Durent veceras ?
Igra.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
lindegard je napisao/la:Kazns ispod Dzordz iznad Sakrametno ispod ta 3 para po menitelevizor je napisao/la:Imal ko da izbaci sta NBA za veceras ???
igralindegard je napisao/la:Kazns ispod Dzordz iznad Sakrametno ispod ta 3 para po menitelevizor je napisao/la:Imal ko da izbaci sta NBA za veceras ???
evo po meni 3 para koja bi trebala proći..televizor je napisao/la:Imal ko da izbaci sta NBA za veceras ???
masteRofPoker je napisao/la:Evo ko trazi parove za tenis neka procita, smijesno a istovremeno i istinito :
http://www.avangarda.in/forum/viewtopic ... 75#p761675" onclick="window.open(this.href);return false;
fixator je napisao/la:18:00 Mađarska - Island under 60.5 DA 1 @ 1.32
20:30 Danska (-3,5) - Austrija 1 @ 1.32
20:15 Norveška-Španija OVER 51.5 DA @ 1.33
ovo ima u bet365

amko21 je napisao/la:Tiket 1 bhplay kladionica
Dodig-Dzumhur (36,5) under @ 1.75
Lazarov (7,5) over @ 1.85 -13
Mađarska - Island 2 @ 1.80 27-27
Sondergard (2.5) over @ 1.85 -3
KVota 10,78 SRETNO
slažem se, ova djevojčica će biti sretna što je imala čast izaći na teren sa debelom Serenom zvanom ženom tenk i biti će joj čast dok ne počne meč a kad je guzata Serena pomete i ispraši sa terena poželjet će da nije ni izlazila, predviđam bicikl iliti 6-0 6-0 za ženu zvijerreLe23 je napisao/la:Serena W - Dolonc (15.5) 1 2.00
GL !
greska moja u pisanju ovo je hendikep -5,5 nisam stavio a napisao sam u analizi kako mislim da ce biti rez po setovima, jer igram hendi...umor me stigaomirzatele je napisao/la:@fixator gdje je to wawrinka 1.4
u premieru 1.1
Pau will make decision to play after pregame warm ups.Titova-Juga je napisao/la:Ko prvi sazna neku novu vijest vezano za Gasolov nastup nocas neka napise ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.