FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BranimirStulic
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Do večeras sam isključivog krivca tražio u Mazzariju. Večeras su mi Jonhatan, Nagatomo, Kuzmanović i ostatak kreme pokazali i dokazali da Mazzari ništa kriv nije. Dobro, možda jeste za **** formaciju, al' to je drugi par cipela. Ovo je najgori Inter otkako ga pratim. Pa ovo je nečuvano ovako loše igrati protiv "strašnog" Chieva. Mi zasnivamo igru po desnoj strani sa retardiranim Jonhatanom, igračem koji ne bi imao mjesta u današnjem Željezničaru.
Šanse stvoriti na utakmici može samo Inter. Milito je ušao u 60-oj minuti i imao je 2 dodira sa loptom, oba neuspješna. Ricky i Kova jedini smiju i znaju dati rizičan pas koji izbacuje komplet odbranu (Kova je to 1-2 uradio), ostatak vraća Campagnaru da on organizuje akciju. Boktejebo.
Čestitam Chievu na zasluženom bodu i maestralnom branjenu tokom čitave tekme, možda Mazzari nauči nešto iz odbrane letećih magaraca.
P.S. naje.bem se sudijama više majke u pi.čku, ono sočno, baš bošnjački ono krkanski. Nogama u pič.ku sve, za onaj ofsajd.
Penal nije bio, niti smo ga zaslužili, budimo realni.
Šanse stvoriti na utakmici može samo Inter. Milito je ušao u 60-oj minuti i imao je 2 dodira sa loptom, oba neuspješna. Ricky i Kova jedini smiju i znaju dati rizičan pas koji izbacuje komplet odbranu (Kova je to 1-2 uradio), ostatak vraća Campagnaru da on organizuje akciju. Boktejebo.
Čestitam Chievu na zasluženom bodu i maestralnom branjenu tokom čitave tekme, možda Mazzari nauči nešto iz odbrane letećih magaraca.
P.S. naje.bem se sudijama više majke u pi.čku, ono sočno, baš bošnjački ono krkanski. Nogama u pič.ku sve, za onaj ofsajd.
Penal nije bio, niti smo ga zaslužili, budimo realni.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
sve do jednog otkaz uruciti pa zasta igraju ******

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
farukzidane
- Kontakt:
Realno,,,,5.6...pozicija je maksimum ove ekipe,,,,beze se nervirate.
- BranimirStulic
- Kontakt:
Zaista imam kurcobolju za tvojim mišljenjem. Ne ide mi u glavu koliko moraš biti iskompleksiran da iz dana u dan komentarišeš tim za koji ne navijaš.farukzidane je napisao/la:Realno,,,,5.6...pozicija je maksimum ove ekipe,,,,beze se nervirate.
Hvala ti što si podjelio svoje mišljenje sa nama, odjavi se sa ove teme molim te.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nema igraca jednostavno ,inter je prvi klub inostarni koji simaptisem od tekme u LP sa man utd,kad su igrali zamorano i ostali.Odgovrno tvrdim da je ovo najgora ekipa intera od tada do danas koja je igrala.Pa haj nekom laiku i povrsnom poznavocu fudbala spomenite igrace intera eo ruka desna ako budu culi za bar toricu.
1.SVAKA cast palaciu i militu ali ne moze se igrati obzbilno a da ti napad ima 150 godina,radije guraj icardia i ovog blofi.. pa makar svaku igzubili ,ali oni bar imaju sansu da se razvije
2.vezni redi 0 poena izuzev kovacica,alvarez van forme,kuzmanovic ako je ikad bio potencijal ekipe sto je inter onda sam i ja bar za ajaxa
3.odbrana ocaj,klasaicni mada nikad nam to nije bilo najjace oruzje medjutim kad je ovako los napad e onda je to ogroman problem.Ja nez ko onog dzonatana drzi u timu bas sam ga pratio veceras fraer je od 25 min od kad sam brojo pa do kraja tacno 21 put vratio loptu nazad sa nekih 30tak metara od protivnickog gola,a to sto nije proso ni sudiju veceras je vec posebna prica
4.ima sigurno i macari krivice ,jer bez obizra ko igra ovakvo kijevo se moralo pobijedtiti
na kraju da kazem ,nama fale pojacanja fale nam bar ti svjetska igraca.Realno ti igraci se mogu dovest samo treba malo novca i zelje da se pokaze za napredovanjem.Kasnije uz te tri zvijezde ,i par ovih mladih kovacica,ikardia,juana i jos mozda par graditi tim i dovoditi igrace u zavistosni od potrebe.Jednotavno jos jednom ponaljvam svaka cast i placaiu i ovom mladom marokancu alzircu sta je vec,ali to nisu igraci dosljedni intera niti igraci koji se mogu smatrati pojacanjima.
1.SVAKA cast palaciu i militu ali ne moze se igrati obzbilno a da ti napad ima 150 godina,radije guraj icardia i ovog blofi.. pa makar svaku igzubili ,ali oni bar imaju sansu da se razvije
2.vezni redi 0 poena izuzev kovacica,alvarez van forme,kuzmanovic ako je ikad bio potencijal ekipe sto je inter onda sam i ja bar za ajaxa
3.odbrana ocaj,klasaicni mada nikad nam to nije bilo najjace oruzje medjutim kad je ovako los napad e onda je to ogroman problem.Ja nez ko onog dzonatana drzi u timu bas sam ga pratio veceras fraer je od 25 min od kad sam brojo pa do kraja tacno 21 put vratio loptu nazad sa nekih 30tak metara od protivnickog gola,a to sto nije proso ni sudiju veceras je vec posebna prica
4.ima sigurno i macari krivice ,jer bez obizra ko igra ovakvo kijevo se moralo pobijedtiti
na kraju da kazem ,nama fale pojacanja fale nam bar ti svjetska igraca.Realno ti igraci se mogu dovest samo treba malo novca i zelje da se pokaze za napredovanjem.Kasnije uz te tri zvijezde ,i par ovih mladih kovacica,ikardia,juana i jos mozda par graditi tim i dovoditi igrace u zavistosni od potrebe.Jednotavno jos jednom ponaljvam svaka cast i placaiu i ovom mladom marokancu alzircu sta je vec,ali to nisu igraci dosljedni intera niti igraci koji se mogu smatrati pojacanjima.
=\_1921_/=
-
neroazzuro
- Kontakt:
Pa j.ebem im vise majku u zdupi! Unistili su me! Jos ne mogu da se smirim kako treba. Onde nema 2 igraca koji vrijede. I tacno mi je zao onog Mazzarija. Covjek treba sa retardiranim igracima da igra godinu dana. Pa kad vidis onog Jonathana kako sam sebe izbacuje iz ravnoteze kad treba primit loptu tacno covjeku dodje samo da zaplace.
Za onu japansku karikaturu vise ne znam sta da kazem. Samo zelim da ode,nek ide Real, dabogda on bio najbolji lijevi bek na svijetu,samo da ga ja ne gledam. O onog Campagnaru sam imao do sad fino misljenje,al trcat 50 puta u utakmici u desni cosak pored brazilskog klauna i argentinskog pokusaja Kaka-a mi ne ide u glavu za covjeka od 33 godine. Nemam rijeci. J.ebeni napad se mora gradit sa 5 dodavanja medju stoperima i to svako unazad u odnosu na igraca. Katastrofa! Katastrofa!!! Da su veceras na bokovima bili Donati i M'baye smijem se zaklet da bi 100 puta bolje odigrali ovih pokusaja fudbalera.
Ne pamtim kad sam na terenu gledao manje timskog duha u Interu. Ne znam sta da kazem osim da u ovoj ekipi osim Kovacica i ,mozda,Palacia (iako je i on bio ka.rina veceras) niko ne vrijedi ni pisljiva boba.
Al ovdje prvo treba Branca da leti. Previse je ovo promasaja. "Previse" je preblaga rijec.
P.S. @ faruktacchinardi, shvatili smo koliko si ishandren Interom u mozak, al previse si naporan. Kontas?
Za onu japansku karikaturu vise ne znam sta da kazem. Samo zelim da ode,nek ide Real, dabogda on bio najbolji lijevi bek na svijetu,samo da ga ja ne gledam. O onog Campagnaru sam imao do sad fino misljenje,al trcat 50 puta u utakmici u desni cosak pored brazilskog klauna i argentinskog pokusaja Kaka-a mi ne ide u glavu za covjeka od 33 godine. Nemam rijeci. J.ebeni napad se mora gradit sa 5 dodavanja medju stoperima i to svako unazad u odnosu na igraca. Katastrofa! Katastrofa!!! Da su veceras na bokovima bili Donati i M'baye smijem se zaklet da bi 100 puta bolje odigrali ovih pokusaja fudbalera.
Ne pamtim kad sam na terenu gledao manje timskog duha u Interu. Ne znam sta da kazem osim da u ovoj ekipi osim Kovacica i ,mozda,Palacia (iako je i on bio ka.rina veceras) niko ne vrijedi ni pisljiva boba.
Al ovdje prvo treba Branca da leti. Previse je ovo promasaja. "Previse" je preblaga rijec.
P.S. @ faruktacchinardi, shvatili smo koliko si ishandren Interom u mozak, al previse si naporan. Kontas?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
hoćete Hernanesa ako prodate Guarina, a?
e neće da može
al', 17 milki i prodat' će ga Lotito, ebem mu sve
tako se i nadam da nećete prodat' Guarina, a i ako prodate, da ne dirate Hernanesa 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Eto sad ni Palacio ne valja.Previse se u krajnost ide.
Mojne na palacia please,nije on kriv sto je sam u napadu i sto mu nezna niko dati loptu kako treba,ljudi moji nije puno do igraca koliko nas umlati ovaj mazari s formacijom,pa promijeni je vise majku mu vidis da ne ide.
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
[youtube][/youtube]
Kiksevi se nizu, igra ni za qrca, na trzistu mirno ko nikad, pusy na klupi ne smije nesto promjenit da ga yebes, mlado i talentovano se tjera iz kluba a ono od cega nikakve koristi nemamo od ljeta(ako i sad ikakve imamo
) "nosi" igru i tako dalje i tako dalje...
Hiljadu puta smo vodili price ide ovako pa desit ce se ova promjena i trazili u svemu optimizam ali Bgm sad smo u nekoj fazi da ne mozes nista ocekivat, kasnimo za korjenitim promjenama evo trecu sezonu i sad kao idu promjene a one se mozda ogledaju u finansijskoj stabilizaciji, na terenu ni trzistu nikakvih znakova da je ovo brod koji zna cilj i put.
Ako je tesko izvest ovakvu ekipu pa da to makar lici na nesto yebat onda nerviranje iz utakmice u utakmicu.
...............................................Handanovic.............................................
J.Zanetti.....................Campagnaro....................J.Jesus..................D'Ambrosio(valjda je nas)
.................................................Taider.................................................
.......................Guarin...................................Kovacic...............................
..................................Alvarez.....................Palacio..................................
..................................................Icardi.................................................
Ako ova ekipa ne bi barem udarala ove levate jbg onda, eto ne trebaju ni pojacanja ako nema para al daj makar izvuci maksimum iz onog sto imamo. ali ne bolje je igrat sa 10 ljudi na svojoj polovici i yebat Fredya jer ne zna igrat poluspica i jer lupa lopte a svaki napad nudi barem 5-6 rjesenja
, pljuvat Taidera jer je trkac a na terenu organizuje napade, ne valja ni Hugo jer takodjer nema u sebi istancanosti za organizaciju napada a zbog tog doveden
ma sta fali pljunut i Rodriga, i treba, pa supak sam gore 358 utakmicu i treba da grize, niko mu ne smeta
Nek nam daju makar ideje kakve i optimizma da vidimo naprijed.
Hiljadu puta smo vodili price ide ovako pa desit ce se ova promjena i trazili u svemu optimizam ali Bgm sad smo u nekoj fazi da ne mozes nista ocekivat, kasnimo za korjenitim promjenama evo trecu sezonu i sad kao idu promjene a one se mozda ogledaju u finansijskoj stabilizaciji, na terenu ni trzistu nikakvih znakova da je ovo brod koji zna cilj i put.
Ako je tesko izvest ovakvu ekipu pa da to makar lici na nesto yebat onda nerviranje iz utakmice u utakmicu.
...............................................Handanovic.............................................
J.Zanetti.....................Campagnaro....................J.Jesus..................D'Ambrosio(valjda je nas)
.................................................Taider.................................................
.......................Guarin...................................Kovacic...............................
..................................Alvarez.....................Palacio..................................
..................................................Icardi.................................................
Ako ova ekipa ne bi barem udarala ove levate jbg onda, eto ne trebaju ni pojacanja ako nema para al daj makar izvuci maksimum iz onog sto imamo. ali ne bolje je igrat sa 10 ljudi na svojoj polovici i yebat Fredya jer ne zna igrat poluspica i jer lupa lopte a svaki napad nudi barem 5-6 rjesenja
Nek nam daju makar ideje kakve i optimizma da vidimo naprijed.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Kažu dok malo dijete se ne oprži nikad nece znati razlikovati toplo od hladnog. Mi se pržimo evo vec duzi vremenski period, ali sigurno ce doci i bolji dani jer ne moze zauvijek biti ovako. E tad ce moja radost biti još veća, jer znam kroz šta smo sve prošli na putu do uspjeha. Za Inter je uvijek bilo ludo navijati, uvijek bude uspona i padova.. ali ne pamti se, bar je ne pamtim, ovako los period i da losiji igrači igraju u nama svetom dresu.
Nisu ovi nasi igrači krivi, sta će jadni jer igrali bi i oni bolje da znaju. Mazzarri čovjek fura svoje, jer mozda ni on ne zna drugačije jbg. U svakom slucaju oni su tu, naši su pa kakogod. Trebamo ih podržati. Ja za vrijeme utakmice, a vjerovatno i vi, im izjebem sve po spisku ali kasnije kad se smiris sta ces drugo nego ponovo voljeti nebesko plave. Ja volim Inter, volim sto se mogu radi nečega toliko iznervirati i radovati, volim sto oni mogu probuditi to u meni i voljet cu ih dok sam živ. Idemo pregurati težak period, bit ce bolje MORA biti, jer gore ne može.
Forza Inter, Forza Mazzari, Forza Bran.. šalim se, Branka ti jedi **** ti si idiot.
Nisu ovi nasi igrači krivi, sta će jadni jer igrali bi i oni bolje da znaju. Mazzarri čovjek fura svoje, jer mozda ni on ne zna drugačije jbg. U svakom slucaju oni su tu, naši su pa kakogod. Trebamo ih podržati. Ja za vrijeme utakmice, a vjerovatno i vi, im izjebem sve po spisku ali kasnije kad se smiris sta ces drugo nego ponovo voljeti nebesko plave. Ja volim Inter, volim sto se mogu radi nečega toliko iznervirati i radovati, volim sto oni mogu probuditi to u meni i voljet cu ih dok sam živ. Idemo pregurati težak period, bit ce bolje MORA biti, jer gore ne može.
Forza Inter, Forza Mazzari, Forza Bran.. šalim se, Branka ti jedi **** ti si idiot.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ma koliko se god mi nervrali ne nazire se kraj mazariju i nekim igracima u ekipi...mozda na kraju sezone bude neka cistiona ali sada nista...volio bi eto da dode taj Hernanes barem da nas on pojaca ako ode Guarin..i mozda jos neki igrac malo da nam da ozbiljnosti ...ali dok to ne bude nase ja da podrzavamo kao i ove zadnje 2-3 sezone...i da pisemo ovdje.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
- Interista02
- Kontakt:
dopi.... i njemu više
Kako prenosi danasnji Tuttosport Walter Mazzari je primio k znanju nespremnost Thohira da otvori novcanik i kao rjesenje tome je spremio listu od 8 igraca koji su na prodaju ali poslije cije bi prodaje treballo da stignu pojacanja. Na listi su se nasli: Mudingayi , Kuzmanović , Pereira , Wallace , Belfodil i Olsen i svi ce biti prodati za podizanje Interove platezne moci a ako je potrebno i vise od toga listi se dodaju i Ranochija i Guarin. Ali poslije toga Inter mora da kupuje.
(Preuzeto sa FC INTER Transfer Market)
Kako prenosi danasnji Tuttosport Walter Mazzari je primio k znanju nespremnost Thohira da otvori novcanik i kao rjesenje tome je spremio listu od 8 igraca koji su na prodaju ali poslije cije bi prodaje treballo da stignu pojacanja. Na listi su se nasli: Mudingayi , Kuzmanović , Pereira , Wallace , Belfodil i Olsen i svi ce biti prodati za podizanje Interove platezne moci a ako je potrebno i vise od toga listi se dodaju i Ranochija i Guarin. Ali poslije toga Inter mora da kupuje.
(Preuzeto sa FC INTER Transfer Market)
Koliko je ozbiljan clanak odmah vidis kad je na listi Wallace koji nije ni nas igrac, pa da ih neko hoce(osim Belfodila) davno bi ih oni prodali.
A i da hoce, Inter ne zna prodat igraca, odnosno Branca ne zna, ovako samo cekat da im isteknu ugovori a i realno nisu nikakva steta, Mudy dosao skoro za dzabe, Kuzmanovic dzabe.
Pereira ima ocigledno nekih problema u glavi jer ne mozes jbg izgubit talenat preko noci i nakon onakvih partija u Portu doci na ovaj nivo, al ni prvi ni zadnji koji se nije pokazao u Interu.
A i da hoce, Inter ne zna prodat igraca, odnosno Branca ne zna, ovako samo cekat da im isteknu ugovori a i realno nisu nikakva steta, Mudy dosao skoro za dzabe, Kuzmanovic dzabe.
Pereira ima ocigledno nekih problema u glavi jer ne mozes jbg izgubit talenat preko noci i nakon onakvih partija u Portu doci na ovaj nivo, al ni prvi ni zadnji koji se nije pokazao u Interu.
Inter fans should not expect major signings, says Thohir.
Ne obećava baš puno ovaj novi vlasnik.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
farukzidane
- Kontakt:
Ja sam prije par dana ostavio post koji govori o ovom covjeku,,,ali niko nevjeruje,,,,kao smijesno im,,zivi bili pa vidjeli ..Saurman je napisao/la:Inter fans should not expect major signings, says Thohir.
Bez minimalno 10 smajlija niko te ne shvata ozbiljnofarukzidane je napisao/la:Ja sam prije par dana ostavio post koji govori o ovom covjeku,,,ali niko nevjeruje,,,,kao smijesno im,,zivi bili pa vidjeli ..Saurman je napisao/la:Inter fans should not expect major signings, says Thohir.
Ne obećava baš puno ovaj novi vlasnik.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Interista02
- Kontakt:
GAZZETTA - MAZZARRI PRAVI PROMJENE U FORMACIJI
Walter Mazzarri mijenja Inter, barem na taktičkoj razini.Nakon što je koristio 3-5-1-1 od početka sezone, nakon utakmice protiv Chieva, je uvidio da mora nešto mijenjati, a nova formacija bi trebala biti
3-4-2-1 ( ili 3 -4-1-2 ili 3-4-3 u skladu s kretanjem Alvareza i Kovačića ).

Daj Bože
Walter Mazzarri mijenja Inter, barem na taktičkoj razini.Nakon što je koristio 3-5-1-1 od početka sezone, nakon utakmice protiv Chieva, je uvidio da mora nešto mijenjati, a nova formacija bi trebala biti
3-4-2-1 ( ili 3 -4-1-2 ili 3-4-3 u skladu s kretanjem Alvareza i Kovačića ).

Daj Bože
Mike Whittaker explains how Mazzarri needs to change for the good of Inter
Prilično dobar tekst o stanju u klubu.S nekim detaljima se ne slazem,ali sa poantom da.Svakako pročitati,pisano nakon utakmice protiv Lazia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.