NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
priča se da je hadžiđulbić prva opcija golmana,a što se tiče pojačanja čuo sam da dolaze dva igrača iz premijer lige kažu da su provjereni igrači,samo imena niko ne spominje.jel tačno da je prozivka u ponedeljak u 12:00
Subota druze u 127april je napisao/la:priča se da je hadžiđulbić prva opcija golmana,a što se tiče pojačanja čuo sam da dolaze dva igrača iz premijer lige kažu da su provjereni igrači,samo imena niko ne spominje.jel tačno da je prozivka u ponedeljak u 12:00
www.nkbratstvogracanica.com
- IgorVisent
- Kontakt:
Nacelnik odustao od dovodjenja Mujkica.Ne daju mu maci iz Slobode
Diavolo. ACM
Izvor ?IgorVisent je napisao/la:Nacelnik odustao od dovodjenja Mujkica.Ne daju mu maci iz Slobode
- 7aprildomemoj
Kopir damacesc4 je napisao/la:Izvor ?IgorVisent je napisao/la:Nacelnik odustao od dovodjenja Mujkica.Ne daju mu maci iz Slobode
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Diplomirani operater kopir aparata, molit cu lijepo.7aprildomemoj je napisao/la:Kopir damacesc4 je napisao/la:Izvor ?IgorVisent je napisao/la:Nacelnik odustao od dovodjenja Mujkica.Ne daju mu maci iz Slobode
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
definitivno Mujkic ostaje u Slobodi...ovo kazem jer mi je rekao lik koji je blizak klubu..on je inace citao ovo pa mi kaze da napisem jer nije registrovan..znaci ako on laze onda lazem i ja 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eto nista od Mujke ali i dalje stoji da ce doci pojacanja a kako sam cuo trebala bi biti zvucna... 
znal neko imena igrača koij su došli u bratstvo,svi nešto nagađaju,da li je moguće da se drži toliko u tajnosti.
Moguce je7april je napisao/la:znal neko imena igrača koij su došli u bratstvo,svi nešto nagađaju,da li je moguće da se drži toliko u tajnosti.
tako će i bit,kad su krili do sad mogu još ova dva dana
poslo sam ti pp brate7april je napisao/la:tako će i bit,kad su krili do sad mogu još ova dva dana
jesil dobio pp
Ma i da niko ne dodje..opet imamo dobru ekipu da se borimo za vrh...halilovic je u Slobodi, ali ako ga zdravlje posluzi kao sto ga je posluzilo dok je bio u Bratstvu, onda nije nikakvo pojacanje. Ostale igrace sto su doveli, nisu ista posebno. Moraju se uigrat. Znaci Sloboda nam nije problem...osim toga jos uvjek se igra 11 na 11...a ne igraju imena.
Ma niti su to neka imena svi sto su dosli u Slobodu bili 3 sastav sarajeva ili grijali klupe, jedino je dobar onaj iz Olimpika.PlavoZuti je napisao/la:Ma i da niko ne dodje..opet imamo dobru ekipu da se borimo za vrh...halilovic je u Slobodi, ali ako ga zdravlje posluzi kao sto ga je posluzilo dok je bio u Bratstvu, onda nije nikakvo pojacanje. Ostale igrace sto su doveli, nisu ista posebno. Moraju se uigrat. Znaci Sloboda nam nije problem...osim toga jos uvjek se igra 11 na 11...a ne igraju imena.
samo se ti tjesiIceplayer je napisao/la:Ma niti su to neka imena svi sto su dosli u Slobodu bili 3 sastav sarajeva ili grijali klupe, jedino je dobar onaj iz Olimpika.PlavoZuti je napisao/la:Ma i da niko ne dodje..opet imamo dobru ekipu da se borimo za vrh...halilovic je u Slobodi, ali ako ga zdravlje posluzi kao sto ga je posluzilo dok je bio u Bratstvu, onda nije nikakvo pojacanje. Ostale igrace sto su doveli, nisu ista posebno. Moraju se uigrat. Znaci Sloboda nam nije problem...osim toga jos uvjek se igra 11 na 11...a ne igraju imena.
Sloboda Tuzla
Haha haj vidjet cemo ko su pojecanja kad pocne nastavak sezone, a mi smo bar doveli igrace koji znaju sta je lopta ti vasi se zacude kad vide loptu hhahaha XDfukaratz je napisao/la:samo se ti tjesiIceplayer je napisao/la:Ma niti su to neka imena svi sto su dosli u Slobodu bili 3 sastav sarajeva ili grijali klupe, jedino je dobar onaj iz Olimpika.PlavoZuti je napisao/la:Ma i da niko ne dodje..opet imamo dobru ekipu da se borimo za vrh...halilovic je u Slobodi, ali ako ga zdravlje posluzi kao sto ga je posluzilo dok je bio u Bratstvu, onda nije nikakvo pojacanje. Ostale igrace sto su doveli, nisu ista posebno. Moraju se uigrat. Znaci Sloboda nam nije problem...osim toga jos uvjek se igra 11 na 11...a ne igraju imena.Stanisa Nikolic, Elmir Kuduzovic, Jasmin Moranjkic, Samir Kapic, Almir Halilovic
nek su Jaranovic i ona dvojica kokuza pojacanja
pa bas Jaranovic zna sta je lopta pola godine je nije dotakao
a fino to covjek na temi lige RS objasnio kakav je igrac kojeg ste doveli iz Kozare
jos mi s pojacanjima nismo gotovi bit ce jos mnogo iznenadjenja 
Sloboda Tuzla
Ako Krči (Dzaferovic) potpise za Bratstvo niste ekipa koja se bori za visi rang. Prije je odlican igrac bio, daleko baci loptu iz auta ali otkako je otisao u Krajisnik... Tu se upropastio. Vratio se kod nas, odigrao 2 utakmice cini mi se i to je to. Mozete vi i bolje.