BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Il razmjenjuju udarce do besvijesti ili je neki od njih upo u nesvijest?! Sta je ovo?
Edit: Izgleda dug poen bio
Edit: Izgleda dug poen bio
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo ga
Evolution87 je napisao/la:Damire gadjaj ga lopticom u jaja
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To je to, ne preostaje nista drugo.Evolution87 je napisao/la:Damire gadjaj ga lopticom u jaja
Sta je ovo 7 minuta 3 poena 
znaci volio bih vise nego ista da dobije Damir,al posto gledam stream na terenu koji je vjerovatno pored Damirovog i cuti navijanje nasih navijaca,svaki Damirov potez ispracen sa gromoglasnim aplauzom i navijanjem,meni dosta!
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Ja sam i dalje optimističan da će Džumhur osvojiti jedan set 
Bitno je da se bori...svaka cast Damire...
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Dodig uvrnuo zglob da Bog da,hebo li te ac.
To hajmo sad Break vrijeme je ta letva popusti malo sa servom.
To hajmo sad Break vrijeme je ta letva popusti malo sa servom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
NOGAMA GA DAMKEEE
Tako je 1-0 napokon prednost za Damira
Hajde sad, barem do seta,
Hajde sad, barem do seta,
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
samo da sto duze ostane u ovom setu da ne izgubi brejk brzo onda ce dodig da se uplaši malo jer je 100 puta lakse kad imaš brejk viška da igraš :d
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da ovalj ljakse nije imao dobar serverski dan karine bi dobio damira et
meč burazeru mojfk bosna sarajevo je napisao/la:Ja sam i dalje optimističan da će Džumhur osvojiti jedan set
15.10.2013.
de link ????twisttm87 je napisao/la:znaci volio bih vise nego ista da dobije Damir,al posto gledam stream na terenu koji je vjerovatno pored Damirovog i cuti navijanje nasih navijaca,svaki Damirov potez ispracen sa gromoglasnim aplauzom i navijanjem,meni dosta!
FK Sarajevo !
Link?twisttm87 je napisao/la:znaci volio bih vise nego ista da dobije Damir,al posto gledam stream na terenu koji je vjerovatno pored Damirovog i cuti navijanje nasih navijaca,svaki Damirov potez ispracen sa gromoglasnim aplauzom i navijanjem,meni dosta!
http://www.sportlemon.tv/20140112/vv52d ... 23298.html" onclick="window.open(this.href);return false; 
Amer Delić na Twitteru:
"Losa vijest- Damir gubi 2-0 u setovima.
Dobra vijest- Damir igra na terenu broj 13. To je bio teren na kojem sam ja gubio 2-0, pa dobio."

gledaj ovo
"Losa vijest- Damir gubi 2-0 u setovima.
Dobra vijest- Damir igra na terenu broj 13. To je bio teren na kojem sam ja gubio 2-0, pa dobio."
gledaj ovo
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
1-1 ...nema veze bice jos prilika idemooooooooooooooooooooooooooooooo
<333 CFC & GSW <333
Davydenko N - Gasquet R. ja sam ovaj meč pratio i u nekoliko navrata čuo galamu sa Damirovog terena 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.