Jel makar sad top 130 ?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Koliko para i bodova je sada dobio ?
Jel makar sad top 130 ?
Jel makar sad top 130 ?
Ajde raja laku noć, ustajanje u 6:00. Ima se posla, mora se u šumu 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
143. je sadVolvic je napisao/la:Koliko para i bodova je sada dobio ?![]()
Jel makar sad top 130 ?
laku noc brateAsharaK je napisao/la:Ajde raja laku noć, ustajanje u 6:00. Ima se posla, mora se u šumu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prvo : Bravo Damire ponosu nas!! Velike cestitke na historijskom uspjehu !!! TOOOOOOOOO Kraljuu !!!!
Otisao sam nakon 0-2 u krevet i mislio sam da je gotovo ali i napisao da cu ispratiti 3set jer nikad ne reci nikad i cudo se desi ,odma sam ustao kad ga je dobio 3 set
naravno pratio i 4set (nada se pocela potajno vracat) na ss.ba kad sam usao u medjuvremenu 20 stranica ispisano
morao sam po zavrsetku meca sve da procitam
Jos mi zuji u glavi od pritiska,srece,skakanja itd
Samo ako neko zna da napise ,posto je Dodig predao ("Damir mu izgleda utjerao strah u kosti"pa predao
) da li Damir dobija isto bodova kao da ga je pobijedio ,nema veze sto je predao ovaj?
BRAVO DAMIRE JOS JEDNOM ,NISI SVJESTAN KOJI NAROD ZBOG TEBE NOCAS NIJE SPAVAO - VRIJEDILO JE!!!
Otisao sam nakon 0-2 u krevet i mislio sam da je gotovo ali i napisao da cu ispratiti 3set jer nikad ne reci nikad i cudo se desi ,odma sam ustao kad ga je dobio 3 set
Jos mi zuji u glavi od pritiska,srece,skakanja itd
BRAVO DAMIRE JOS JEDNOM ,NISI SVJESTAN KOJI NAROD ZBOG TEBE NOCAS NIJE SPAVAO - VRIJEDILO JE!!!
Zadnja izmjena: Masterr27, dana/u 15 jan 2014, 04:13, ukupno mijenjano 2 puta.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
koji je bio?suhakrpa je napisao/la:143. je sadVolvic je napisao/la:Koliko para i bodova je sada dobio ?![]()
Jel makar sad top 130 ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Divim se onom' ko moze zaspati sada. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Enver upao u Dodigovu svlačionicu prije meča i zavezo mu USB kabal za metatarzalnu kost. Posljedice su očite.
Braco Bosanska svima vam zelim laku noc,sanjajte lijepe snove,kao sto ih sanja i nas Damir ovih dana u Australiji 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- legenda reala
- Kontakt:
188ragazzidelsud1987 je napisao/la:koji je bio?suhakrpa je napisao/la:143. je sadVolvic je napisao/la:Koliko para i bodova je sada dobio ?![]()
Jel makar sad top 130 ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bravo Damire!!!! Ti si ponos Bosne!
Hebiga sad valja protiv Berdych-a. On je ipak svjetska klasa. Sta god da bude. Hvala ti i svaka cast.
Hebiga sad valja protiv Berdych-a. On je ipak svjetska klasa. Sta god da bude. Hvala ti i svaka cast.
QUARTERBACK je napisao/la:Enver upao u Dodigovu svlačionicu prije meča i zavezo mu USB kabal za metatarzalnu kost. Posljedice su očite.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
laku noc ljudi
respect za likove koji su obavjestavali o rezultatu
Sad samo drzava da ulozi u momka i da Damke dobije trenera,a ima potencijala da bude novi Djokovic,uspjeti doci na betonu do 3 kola je fantastican uspijeh ali to je samo pocetak...
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 15 jan 2014, 04:07, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
153. nakon sto je pobijedio Hajekaragazzidelsud1987 je napisao/la:koji je bio?suhakrpa je napisao/la:143. je sadVolvic je napisao/la:Koliko para i bodova je sada dobio ?![]()
Jel makar sad top 130 ?
- Contentissimo
- Kontakt:
odoh i ja raja, laku "noc" vam zelim 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
QUARTERBACK je napisao/la:Enver upao u Dodigovu svlačionicu prije meča i zavezo mu USB kabal za metatarzalnu kost. Posljedice su očite.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo audio harmonike direktno sa terena
Evo audio harmonike direktno sa terena
Glory Glory Manchester United
laku nocContentissimo je napisao/la:odoh i ja raja, laku "noc" vam zelim
oj kad sutra uzmem s rajom termin za tenis 2 sata, jesam se nafuro na tenis ocm :3
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 15 jan 2014, 04:10, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10.2013.
- tuzlak1987
- Kontakt:
On mu je to uradio samo jer je los cojk i nije dao stream za Bosnu. Dont mess with Enver
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.