BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

BigBigBang
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la BigBigBang » 15 jan 2014, 09:21

Zna li se koja bi mogao biti pozicija na ATP listi nakon dolaska do trece runde npr. ako ispadne od Berdiha sto je veoma izvjesno?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 15 jan 2014, 09:21

EPL je napisao/la:Bizaran trijumf Bosanca nad Hercegovcem: Džumhur protiv nepokretnog Dodiga gađao aseve po praznom terenu!
Naslovi naših komšija.... hvala im na iskrenosti
gdje to ? Po vecini stranica gledam..kazu radi vrucine i nista vise http://www.jutarnji.hr/vrucina-uzela-no ... u/1154981/" onclick="window.open(this.href);return false;
Željeznicar za život cijeli !

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 15 jan 2014, 09:22

likusa je napisao/la:
EPL je napisao/la:Bizaran trijumf Bosanca nad Hercegovcem: Džumhur protiv nepokretnog Dodiga gađao aseve po praznom terenu!
gdje to ? Po vecini stranica gledam..kazu radi vrucine i nista vise http://www.jutarnji.hr/vrucina-uzela-no ... u/1154981/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na index - u
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jan 2014, 09:23

likusa je napisao/la:
Stavio sam link na prosloj stranici, na indexu.
Eto koliko smo im dragi, a da je obratno bilo vijest bi iskocila u 4 ujutru Hrvat pomeo Bosanca.

Svima smeta jaka BiH u svemu, a poceli smo da jacamo!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 09:26

Zastone je napisao/la:Kakvi smo mi luđaci , nikad niko sa Bošnjom :lol:
Ne navijaju samo Bosnjaci za NASEG Damira :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 15 jan 2014, 09:27

Fuj !
Željeznicar za život cijeli !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 jan 2014, 09:27

pa poznata je cinjenica u hrvatskoj da hrvatski sportasi mogu izgubiti samo kada se desi nesto neocekivano nevezano za protivnika tj da mogu sami sebe pobjediti, da ih vremenske neprilike, bolest itd samo mogu zaustaviti :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 09:29

likusa je napisao/la:Mozemo se ja i ti bunit kolko hocemo,al nema fajde..ako ces realno nismo mi seljaci..ovo su ljudi koji vec dugo zive u Australiji pa nije mi jasno kako se do sad nisu "civilizovali" ..Nije ovdje otiso neko iz Brckog,Sarajeva,Zenice i ponio harmoniku
Harmonika je tu najmanje bitna.
bhsport je napisao/la:Za sve ove koji se 'znaju ponasati' nas narod je zeljan pobjeda, senzacija, mi smo bolan patili 22 godine,
Sve dok se budeš samosažalijevao ovakve stvari će ti biti normalne. Tvoji postovi nemaju veze sa tenisom. Nisam primjetio da si se brinuo za Damira kad smo ga pratili po svakakvim kineskim i korejanskim vukoyebinama u gluho doba noći.

Pajo, negdje oko 130 pozicije ali bit će tu još pomaka, malo je teži posao to izračunati, pa je bolje sačekati da to uradi ATP. Ne znam koliko će igrača izgubiti bodove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 jan 2014, 09:37

Titova-Juga je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ovo naše ponašanje je veliki dokaz da kao navijači nismo dorasli sportu kakav je tenis.
Tesko je kontrolisati emocije ;)

Slazem se, ali neke stvari kod pojedinaca nemaju veze sa istim te iz ovakvog sportskog uspjeha za nas sport pokazu svoje primitivno/povrsno (ne)razmisljanje koje sa sportom nema veze.
j.ebiga, ima u svemu tome po malo istine. ne znam da li se neko sjeća onog jedinog davnog Davis Cup meča Jugoslavije u Zetri, nedje tamo sredinom/krajem osamdesetih, prvi dan je tu bilo svega, drugi i posebno treći dan je to već izgledalo bolje. treba vremena u svemu "novome" da se raja adaptira, da se skonta šta tu ide a šta ne!

ali nema to sve veze, ovaj uspjeh Damira je veliki, dosad nedvojbeno najveći za BH tenis, barem pod BH zastavom. sad neka odigra to sa Berdychem i neka uživa u svakom momentu tog meča, vjerovatno na boljem terenu (2 ili 3) a sa malo sreće možda i u Margaret Court areni.
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 15 jan 2014, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.

Kenke
Kontakt:

Post Postao/la Kenke » 15 jan 2014, 09:38

Kod 2:0 nisam vise mogo izdrzati, i otiso sam leci,i to sa nadom da ce ovaj predat imo sam nakav osjecaj i eto super ispade :D

Cestitam ti majstore, ziv i zdrav mi bio :)

ps. OVaj sa harmonikom il je enver il je ernad, trece nema :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 09:40

Ovo već otvara sasvim realne šanse za proboj u TOP 100 u narednih 4-5 mjeseci. Ne brani skoro ništa od bodova, sve što osvoji ide na njegov konto, slijedi zemlja a na toj podlozi bi trebao biti još bolji.
Voli te tvoje Sarajevo.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 09:44

Tacno tako @jastamaji. Inace, kao sto sam rekao I nakon davis cupa u Mostaru. Damir podhitno mora poraditi na servisu, taj dio igre mu je uvjerljivo najgori.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 15 jan 2014, 09:45

Virtu4l je napisao/la:Ovo već otvara sasvim realne šanse za proboj u TOP 100 u narednih 4-5 mjeseci. Ne brani skoro ništa od bodova, sve što osvoji ide na njegov konto, slijedi zemlja a na toj podlozi bi trebao biti još bolji.
Da da,ako udje u TOP 100 ove godine to ce biti do maja,juna
Sad nesto kontam valja ovo odbranit sledece godine na AO haha :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 09:48

Titova-Juga je napisao/la:Tacno tako @jastamaji. Inace, kao sto sam rekao I nakon davis cupa u Mostaru. Damir podhitno mora poraditi na servisu, taj dio igre mu je uvjerljivo najgori.
Samo ne znam koliko to može popraviti obzirom na visinu. Ono što raduje je odlična fizička pripremeljenost u danima kada igrači muku muče sa vrućinom Damir trči k'o navijen.
Voli te tvoje Sarajevo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jan 2014, 09:49

130 pozicija je veliki uspjeh, svako ko malo vise prati tenis zna kako je tesko uvaljati se u prvih 200 tenisera svijeta iako ne izgleda privlacno kad kazes top 200 mnogi to omalovazavaju. 130 mjesto mu otvara daleko vise mogucnosti, ocekujem nastupe na atp turnirima 250 i 500 sigurno i mislim da ne bi vise trebao igrati one futurese. Naravno za igraca iz nakarade od drzave kao sto je ova jos bitnije od ovih bodova ce biti lova koju ce dobiti a to je ako sam dobro shvatio 75 hiljada australskih dolara...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 15 jan 2014, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 15 jan 2014, 09:49

cuj ovih sto govore kao sta ce harmonika,sta se raduju na predaju protivnika iskreno meni ste smijesni al bas :D :D
da vas pitam nesto,je li mi imamo bas svaki dan priliku,svaki Grand Slam priliku da nam igrac prodje u 3 kolo??zanemarimo 3 kolo u 2 kolo??? vala sto se mene tice neka nam zene u diaspori dodju u dimijama i kolo igraju na tribina,samo nek Damir ili neko drugi nas ide sto dalje i PRELIJEPO predstavlja NASU JEDNU I JEDINU!!I govorite kao sta se treba radovat jer je Dodig predao,pa hajmo ovako gledat Dodig je covjek kao i Damir,to sto Dodig nije spreman a Damir jeste to nije nas problem...
p.s pojedine je ocigledno stid i sram nase tradicije...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 09:52

twisttm87 je napisao/la:p.s pojedine je ocigledno stid i sram nase tradicije...
Pod tradicijom podrazumijevaš ovacije kad protivnik napravi servis grešku? Da, u tom slučaju me je stid tradicije.
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jan 2014, 09:53

Dosta smo se mi prilagodjavli nek se oni nama malo prilagodjavaju...... 8-) :mrgreen:

Envereeee razvuci harmoniku... 8-)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 09:58

Virtu4l je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Tacno tako @jastamaji. Inace, kao sto sam rekao I nakon davis cupa u Mostaru. Damir podhitno mora poraditi na servisu, taj dio igre mu je uvjerljivo najgori.
Samo ne znam koliko to može popraviti obzirom na visinu. Ono što raduje je odlična fizička pripremeljenost u danima kada igrači muku muče sa vrućinom Damir trči k'o navijen.
Ista ga je u punom svjetlu krasila I u Mostaru. Zaista je spreman I na momente podsjeca na M.Changa sto se tog segmenta igre tice. Istina da je dosta nizak, ali mislim da mu je kod servisa veci problem sto udara lopticu bez mnogo rotacije I jako malo rizikuje na drugom servisu pa protivnik cesto bez problema poentira.

Smrt nacionalizmu !!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 10:00

Bravo Damire. Ako sad ne bude stream u najmanju ruku, znaci da ovi iz AO imaju nesto protiv nas :mrgreen:

Ma dajte, neka su unjeli harmoniku, neka se raduju. Bitno je da je to sve pomoglo Damiru.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.