Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Hahahahahaa potpisujem, slika koja je davno trebala biti al eto sta je tu je, nije moglo bolje nego da u duetu putujuUrbyEmanuelson je napisao/la:Pa kaze![]()
![]()
Ovo je skoro sve napisano i ovdje na forumu.Jer svi smo se složili oko jedne stvari, kriv je Allegri ali su krivi i Galliani i Berlusconi. Ali promjene je trebalo početi od nekoga, a prvi na udaru kritika je bio Allegri.Sasvim zasluženo jer pogubio je sve konce u ekipi, a najviše bole porazi od ekipa koje su najmanje 50% slabije od Milana, ako ne više.L'Avvocato je napisao/la:Navijači izrazili nezadovoljstvo poslovanjem jednog od najtrofejnijih svjetskih klubova. Poručuju da žele vidjeti promjene, a ne samo privremena rješenja
http://novovrijeme.ba/navijaci-milana-a ... e-u-klubu/" onclick="window.open(this.href);return false;
A upravu su vala, samo što je teško bilo očekivati neke drastične promjene sad u januaru. Trebalo se ljetos započeti s novim projektom.
Prošle godine nije sigurno a za ranije ne znamfarukzidane je napisao/la:Zna li neko sa sigurnoscu,,,da li je Ronaldo prisustvovao dodjelama ove zlatne lopte prethodne cetiri godine dok je Mesi osvajao,,ako neko zna neka javi,,hvala
According to Tuttosport Seedorf wants 3 players at Milan: Adam Maher (PSV) - Doria (Botafogo) and Ederson (Atletico Paranaense)
According to Sky Seedorf could ask Tassotti to stay.

kako se pise u posljednje vrijeme, Mexes Abate i De Jong bi mogli letiti van Milana kad dodje Seedorf, mislim ne vjerujem puno u to. ajd prva dvojca nek idu vala, al za de Jonga ne vjerujem, nas ponajbolji igrac, cisto sumnjam da bi on napustio Milanmuxa je napisao/la:Slažem se sa baresiem da se promjeni anketa.
Vjerovatna formacija za danas:
Stim da negdje pisu da bi Nocerino mogao umjesto Cristantea. Trebalo bi ga pustit nek odigra oproštajnu utakmicu![]()
Navodno bi Sedorf igrao 4-3-1-2 sa Montolivom ispred odbrane. Pitanje je gdje bi igrao De Jong a kao logično riješenje nameče se desna strana veznog reda (ala Gatuso)
Ja sam naišao na ovu formaciju ,kao "Seedorfov Milan" ,e sad ne znam , moze on tu kombinirat jos 5 postava ,vidicemo veceras :muxa je napisao/la:Slažem se sa baresiem da se promjeni anketa.
Vjerovatna formacija za danas:
Stim da negdje pisu da bi Nocerino mogao umjesto Cristantea. Trebalo bi ga pustit nek odigra oproštajnu utakmicu![]()
Navodno bi Sedorf igrao 4-3-1-2 sa Montolivom ispred odbrane. Pitanje je gdje bi igrao De Jong a kao logično riješenje nameče se desna strana veznog reda (ala Gatuso)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.