BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Titova-Juga
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 11:29

Kelner69 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ovo naše ponašanje je veliki dokaz da kao navijači nismo dorasli sportu kakav je tenis.
Jesi ti neki moralista u p.m
Pusti ljude nek se raduju svako na svoj nacin,ti ces eto promjeniti ponasanje navijaca u Melburnu svojim piskaranjem po forumu...
Idi bjez'
Forum je da se izjasni, nigdje lik nije spomenuo da ce moci uticati na pojedince I njihovo teniski neobrazovano ponasanje. Slicno je bilo I na forumu, moljakanje Allaha za povredom Dodiga, psovanje Gospe I sl. Ocigledno su mnogi postali teniski fanatici preko noci. Iako nemam nista protiv toga, cak naprotiv, da svakom nasem sportasu dadnemo podrsku gdje god I sta god igrao, itekako sam protiv onakvih poruka, harmonike, jbavanja svetih I sl. Teniski strucnjaci nikako da svare razliku izmedju davis cup meca I meca generalno
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 15 jan 2014, 11:29

Ma sve je super bilo,raji je to zanimljivo i harmonika i srcanost nasih navijaca,tenis je individualni sport postuju se neki kodexi ali po meni treba tu malo dati vise slobode navijacima,puno su vise recimo s navijacke strane zanimljiviji mece Davis cupa gdje bude "uzarena" atmosfera na tribinama.
A s harmonikom smo se promovisali samo tako,pa to je jedan od nasih nacionalnih instrumenata,cega da se stidimo ja mislim da su navijaci uradili super promociju bas kao i Damir
SLOBODA NAVIJAČIMA

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 jan 2014, 11:33

Đoković čestitao Damiru, lijepo od njega. ;)

Ne znam šta bih rekao, kapa do poda Džumhuru. Imao je i sreće zbog Dodigove povrede, ali očigledno je da je u tim trenucima dizao nivo igre, bio u naletu i velikoj seriji, te da bi u eventualnom 5. setu bilo sve otvoreno. Sreća prati hrabre, zar ne!? A, Damir je hrabro odigrao protiv znatno jačeg protivnika i izbacio ga s Grand Slama.

Inače, on jednostavno ima sve, apsolutno sve što jedan mladi igrač treba da bi napravio proboj ka vrhu, osim servisa. I to će ga, ukoliko ozbiljno ne počne raditi na tome, moglo koštati veće karijere. Zato bi uloženi novac trebalo pametno investirati, a jedna od prvih stvari je novi trener, koji će ga naučiti tajnama serviranja i napraviti mu dobar temelj za dalje. Bez toga, on u najboljem slučaju može biti Top 100 igrač (a znam da može (i hoće) više :!: ). Jedan Ferrer je imao (ima i sad, doduše) katastrofalan servis, ali ustalio se u Top 4 i ne miče odatle. Kada već ima talent, sređenu situaciju u glavi (psihički je mnogo jak, čime sam pozitivno iznenađen), mnogo bolje kretanje nego prije, odlično returniranje, relativno malo grešaka po meču i solidan broj winnera, zašto onda ne bi popravio serviranje i uključio se u borbu za trofeje? A onda je samo nebo granica...

Što se tiče meča protiv Berdycha, neću vam davati lažne nade. Čeh po svemu pripada u Top 10 tenisera svijeta i kao takav je težak zalogaj za bilo kojeg tenisera na svijetu. Veliki je favoriz protiv Džumhura i ne sumnjam da će odraditi posao kako spada. Naravno da i on, kao i svi uostalom, katkad ima "žutu minutu" i da se može dobiti, ali za to morate igrati savršeno, pogotovo ako ste na papiru slabiji od njega. Moglo bi se reći da je Tomaš unaprijeđena verzija Dodiga. Ima odličan servis, jako dobro kretanje kada uzmemo u obzir visinu i građu, ubitačan FH kojim generiše ogromnu snagu, te jako dobar BH. Udara lopticu dosta ravno (i čisto, mora se reći), bez mnogo spina. Zato njegovi winneri ponekad dostižu neslućene brzine. Igrao je finale Wimbledona 2010 (kada je izbacio jednog Federera), a redovan je učesnik u završnicama Grand Slamova i Mastersa 1000. Osvojio je nedavno Davis Cup s reprezentacijom Češke, i to drugi uzastopni put. Dakle, jasno je o kakvom se igraču radi.

Ono što bih ja naveo kao slabe tačke su mentalne blokade (doduše, one su prisutnije kada igra protiv najboljih tenisera, ali to nije pravilo) i slabo odgovaranje na duboke loptice koje ga tjeraju da ide iza osnovne linije i onemogućavaju odigravanje boljih udaraca. Najgore rezultate (ako se uopće mogu nazvati takvima) na Grand Slamovima je postizao upravo na Australian Openu, gdje nikad nije otišao dalje od četvrfinala, a općenito (malo) bolje igra u drugom dijelu sezone, gdje imao više HC turnira. Tu vidim Damirovu šansu. On mora igrati na faktor iznenađenja, probati trkom i slanjem dubokih lopti šetati Berdycha po terenu, umarati ga i tjerati da griješi. To je možda jedini način da se Čeh dobije. Suvišno je govoriti koliko dobro (šta dobro, perfektno) mora servirati da bi sačuvao svoj servis, jer njegov protivnik ne daje mnogo šanse u svojim servis gameovima.

Uglavnom, šanse postoje, male su - ali postoje. Džumi mora nastaviti vjerovati u sebe i živjeti svoj san. Niko na touru nije nepobjediv, svakom možeš naći manu i iskoristiti je na pravi način. Meni je ponajviše drago što ćemo ga konačno moći gledati na Eurosportu i što će svijet čuti za njega. Za turnir će od mene dobiti čistu desetku, bez obzira kako odigrao sljedeći meč.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jan 2014, 11:34

Virtu4l je napisao/la:
likusa je napisao/la:Mozemo se ja i ti bunit kolko hocemo,al nema fajde..ako ces realno nismo mi seljaci..ovo su ljudi koji vec dugo zive u Australiji pa nije mi jasno kako se do sad nisu "civilizovali" ..Nije ovdje otiso neko iz Brckog,Sarajeva,Zenice i ponio harmoniku
Harmonika je tu najmanje bitna.
bhsport je napisao/la:Za sve ove koji se 'znaju ponasati' nas narod je zeljan pobjeda, senzacija, mi smo bolan patili 22 godine,
Sve dok se budeš samosažalijevao ovakve stvari će ti biti normalne. Tvoji postovi nemaju veze sa tenisom. Nisam primjetio da si se brinuo za Damira kad smo ga pratili po svakakvim kineskim i korejanskim vukoyebinama u gluho doba noći.

Pajo, negdje oko 130 pozicije ali bit će tu još pomaka, malo je teži posao to izračunati, pa je bolje sačekati da to uradi ATP. Ne znam koliko će igrača izgubiti bodove.
Decko prelistaj temu od pocetka pa vidi ko ga je pratio po futuresima, ne samo njega, vec i Mirzu i Aldina i Nermana i Ismara i bilo kojeg naseg igraca. Ti sigurno nisi, bilo nas je par ovdje, ali ti nisi bio tu, sad si se prebacio sa fudbala jer te tamo tresu ko bugarsku skupstinu.
Za nadati se samo da ces brzo ohanuti i od tenisa i poceti pratiti hokej ili nesto slicno, pa da pricas kako harmonika ide na hokejaskim arenama.
Ovdje nema samosazaljenja, mi postajemo pobjednici, i slavimo kako se slavi sve u BiH, ako imas problem sa tim, nemoj izlaziti nigdje po gradu i slusati nasu muziku i slavlje.
Ti si se vjerovatno jezio i doceka fudbalera ispred vjecne, i to ti je bio papanluk jel?

Fakat bi trebao ohanuti sa svojim budalastinama i pustiti nas da uzivamo u ovom danu i ljepoti i radujemo se prazniku sa Berdihom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jan 2014, 11:38

mirzatele je napisao/la:TO NOLE IGRACINO I LJUDINO

http://www.kur.ir-info.rs/dokovic-pohva ... ak-1179075" onclick="window.open(this.href);return false;

izbrisi tacku iza "KUR" :D

i nasa dvojica bisera i ponosi BIH izrazili su svoju podrsku

Mirza Teletovic ‏@Teletovic33 13m
Damir gazi i dalje ;) Čestitke od srca. Svaka čast majstore. Malo nas je, al smo glasni :) #DamirDzumhur #AustralianOpen

Edin Džeko ‏@EdDzeko 11m
I još jednom bravo za Damira Džumhura. Sigurno nije bilo lako izdržati, ali uspio si. Čestitke na svemu. Idemo dalje... #AustralianOpen
Sta ce Teletovic, cuj malo nas al smo glasni, sto mi bosanci moramo biti glasni, papak ko i svi ostali. Trebali smo dostojanstveno aplauzom ispratiti najveci uspjeh BH tenisa ikada. :roll:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 11:38

Claus je napisao/la:Đoković čestitao Damiru, lijepo od njega. ;)

Ne znam šta bih rekao, kapa do poda Džumhuru. Imao je i sreće zbog Dodigove povrede, ali očigledno je da je u tim trenucima dizao nivo igre, bio u naletu i velikoj seriji, te da bi u eventualnom 5. setu bilo sve otvoreno. Sreća prati hrabre, zar ne!? A, Damir je hrabro odigrao protiv znatno jačeg protivnika i izbacio ga s Grand Slama.

Inače, on jednostavno ima sve, apsolutno sve što jedan mladi igrač treba da bi napravio proboj ka vrhu, osim servisa. I to će ga, ukoliko ozbiljno ne počne raditi na tome, moglo koštati veće karijere. Zato bi uloženi novac trebalo pametno investirati, a jedna od prvih stvari je novi trener, koji će ga naučiti tajnama serviranja i napraviti mu dobar temelj za dalje. Bez toga, on u najboljem slučaju može biti Top 100 igrač (a znam da može (i hoće) više :!: ). Jedan Ferrer je imao (ima i sad, doduše) katastrofalan servis, ali ustalio se u Top 4 i ne miče odatle. Kada već ima talent, sređenu situaciju u glavi (psihički je mnogo jak, čime sam pozitivno iznenađen), mnogo bolje kretanje nego prije, odlično returniranje, relativno malo grešaka po meču i solidan broj winnera, zašto onda ne bi popravio serviranje i uključio se u borbu za trofeje? A onda je samo nebo granica...

Što se tiče meča protiv Berdycha, neću vam davati lažne nade. Čeh po svemu pripada u Top 10 tenisera svijeta i kao takav je težak zalogaj za bilo kojeg tenisera na svijetu. Veliki je favoriz protiv Džumhura i ne sumnjam da će odraditi posao kako spada. Naravno da i on, kao i svi uostalom, katkad ima "žutu minutu" i da se može dobiti, ali za to morate igrati savršeno, pogotovo ako ste na papiru slabiji od njega. Moglo bi se reći da je Tomaš unaprijeđena verzija Dodiga. Ima odličan servis, jako dobro kretanje kada uzmemo u obzir visinu i građu, ubitačan FH kojim generiše ogromnu snagu, te jako dobar BH. Udara lopticu dosta ravno (i čisto, mora se reći), bez mnogo spina. Zato njegovi winneri ponekad dostižu neslućene brzine. Igrao je finale Wimbledona 2010 (kada je izbacio jednog Federera), a redovan je učesnik u završnicama Grand Slamova i Mastersa 1000. Osvojio je nedavno Davis Cup s reprezentacijom Češke, i to drugi uzastopni put. Dakle, jasno je o kakvom se igraču radi.

Ono što bih ja naveo kao slabe tačke su mentalne blokade (doduše, one su prisutnije kada igra protiv najboljih tenisera, ali to nije pravilo) i slabo odgovaranje na duboke loptice koje ga tjeraju da ide iza osnovne linije i onemogućavaju odigravanje boljih udaraca. Najgore rezultate (ako se uopće mogu nazvati takvima) na Grand Slamovima je postizao upravo na Australian Openu, gdje nikad nije otišao dalje od četvrfinala, a općenito (malo) bolje igra u drugom dijelu sezone, gdje imao više HC turnira. Tu vidim Damirovu šansu. On mora igrati na faktor iznenađenja, probati trkom i slanjem dubokih lopti šetati Berdycha po terenu, umarati ga i tjerati da griješi. To je možda jedini način da se Čeh dobije. Suvišno je govoriti koliko dobro (šta dobro, perfektno) mora servirati da bi sačuvao svoj servis, jer njegov protivnik ne daje mnogo šanse u svojim servis gameovima.

Uglavnom, šanse postoje, male su - ali postoje. Džumi mora nastaviti vjerovati u sebe i živjeti svoj san. Niko na touru nije nepobjediv, svakom možeš naći manu i iskoristiti je na pravi način. Meni je ponajviše drago što ćemo ga konačno moći gledati na Eurosportu i što će svijet čuti za njega. Za turnir će od mene dobiti čistu desetku, bez obzira kako odigrao sljedeći meč.
Potpis!

Taktika od sinoć, gađaj ga u jaja :mrgreen: :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 11:39

Kelner69 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Kelner69 je napisao/la:Pusti ljude nek se raduju svako na svoj nacin,ti ces eto promjeniti ponasanje navijaca u Melburnu svojim piskaranjem po forumu...
Nije velika razlika između njih u Melburnu i takvih kao ti ovdje na forumu. Ne može to niko na planeti promijeniti. Onda se čudite kad nas svi potcjenjuju i smatraju manje vrijednima ;)
Ja cu se ponasati kao i 95 % moji sunarodnjaka,takvi smo ljudi,takav nam mentalitet,pa neka nam cijeli svijet pusi k....,a nama ce svejedno bit lijepo i bit cu ponosan kad vidim ''Envera'' sa harmonikom il Hediju sa Zeljanicom u Melburnu,a ti,pa brate,preseli se u npr Belgiju,tamo je ugladjena atmosfera na sporstkim borilistima...I radovat cu se kada Dodig preda mec,jer ga nije predao zato sto je izvrnuo zglob,ili nedaj boze povrijedio ruku,istegnuo misic,nego je predao jer je bio manje spreman za ovakve uvjete,i jer je bio svjestan da bi bio potopljen da je ostao na terenu,ili bi bio pokopan...
;) ;)

nije istina.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jan 2014, 11:39

Ovo smo mi. :lol:

Jbg, takvi smo i to je to. Tačno preko pojedinih klipova imam osjećaj da je spoj Davis Cupa i vašara u Puračiću. :mrgreen: Nedostajala su sudarna kola, šećerna vuna i "hali-gali". :mrgreen:

Imam osjećaj da bismo i u šahu, pa vala i na matematičkoj Olimpijadi, pravili kojekakva s*anja po kojim bi nas pamtili. :mrgreen:

Nekome je ovo simpatično, neko se stidi. Ja sam negdje između. Srce mi je ispunjeno kad vidim koliko ljudi bodre Damira, a s druge strane ne mogu da vjerujem kako se pravi šarada od GS-a. :?

No, bilo kako bilo, najvažnije je da je Damir prošao u treće kolo. Na redu je Berdych. Ko zna, možda se nekom ludom srećom i ugrabi set, ali čak i da to ne bude slučaj - Damir treba da bude ponosan, kao i svi mi. :D

Usput, je l' to Enver Šadinlija sa harmonikom? :P
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 15 jan 2014, 11:44

Damir je jako mlad, dolazi iz jedne male ali ponosne zemlje. I imamo pravo da slavimo kako želimo i kako najbolje znamo, to nam ne može niko zabraniti. Svaka mu čast, jer one ponos ove države(koja mu ne pomaže), kao što su to Edin,Emir,Vedo,Mirza itd. Još jednom čestitke našem heroju, ovo je veliki uspjeh i nadam se da je ovo samo početak nečeg velikog i uspješnog!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 jan 2014, 11:45

neka se slavi, kakve veze ima, jasno mi je da to nije bas normalno na teniskim terenima ali tako je kako je, ne dozivljavaju se svakoga dana najveci poduhvati, velika je ovo stvar i neka obiljeze ljudi na nacin koji misle da je pravilan, mislim da ova harmonika i ostali nisu naskodili ostalima, nije da su im nanijeli neku fizicku bol tako da neka ljudi, platili su, gledali, bodrili, neka i uzivaju na kraju ;) jos jednom damiru svaka cast, treba izdrzati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 11:45

Ekskluzivno iz Melbourna Damir Džumhur: Po prvi put sam vidio oca kako plače
Piše: Sabahudin Topalbećirević (****)
Poznati bh. novinar Sabahudin Topalbećirević napravio je intervju s najboljih bh. teniserom Damirom Džumhuruom nakon njegovog historijskog uspjeha i plasmana u treće kolo Australian Opena.

Damire kako se osjećaš nakon prolaska u treće kolo?

Osjećam se fenomenalno, još uvijek ne mogu da vjerujem da sam prošao. Možda tek sutra kad se probudim budem svjestan da sam se našao u trećem kolu Australian Opena.

Prva dva seta si izgubio a dobro si igrao? Jesi li tada mogao da pretpostaviš da će doći do preokreta?

Dodig je na početku jako dobro servirao, nisam mogao pročitati njegove servise, moj servis u većem dijelu meča je bio lošiji. Međutim bio sam dosta opušten. Mislim da me samo otvaranje meča i prvi gem malo sputao jer po mom mišljenju se desila sudijska greška u breaku. Ali sam se borio, vidio sam da dobro igram, samo mi neke stvari nisu išle na ruku. Nisam htio popusti..

U trećem si setu pokazao pravo lice

Pa zaista sam puno bolje igrao u trećem setu… Taj osjećaj je da mogu više, davao mi je snagu da idem dalje i napravio sam ključni break od 4:3.

Nakon toga Dodiga su uhvatili grčevi i on je predao meč

Teško je sada reći da li bih pobijedio da Dodig nije odustao, ali sam bio u sjajnom naletu..borio bih se i do kraja…Sada je najvažnije da sam prošao dalje.

Dočekao si svojih pet minuta na najvećoj pozornici

Imao sam sjajne pipreme, uspješnu operaciju nosa, i sve oko mene je bilo besprijekorno. Sportisti su potrebni dobri uslovi da bi pokazao šta može. Ja sam konačno sebi to mogao da priuštim, i kao što vidite rezultati nisu izostali.

Kako opisuješ podršku sa tribina?

Prvo pitanje na press konferenciji nakom meča je bilo o našim navijačima. Najglasniji su bili u Melbourn parku, ali toliko dostajanstveni. Reći ću vam iskreno, da nije bilo njih možda ne bi dobio treći set. Davali su mi snagu, osjetio sam njihovu podršku, te sam napravio to što sam napravio. Oni od prvog dana dolaze na sve mečeve i volio bih kada bih mogao s njima da se družim, ali sada se moram koncentrisati na daljne mečeve…

Sljedeći protivnik ti je Čeh Tomas Berdych, jedan od najboljih tenisera svijeta. Šta očekuješ u tom meču?

Očekujem dobru igru. Moram naglasiti da se osjećam i fizički i psihički fenomenalno, iako se većina tenisera žali na nesnosne vrućine, meni to apsolutno ništa ne smeta. Želim da odigram najbolje što mogu…Ne mogu reći da ću ga pobijediti ali sigurno je da ću pružiti dobar otpor.. On je jedan od najboljih igrača na svijetu. Sjajno je to što će se igrati na jednom od najvećih terena i to je izazov za mene.

Da li je neko od tvoje porodice sa tobom u Australiji?

Sa mnom je od prvog dana otac, moja najveća podrška. Otkriću vam, prvi puta sam vidio oca da je zaplakao, to se desilo nakon ovog meča.

Pozdravljam sve u Bosni i Hercegovini, u mom rodnom Sarajevu, hvala vam za veliku podršku i budite uz mene i u meču protiv Berdycha u petak ujutro.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 15 jan 2014, 11:46

Ne zna Džumhur ni sam kako je u 3. kolu :lol:

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 15 jan 2014, 11:48

Vi koji mislite da je ono sinoc bila "sarada" pomirite se s tim da mi nismo narod koji,kada od srce za nekoga navija moze da mirno sjedi i aplaudira,mi jednostavno nismo takvi,i iskreno srce mi je puno zbog svega sinoc,neka vide i nesto novo na AO-u,vi koji se sramite,dobro vam rece ovaj gore idi te u Skandinavske zemlje ,oni su fino kulturni i hladni na sve st se dogadja,ono sinoc smo jednostavno mi Bosanci i Hercegovci!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jan 2014, 11:50

Odlicna izjava...Bravo Damireeeee...

Samo deriiiii...

slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jan 2014, 11:52

Nane17 je napisao/la:oni su fino kulturni i hladni na sve st se dogadja,ono sinoc smo jednostavno mi Bosanci i Hercegovci!
Otišli mi na Davis Cup meč u Mejdanu i lik koji je išao s nama non-stop govorio "mreža, servis greška, aut". :mrgreen: Eto kakvi smo mi. Nije ovo fudbal, pobogu. To nema veze s nama k'o nama - to ima veze s onim koji nikad u životu nisu otišli na neki teniski meč i koji na sve ovo gledaju kao da je vašar.

Sad, ako je znak ljubavi i navijanja ciganluk i krkanluk, onda mi je drago što ja ne volim Bosnu. :mrgreen: Ako ćemo po tome mjeriti ljubav prema državi, onda smo mi u debeloj banani. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jan 2014, 11:54

"Očekujem dobru igru. Moram naglasiti da se osjećam i fizički i psihički fenomenalno, iako se većina tenisera žali na nesnosne vrućine, meni to apsolutno ništa ne smeta. Želim da odigram najbolje što mogu…Ne mogu reći da ću ga pobijediti ali sigurno je da ću pružiti dobar otpor.. On je jedan od najboljih igrača na svijetu. Sjajno je to što će se igrati na jednom od najvećih terena i to je izazov za mene."

to je ohrabrujuce

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 jan 2014, 11:54

Ma Berdih je kreten svakako , za njega treba vise harmonika da ga se izbaci iz takta :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 jan 2014, 11:55

...iako se većina tenisera žali na nesnosne vrućine, meni to apsolutno ništa ne smeta.

Sta reci, gigant 8-)

Nego, eto rece da u petak ujutru ( vjerovatno 9-10 sati ) igra protiv ceha.
15.10 - 15.06 ...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jan 2014, 11:57

kako opisuješ podršku sa tribina?

Prvo pitanje na press konferenciji nakom meča je bilo o našim navijačima. Najglasniji su bili u Melbourn parku, ali toliko dostajanstveni. Reći ću vam iskreno, da nije bilo njih možda ne bi dobio treći set. Davali su mi snagu, osjetio sam njihovu podršku, te sam napravio to što sam napravio. Oni od prvog dana dolaze na sve mečeve i volio bih kada bih mogao s njima da se družim, ali sada se moram koncentrisati na daljne mečeve…

Toliko o navijacima od glavnog aktera i sa lica mjesta, ne iza monitora i sa tastature vec sa terena.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 15 jan 2014, 11:59

eusebio2 je napisao/la:Ne zna Džumhur ni sam kako je u 3. kolu :lol:
:roll:

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.