Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
ma kakav santon, ne igra skoro nikako, možda će nekad i biti reprezentativni materijal ali sad je daleko od toga
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- sarajlija89
- Kontakt:
Adinjo je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:Adinjo je napisao/la:http://football-italia.net/jan18e.html...fino kako ste krenuli, napravite zamjenu pa posaljite Moma u LIvorno![]()
...Bravo Blanc & Secco!!!
Ziku ovo: “We only hope that we qualify for the Champions League. It will take time to make any further jumps in class,” Buffon concluded.
Bravo Juve!!!...Respekt!!!....CL-kval!..WOOW...Impresivno nema sta..!
Btw..GigI izabran za najboljeg golmana u zadnje 23 godine. Bravo kralju.
Samo kad nam i on ode na ljeto, zajedno sa Chilleini, onda se mozemo hebat
a sta je ovaj link ne mogu ga otvorit o cemu je rijec
Ma eto, za ovoga iz Livorna sto pricaju da ce doci, pa ima nesto os Sissoku, kao kontaju da ga se rijese, jer puno je van terena zbog povreda, ali igrac kalibra Moma tesko da ce pristati da ode u LIvorno, jos kad se zna da je Bayern valjda zagrizao za njema. U kratkim crtama, a mislim da je patka.
ma to je hahaha

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pod hitno treba smijeniti onog coravog Feraru... Dosta je vise brate da je iz oka ispao
Liverpool je bankrotirao, gube svaku utakmicu ( mada gubimo i mi ), njihovi igraci imaju puno vece plate nego sto to nasi imaju, mi smo 2 boda od CL oni nisu ni blizu CL.. Liverpool je ispao i iz FA I Carling kupa, a mi smo jos uvijek u Coppa Italia.. oni sigurno nece sljedece godine u ligu prvaka sto radi trenutnog plasmana sto radi ovih sad zakona koje uvodi Platini..
ma to je patka za Sissoka.. inace, oni su htjeli Giovinca ili De Ceglie za Candrevu.. mozemo se otarasiti De Ceglie-a za sekundu..
trenutno Italija nema boljih stopera od Chiellinija i Canne.. mozda od Canne ima , ali jbg. nemozes Il Capitana izbaciti tek tako.. zamjena Grossu bi mogao biti Criscito, on je sjajan i mlad.. a redovno ga je zvao Lippi prosle godine.. tako isto i Marchisio.. Santon nema mjesta zato sto ne igra u svom timu, kada pocne tu igrati onda ce tek i u Italiji.. ista situacija i za Sebu..

ma to je patka za Sissoka.. inace, oni su htjeli Giovinca ili De Ceglie za Candrevu.. mozemo se otarasiti De Ceglie-a za sekundu..
trenutno Italija nema boljih stopera od Chiellinija i Canne.. mozda od Canne ima , ali jbg. nemozes Il Capitana izbaciti tek tako.. zamjena Grossu bi mogao biti Criscito, on je sjajan i mlad.. a redovno ga je zvao Lippi prosle godine.. tako isto i Marchisio.. Santon nema mjesta zato sto ne igra u svom timu, kada pocne tu igrati onda ce tek i u Italiji.. ista situacija i za Sebu..

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
ma tu je to negedje,samo sto je Liverpool malo duze u toj krizi od Juventinafanatique 1899 je napisao/la:Ko je u vecoj krizi, vi ili Liverpool?

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- tony-mortale
- Kontakt:
[/quote]
pa to i ja kažem po kvaliteti 2 su sigurna(bufon, chielini), jedan ne po kvaliteti al nisu ni drugi ništa bolji pa hajd može(grosso), canavaro nema mjesta ni na klupi (bio je igračina ali ovo sad je smješno-jedan od uzroka loše odbrane juvea) marcisio može kao rezerva, camo-ako se nekim čudom oporavi i bude potpuno fit, al to je skoro pa nemoguće-to je realno skroz, sve ostalo bi bilo totalno navijački od lipija
al naravno da će on zvati canavara, i nekakve de cegleje i slične, a nemože me niko uvjeriti da je iaquinta bolji od quaqliarele, tonija, di natalea, boriela, rosija, gilardina ili casana, a ipak će bar njih 3-4 ostati u italiji a vićenco će u JAR

pa to i ja kažem po kvaliteti 2 su sigurna(bufon, chielini), jedan ne po kvaliteti al nisu ni drugi ništa bolji pa hajd može(grosso), canavaro nema mjesta ni na klupi (bio je igračina ali ovo sad je smješno-jedan od uzroka loše odbrane juvea) marcisio može kao rezerva, camo-ako se nekim čudom oporavi i bude potpuno fit, al to je skoro pa nemoguće-to je realno skroz, sve ostalo bi bilo totalno navijački od lipija
al naravno da će on zvati canavara, i nekakve de cegleje i slične, a nemože me niko uvjeriti da je iaquinta bolji od quaqliarele, tonija, di natalea, boriela, rosija, gilardina ili casana, a ipak će bar njih 3-4 ostati u italiji a vićenco će u JAR
De Ceglie?? hah pa taj nece vidjeti citav zivot repke
grijesis sto se tice Grossa.. po meni on ne zasluzuje ni u repki Zimbabvea.. koji kloc.. slazem se za Cannu.. jedan od razloga lose odbrane Juventusa, ali znas i sam Lippija.. on nikad nije pravio neki veliki remont ekipe..
dok za Iaquintu grijesis.. momak je 3x veci borac od svakog tu koje si nabrojao.. njegova igra prosle sezone u drugom dijelu kada su svi bili povrijedjeni je bila odlicna.. svima ja zabijao golove.. sad ako se oporavi i nastavi mislim da potpuno zasluzuje poziv, ne zato sto je Juventusov.. Toni nije bolji od Iaquinte trenutno.. pa momak nije igrao koliko hoces u Bayernu, sad se vratio i slucajno zabio dva gola.. sumnjam da ce on ista napraviti.. Quagliarella jeste dobar, Di Natale isto tako i Rossija sa njima.. ne znam, Gillardino je previse statican igrac i njemu treba neko da napravi akciju i nabaci loptu.. neki kreativac.. sto u Italiji na prste mozes nabrojat.. Camo ce se oporaviti i bit ce spreman za SP.. i kad god igra ze repku ubjedljivo je najbolji na terenu..

dok za Iaquintu grijesis.. momak je 3x veci borac od svakog tu koje si nabrojao.. njegova igra prosle sezone u drugom dijelu kada su svi bili povrijedjeni je bila odlicna.. svima ja zabijao golove.. sad ako se oporavi i nastavi mislim da potpuno zasluzuje poziv, ne zato sto je Juventusov.. Toni nije bolji od Iaquinte trenutno.. pa momak nije igrao koliko hoces u Bayernu, sad se vratio i slucajno zabio dva gola.. sumnjam da ce on ista napraviti.. Quagliarella jeste dobar, Di Natale isto tako i Rossija sa njima.. ne znam, Gillardino je previse statican igrac i njemu treba neko da napravi akciju i nabaci loptu.. neki kreativac.. sto u Italiji na prste mozes nabrojat.. Camo ce se oporaviti i bit ce spreman za SP.. i kad god igra ze repku ubjedljivo je najbolji na terenu..
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Toni ni kad je u formi nije bolji od Iaquinte...Toni moze sa zabarima igrati, svaki gol mu je na glavu lopta nabacena...ne moze nista da uradi sem da se postavi...to je danas vrlo cjenjeno u modrenom fudbalu, al da bi bio dobar igrc moras imati i par ostali atributa...dok je kod Iaquinte igra glavom malo losija, tehnika mu je dosta bolja od Tonieve, al nije ni Iaquinti nesto Bog zna sta...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- tony-mortale
- Kontakt:
ma nije bitno ko je borac već ko je u najboljoj formi a on nema šanse da bude do kraja maja u formi kakvu bi trebao imati da bi igrao u reprezentaciji svijetskih prvaka, kakav god da je gilardino ima već 9 golova u seriji a a to je neka referenca, di natale mora igrati, a po meni je najbolji od svih njih qugliarela, pa on je znao prebolesne golove postizati iz nemogućih situacija
Jeste.. Quagliarella je zmaj.. Di Natale dao 12 golova ako se ne varam i to je lijep period bio odsutan.. hmm.. Lippi voli Iaquintu tako da se ne bi cudio da ga pozove.. sto se mene tice bolje da ga ne zove, jer svako ljeto nam oduzima pola tima radi svoje jbne repke.. moze Vicenzo brzo formu nabiti.. momak je nevjerovatan..
- _forzamilan_
- Kontakt:
bolji od neste i silve?daffy je napisao/la:
trenutno Italija nema boljih stopera od Chiellinija i Canne.. mozda od Canne ima , ali jbg. nemozes Il Capitana izbaciti tek tako..
usput cassano je zaslužio ispred svih da ga pozovu na svjetsko, kakav toni, gilardino, iaquinta...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
svi ovi osim Tonia su zasluzili da idu na SP...covjek nije igro pola sezone, i u takvoj konkrenciji da on ide na SP, a jedan Cassano koji je bolji igrac od njega da ne ide...a po meni on je najlosiji napadac u Italijanskoj reprezentaciji, ne racunajuci formu, vec kvalitete igraca..._forzamilan_ je napisao/la:bolji od neste i silve?daffy je napisao/la:
trenutno Italija nema boljih stopera od Chiellinija i Canne.. mozda od Canne ima , ali jbg. nemozes Il Capitana izbaciti tek tako..
usput cassano je zaslužio ispred svih da ga pozovu na svjetsko, kakav toni, gilardino, iaquinta...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
daffy je napisao/la:De Ceglie?? hah pa taj nece vidjeti citav zivot repke![]()
![]()
grijesis sto se tice Grossa.. po meni on ne zasluzuje ni u repki Zimbabvea.. koji kloc.. slazem se za Cannu.. jedan od razloga lose odbrane Juventusa, ali znas i sam Lippija.. on nikad nije pravio neki veliki remont ekipe..

Slucajno uletio na loptu sa strane i slucajno skocio nakon prekida
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
toni trenutno nije za reprezentaciju koja treba da brani naslov prvaka al' isto tako nije ni iaquinta (po mom misljenju) sto ne znaci da se to nece promjenit za par mjeseci, toni u dvije utakmice (cagliari ne racunam) je stvarno pokazao da ima zelje i prije svega kvaliteta al' to su tek dvije utakmice, ne treba ga (navijacki) gurati tamo gdje ne pripada al' isto tako ne treba ga ni otpisivat, a za Iaquintu ne znam nista osim statistike
lippi definitivno treba progutat ponos (u sto cisto sumnjam) i pozvat cassana jer boljeg 'second strikera' italija nema, rossi ekstra igrac za ubacit u drugom poluvremenu ili protiv slabijih nacija, quagliarella mislim da bi trebo bit pozvan i mozda cak i di natale (zavisi od povreda) al' ova dvojica o kojima se vodi rasprava (toni - iaquinta) nisu za repke u ovom momentu

lippi definitivno treba progutat ponos (u sto cisto sumnjam) i pozvat cassana jer boljeg 'second strikera' italija nema, rossi ekstra igrac za ubacit u drugom poluvremenu ili protiv slabijih nacija, quagliarella mislim da bi trebo bit pozvan i mozda cak i di natale (zavisi od povreda) al' ova dvojica o kojima se vodi rasprava (toni - iaquinta) nisu za repke u ovom momentu
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
grijesis drug...nekoliko stavri nije tacno...Toni nikad nije bio za reprezntacije...i kad je u top formi on je po meni bazveze, kanta od igraca, kao sto je Odo...dzabe im sto igraju u jakim rtimovima, al kad je igrac kanta, onda je kanta bilo gdje da igra...Evil Genius je napisao/la:toni trenutno nije za reprezentaciju koja treba da brani naslov prvaka al' isto tako nije ni iaquinta (po mom misljenju) sto ne znaci da se to nece promjenit za par mjeseci, toni u dvije utakmice (cagliari ne racunam) je stvarno pokazao da ima zelje i prije svega kvaliteta al' to su tek dvije utakmice, ne treba ga (navijacki) gurati tamo gdje ne pripada al' isto tako ne treba ga ni otpisivat, a za Iaquintu ne znam nista osim statistike![]()
Iaquinta je dobar igrac, napiso sam u nekom od prosli postova na ovoj temi nee od njegovih najvaznijih karakteristika...
Cassana treba sigurno zvati, a Rossi je po meni najbolji Italijanski napadac trenutno...on bi vrlo lako na kraju sezone mogo zavrsiti u nekom od top klubova evrope...momak ima velike predispozicije, veliki talenat, a jos je pritom i mlad i ima sanse da napreduje...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jbg.jarane ne mogu se složit sa tobom oko ovoga, jer Toni ima nos za golove, zna se postavit i odigrat dobro leđno prema golu... Veoma dobru ima igru glavom a i "izbjegavanje" offsajda mu je dobra strana... Jednostavno, dobar je on igrač al jbg.Bayern ga je ove sezone uništio... Evo koliko vidim u Romi je se dobro pokazao, koliko je igrao...ZELJO DO GROBA je napisao/la: grijesis drug...nekoliko stavri nije tacno...Toni nikad nije bio za reprezntacije...i kad je u top formi on je po meni bazveze, kanta od igraca, kao sto je Odo...dzabe im sto igraju u jakim rtimovima, al kad je igrac kanta, onda je kanta bilo gdje da igra...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
da, da ali ti moras zrtvovati par igraca da bi Toni mogo igrati dobro, inace nista...GunnerS je napisao/la:Jbg.jarane ne mogu se složit sa tobom oko ovoga, jer Toni ima nos za golove, zna se postavit i odigrat dobro leđno prema golu... Veoma dobru ima igru glavom a i "izbjegavanje" offsajda mu je dobra strana... Jednostavno, dobar je on igrač al jbg.Bayern ga je ove sezone uništio... Evo koliko vidim u Romi je se dobro pokazao, koliko je igrao...ZELJO DO GROBA je napisao/la: grijesis drug...nekoliko stavri nije tacno...Toni nikad nije bio za reprezntacije...i kad je u top formi on je po meni bazveze, kanta od igraca, kao sto je Odo...dzabe im sto igraju u jakim rtimovima, al kad je igrac kanta, onda je kanta bilo gdje da igra...
offsajd zamku znaju izbjegavati vecina napadaca, al svi igraci koji su u uzem spisku reprezntacije, koji su nabrojani imaju bolje tehnice sposobnosti od Tonia, ukljucujuci i Iaquintu, koji ne igra toliko losije od Tonia glavom, al ima dosta, dosta bolju tehniku, zna baratati loptom bolje od njega, mada ponovo kazemnema ni Iaquinta neku dobru tehniku...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- sarajlija89
- Kontakt:
TEMA JE JUVENTUS jbo vas toni
Navijači organizuju protestnu šetnju
avijači Juventusa će u subotu 23. januara u 17:30h održati protestnu šetnju na trgu Caio Mario u Torinu u znak sjećanja na Gianni Agnellija, koji je umro prije 7 godina. Nešto kasnije, od 20:45h Juventus igra će odigrati meč sa Romom.
"Angelli nikad ne bi dopustio da se ovako nešto dogodi Juventusu, nikad ne bi dao da Juventus dođe u ruke ovih varvara" - stoji između ostalog u saopštenju navijača.
Na protestnu šetnju se pozivaju svi navijači Juventusa bez obzira na godine i pol.
Kolona će se zatim uputiti prema stadionu Olimpico gdje će nastaviti sa mirnim protestima zbog trenutne situacije u klubu.
Navijači takođe ne žele da Juventus igra u klasičnim crno-bijelim dresovima jer kako kažu neki igrači ne zaslužuju da ih nose, ali da je uredu da igraju u sivoj opremi.
Ako neko ne zna ovo je najgora serija u historiji kluba...izgubili smo 7 od 10 utakmica....sto za ovih skoro 113 godina postojanja Juventus kao najveci klub u Evropi
nije dozivio
FORZA GRANDE JUVE

Navijači organizuju protestnu šetnju
avijači Juventusa će u subotu 23. januara u 17:30h održati protestnu šetnju na trgu Caio Mario u Torinu u znak sjećanja na Gianni Agnellija, koji je umro prije 7 godina. Nešto kasnije, od 20:45h Juventus igra će odigrati meč sa Romom.
"Angelli nikad ne bi dopustio da se ovako nešto dogodi Juventusu, nikad ne bi dao da Juventus dođe u ruke ovih varvara" - stoji između ostalog u saopštenju navijača.
Na protestnu šetnju se pozivaju svi navijači Juventusa bez obzira na godine i pol.
Kolona će se zatim uputiti prema stadionu Olimpico gdje će nastaviti sa mirnim protestima zbog trenutne situacije u klubu.
Navijači takođe ne žele da Juventus igra u klasičnim crno-bijelim dresovima jer kako kažu neki igrači ne zaslužuju da ih nose, ali da je uredu da igraju u sivoj opremi.
Ako neko ne zna ovo je najgora serija u historiji kluba...izgubili smo 7 od 10 utakmica....sto za ovih skoro 113 godina postojanja Juventus kao najveci klub u Evropi

FORZA GRANDE JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Samo sto je bio najbolji strijelac serie A i mislim najbolji golgeter bundeslige. Kanta pravada, da ali ti moras zrtvovati par igraca da bi Toni mogo igrati dobro, inace nista...
offsajd zamku znaju izbjegavati vecina napadaca, al svi igraci koji su u uzem spisku reprezntacije, koji su nabrojani imaju bolje tehnice sposobnosti od Tonia, ukljucujuci i Iaquintu, koji ne igra toliko losije od Tonia glavom, al ima dosta, dosta bolju tehniku, zna baratati loptom bolje od njega, mada ponovo kazemnema ni Iaquinta neku dobru tehniku...

nema potpisa

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.