FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Legenda_BiH
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Legenda_BiH » 15 jan 2014, 00:46

Mozel mi neko rec kako ce vam bit pripreme ? kad su prvi treninzi i gdje i kad putuju i gdje putuju haha :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 15 jan 2014, 00:50

Legenda_BiH je napisao/la:Mozel mi neko rec kako ce vam bit pripreme ? kad su prvi treninzi i gdje i kad putuju i gdje putuju haha :D
Fudbaleri Slobode će prvi dio priprema za nastavak sezone obaviti u Sloveniji.
Tuzlaci će 1. februara otputovati u Sloveniju, a već 5. februara tamo će odigrati svoju prvu test utakmicu i to protiv starog rivala iz Beograda - Crvene Zvezde, prenosi fksloboda.ba. Na pripremama u Kopru Crveno - crni će odigrati još četiri kontrolne utakmice, a jedan od protivnika će biti i austrijski Sturm.

Slovenačke pripreme trajaće 14 dana nakon čega se ekipa vraća u Tuzlu gdje će do početka prvenstva odigrati još nekoliko utakmica protiv premijerligaških ekipa.

eh eto ti i placi sad, posto si dosao da provociras ovdje
Zadnja izmjena: SARS, dana/u 15 jan 2014, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 15 jan 2014, 00:53

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ocekujem na prvoj utakmici kuci oko 4000 ljudi, ako ne i vise..
Ma kakvo 4000, ako se sjever otvori + pobjeda u prvom kolu + ovo vrijeme ako ostane ovako ko da je maj
ima da bude 6000 sigurno... dajem glavu! pa svi u gradu samo pricaju o ciri i slobodi, ja jedva cekam pocetak priprema da vidim kako ce se to posloziti...

Nadam se da ce se ovi artikli prodavati i na ulazu kad bude utakmica, i jos jedna stvar koja mi ide na zivce
sto jedan covjek vodi i fk i fukare i onu stranicu, nemam nista protiv svaka cast za trud i vrijeme al zna se
sta se objavljuje na stranici fudbalskog kluba sta na stranici navijacke grupe itd... nismo mi klub od juce pa
da se svasta objavljuje, svaka cast momcima iz salta na kupovini rekvizita al druze nije stranica fka mjesto
za reklamirat natasu bekvalac i druge koncerte i skupljat klikove... znaci samo sloboda, vijesti, desavanja, slike...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 15 jan 2014, 00:54

SARS je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:Mozel mi neko rec kako ce vam bit pripreme ? kad su prvi treninzi i gdje i kad putuju i gdje putuju haha :D
pripreme pocinju 17 kad je i predstavljanje trenera i ako nisi do sad upucen putuje se u sloveniju gdje imamo vec dvije ugovorene utakmice protiv crvene zvezde i strum iz graca i ako si dosao ovdje da provociras **** odmah
Nemoj tako jarane, uopste nisam dosao da provciram. Jednostavno mi nije jasno posto citam negdje da ce prvi dio pripreme pocet 1. feb. u sloveniji pa mi nije jasno, kako tako kasno ?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2014, 01:00

cesc4 je napisao/la: Ja imam drugaciju info od tebe ja sam cuo da Mujka hoce da se vrati a da je sve na nacelniku....
NEGO DRUZE EVO JA TI IZ PRVE RUKE KAZEM COVJEK KOJI JE BLIZAK U KLUBU PORUCUJE: "MUJKIC OSTAJE" ..evo on mi je upravo rekao da napisem jer cita vas a nema account da napise...uglavnom kad on kaze daje tako onda je tako :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 15 jan 2014, 01:02

Legenda_BiH je napisao/la:
SARS je napisao/la:
pripreme pocinju 17 kad je i predstavljanje trenera i ako nisi do sad upucen putuje se u sloveniju gdje imamo vec dvije ugovorene utakmice protiv crvene zvezde i strum iz graca i ako si dosao ovdje da provociras **** odmah
Nemoj tako jarane, uopste nisam dosao da provciram. Jednostavno mi nije jasno posto citam negdje da ce prvi dio pripreme pocet 1. feb. u sloveniji pa mi nije jasno, kako tako kasno ?
Pa nije to bas kasno, to je odprilike mjesec dana prije pocetka prvenstva, jos prije toga pola mjeseca ce ekipa bit u TZ.
Mislim da je to vise nego dovoljno da se pripremi ekipa, mozda i previse dugo, ali dosta je novih igraca pa je onda i opravdano.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 15 jan 2014, 01:06

Brate hvala ti na odgovoru. Sad mi je jasno

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 jan 2014, 01:11

Pripreme počinju sada u subotu.
Druga je stvar što se 01.februara ide u Sloveniju
tuzlanska Sloboda

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 15 jan 2014, 09:55

Jel se može ući na tribine (zapad) za vrijeme treninga?
Solina navija za Slobodu!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 15 jan 2014, 11:05

nesvrstani je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja ocekujem na prvoj utakmici kuci oko 4000 ljudi, ako ne i vise..
Ma kakvo 4000, ako se sjever otvori + pobjeda u prvom kolu + ovo vrijeme ako ostane ovako ko da je maj
ima da bude 6000 sigurno... dajem glavu! pa svi u gradu samo pricaju o ciri i slobodi, ja jedva cekam pocetak priprema da vidim kako ce se to posloziti...

Nadam se da ce se ovi artikli prodavati i na ulazu kad bude utakmica, i jos jedna stvar koja mi ide na zivce
sto jedan covjek vodi i fk i fukare i onu stranicu, nemam nista protiv svaka cast za trud i vrijeme al zna se
sta se objavljuje na stranici fudbalskog kluba sta na stranici navijacke grupe itd... nismo mi klub od juce pa
da se svasta objavljuje, svaka cast momcima iz salta na kupovini rekvizita al druze nije stranica fka mjesto
za reklamirat natasu bekvalac i druge koncerte i skupljat klikove... znaci samo sloboda, vijesti, desavanja, slike...
imajte u vidu da ce iz kaknja doci jedan autobus sa navijacima da pozdrave ciru...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 15 jan 2014, 11:08

amar009 je napisao/la: imajte u vidu da ce iz kaknja doci jedan autobus sa navijacima da pozdrave ciru...
Ma ima za vas mjesto na A-sektoru, samo sto ja mislim da se nece pravit tolika "tampon zona" izmdju gostujuci i domaci navijaca, propadaju mjesta, a niste mi poznati ni kao neki huligani.
Furacemo engleski stil, samo 2 reda izmedju :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 15 jan 2014, 11:11

klasik je napisao/la:
amar009 je napisao/la: imajte u vidu da ce iz kaknja doci jedan autobus sa navijacima da pozdrave ciru...
Ma ima za vas mjesto na A-sektoru, samo sto ja mislim da se nece pravit tolika "tampon zona" izmdju gostujuci i domaci navijaca, propadaju mjesta, a niste mi poznati ni kao neki huligani.
Furacemo engleski stil, samo 2 reda izmedju :mrgreen:
ma kakvi huligani... mi samo volimo svoj klub... a i fukare su fino docekane u doboj-kaknju.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 jan 2014, 11:32

Svi su dobro dosli u Tuzlu naravno, dolazili su navijaci Gradine, Bratstva, Livna , Rudar Kaknja i niko ih nije dirao pa nece niko ni vas bez razloga.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 15 jan 2014, 11:43

Kad je prvi trening na Tušnju???

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jan 2014, 11:44

Ako prvo utakmicu na skupimo 4000+ onda stvarno ne znam sta nama treba da dodjemo na stadion da podrzimo Azmira i sve ono sto je uradio za nas klub..

Kada se moze napunit Mejdan i gledat ovaj bevbicev pvojekat mozemo vala napunit Tusanj radi covjeka koji je dosta uradio za nas klub i koji posteno sve ovo vodi..nije glasao za ukidanje Slobode,vec je hrabro preuzeo klub i vodi ga sa dosta uspjeha,za razliku od nekih ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jan 2014, 12:51

ajmo sad konkretno, kad je press u petak i kakav je pristup..jel mogu onako doc il se moram na ime pozivat kakvo hahaha i kad je trening prvi..to je nama sad najbitnije :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 jan 2014, 12:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:ajmo sad konkretno, kad je press u petak i kakav je pristup..jel mogu onako doc il se moram na ime pozivat kakvo hahaha i kad je trening prvi..to je nama sad najbitnije :D
Press u petak pocinje u 13 sati u Panonskom Lovcu, doc u velikom broju i postavit transparent na nadvoznjaku kod panonskog i pozdravit Ciru uz par zapaljenih baklji to je moja ideja :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 15 jan 2014, 14:05

Sportski direktor i sin vlasnika Croatia Sesveta Tomislav Zubak osuđen je na devet mjeseci zatvora zbog pomaganja, a na iste zatvorske kazne zbog udruživanja za počinjenje krivičnog djela i primanja mita osuđeni su fudbaleri ovog kluba Ivan Banović, Jasmin Agić, Ante Pokrajčić i Miljenko Bošnjak.

Sad sto bi ga i doveli, ne mozes ga povest na pripreme, odma bi ga u Orasju skekali :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 15 jan 2014, 14:15

Jesmo baksuzi jbt :D
Ništa,sad ganjat Gavarića 8-)

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 15 jan 2014, 14:36

fukara87 je napisao/la:
Press u petak pocinje u 13 sati u Panonskom Lovcu, doc u velikom broju i postavit transparent na nadvoznjaku kod panonskog i pozdravit Ciru uz par zapaljenih baklji to je moja ideja :D

može se ući i na Panonsko tamo na "plažu" okupit se u što većem broju i transparente ponijeti+baklje..naravno sve dogovoriti sa ovima iz Panonskog da nas puste i da neće sr*nja biti ;)

da Ćiro makar malo vidi kakva je atmosfera i gdje je došao 8-)

Bujrum prijatelju ima mjesta na A tribini.Svi su dobrodošli u Tz i prijateljski uvijek budu dočekani npr.momci iz Livna,Srebrenika itd itd ,jedino nisu dobrodošli ovi što hoće Tuzlu za Pale ;)
Solina navija za Slobodu!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.