BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Lažno moralisanje i pljuvanje po svemu i svačemu su nacionalni sportovi u BiH. Naši ludi su generalno opterećeni time šta će ko reći i imaju manjak samopouzdanja i samosvjesnosti.
Je li dio naseg folklora i sto smo zemlja sa najvecim procentom nepismenog stanovnistva? Je li dio folklora i sto niko ne zna progovoriti tri smislene recenice kad daje interviju? Naravno da je pozitivno sto su oni ljudi dosli podrzati Damira, ali dosli su gledati tenis a ne borbu bikova. Zbog ovakvih i slicnih sam prestao ici i na utakmice fudbalske reprezentacije. Kolicina primitivizma na tribinama je zabrinjavajuca i moj mentalni sklop ne zeli vise podvrgnut tome jer naprosto me stid sa kakvom skupimom primitivaca se poistovjecujem.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
cestitam,upravo si postao 3. clan na mojoj listi gnjavatora..pozdravpisac je napisao/la:Je li dio naseg folklora i sto smo zemlja sa najvecim procentom nepismenog stanovnistva? Je li dio folklora i sto niko ne zna progovoriti tri smislene recenice kad daje interviju? Naravno da je pozitivno sto su oni ljudi dosli podrzati Damira, ali dosli su gledati tenis a ne borbu bikova. Zbog ovakvih i slicnih sam prestao ici i na utakmice fudbalske reprezentacije. Kolicina primitivizma na tribinama je zabrinjavajuca i moj mentalni sklop ne zeli vise podvrgnut tome jer naprosto me stid sa kakvom skupimom primitivaca se poistovjecujem.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Moze li mi neko reći sta je fazon s tim Enverom fkt nisam upucen ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pobjedom bi dosao oko 120. pozicijemirzatele je napisao/la:de da malo mastamo..ako dobije berdiha na dosadasnjih 90 ide jos 90 bodova,dosao bi vjerovatno oko 110 mjesta
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ljudi ja sam plako od smijeha 2011. u Francuskoj ispred stadiona koliko se budala skupilo pred onu nasu odlucujucu utakmicu. Zauzeta 3-4 restorana do ulaza na tribinu, peku se kobasice, cevapi. Napravili neko ogromno kolo, jedno 200 ljudi plesalo
mene nije sramota nasih navijaca, sve mi je to ekstra zaje*ancija i dajem punu podsrku rostilju prije meca sa Berdihom
naravno, sve dok se suti tokom igre 
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Dje ste kriticari BIH..uvijek se nadje neko pametan da upucuje kritike nasim navijacima..halo ba..Damir se zahvaljuje nasim navijacima i nose ga tokom meca,a vi nesto pametujete..neznamo cijeniti nase.
što je najbolje navijači stvarno mogu da pomognu protiv berdiha... on je tako podložan... naravno može to biti i okidač da iz inata odigra žestoko dobro i pojede damira za sat i po... nadam se prvom scenariju..n
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koja navlakuša za klikove majko mila. Previše ofirno materem'. :ugeek:mirzatele je napisao/la:http://www.kli,x.ba/sport/tenis/dodigov-otac-tomislav-za-klix-ba-ivan-bi-dobio-mec-da-nije-bilo-grceva/140115027
HOW YES NO
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jesu cigani ovi sa index hr cccc
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bez uvrede, ali na "neznamo" je suvisno replicirati bilo sta. Naravno da ce se zahvaliti navijacima 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Sta se ovaj zlai na temperaturu, pa i Dzumhur je igrao u istim uslovima :S
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
još ovaj iz Međugorja, tamo kad upekne žega ne možeš živjeti u onom kamenu. I kao žali se na temperature. Klasična izvlakuša!vivaILchelik je napisao/la:Sta se ovaj zlai na temperaturu, pa i Dzumhur je igrao u istim uslovima :S
DRUG NEBI TI PUNCA
Da li će ES prenositi meč? Ako još nije potvrđeno mislim da je vrijeme da zatrpamo mail ES sa zahtjevom da prenose Damirov meč. Mislim da bi trebali malo smanjiti euforiju posebno na ovom forumu jer se ljudi počinju sprdati. Uredu treće kolo je veliki uspjeh ali nije nešto što već nije viđeno na ovim prostorima. Dodig bi vjerovatno pobijedio da je bio 100% spreman za meč ali to je isključivo njegova krivica jer se nije spremio za paklene vrućine u Australiji. Damirova pobjeda je čista kao suza da je npr. Dodig izvrnuo zglob ili povrijedio koljeno moglo bi se pričati da je imao puno sreće.
Onda brate sl. novu godinu u Bec na novogodisnji koncert, ha ja, to je za tebe. Ne brini za gajbu, to ti ja sredim. I ovako povremeno baci neku izlozbu slika itd, tu nasi ne zaviruju, jel' tako?pisac je napisao/la: Zbog ovakvih i slicnih sam prestao ici i na utakmice fudbalske reprezentacije. Kolicina primitivizma na tribinama je zabrinjavajuca i moj mentalni sklop ne zeli vise podvrgnut tome jer naprosto me stid sa kakvom skupimom primitivaca se poistovjecujem.
Cuj Boga ti, mi primitivni navijaci na fudbalskim utakmicama. Nek mi je gospodin onaj ridji Englez koji je popio bure piva u pub-u i koji zaudara na kilometar. Odvadi malo, ziv bio.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jel ima ikakve šanse da Džumhura gledamo na tv-u, na eurosportu
?
Da pokušamo poslati mail-ove ljudima s eurosporta, ako ikako može da se prenosi Berdych-Džumi
Da pokušamo poslati mail-ove ljudima s eurosporta, ako ikako može da se prenosi Berdych-Džumi
❶❾❽❽
- slavko njegus
- Kontakt:
U pravu si ...bagrcavi je napisao/la:još ovaj iz Međugorja, tamo kad upekne žega ne možeš živjeti u onom kamenu. I kao žali se na temperature. Klasična izvlakuša!vivaILchelik je napisao/la:Sta se ovaj zlai na temperaturu, pa i Dzumhur je igrao u istim uslovima :S
Koliko je tamo vrelo svasta se pocne prividjati...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Koga boli qrc i za Index, i za ove što se prave pametni pa ih je fol stid što su pripadnici ovog naroda.. Koga boli qrc jel tebe stid, kontaš, nisi ti bitan majstore al uopšte nisi bitan, bitan je Damir i podrška njemu, koga boli qrc što se ti osjećaš ugroženim pripadnikom ovog naroda u pola 5 ujutro kad Damira ostvaruje historijski plasman a rulja oko njega pjeva 'bosnom behar probeharao..' a Damir ih pozdravlja sve i pjevuši s njima, KOGA BOLI QRC ???
Ja sam poslao email već ES Srbija
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.