Ma Švarcika plaća reklamu.Dzoni je napisao/la:Djeca.Saurman je napisao/la:Ovo nije smiješno nego je žalosno,razumijem sitne zajebancije i prepucavanja ali spominjanje nečije majke prevazilazi sve granice.
Sto promjeni avatar?
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Humor na nivou sedmog razreda osnovne...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sa obzirom kakvi su obojica, komotno mu je mogao napisati "Zabijem ti ga do bola"alan_kardec je napisao/la:spuštanje jest, ali ono sirovo, seljačko. mogao je to na mnogo kulturniji način izvesti, bez spominjanja majke.
Vjerujem da bi ovom drugom to i pasalo
Ja te volim, volim Željo..
E baš me na to podsjetiBadrHari je napisao/la:Humor na nivou sedmog razreda osnovne...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
+1Saurman je napisao/la:Ovo nije smiješno nego je žalosno,razumijem sitne zajebancije i prepucavanja ali spominjanje nečije majke prevazilazi sve granice.
Sarma dozivio Nirvanu, drugi covjek i forumas
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
apocalyps je napisao/la:Odvedi je u Del na fuznu i pricajte o pocetku karijere Zere iz Crvene jabuke.Gusar1995 je napisao/la:sutra imam dogovor s jednom djevom na kaficu...nije mi se nikad ranije desili i da razmišljam o tome, pustio bih da ide svojim tokom, ali sad stvarno ne znam o kojim bih temama mog'o s njom pričat', baaš je nekako drugačija ova cura. Ima l' ko šta predložit
- tyler durden
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:apocalyps je napisao/la:Odvedi je u Del na fuznu i pricajte o pocetku karijere Zere iz Crvene jabuke.Gusar1995 je napisao/la:sutra imam dogovor s jednom djevom na kaficu...nije mi se nikad ranije desili i da razmišljam o tome, pustio bih da ide svojim tokom, ali sad stvarno ne znam o kojim bih temama mog'o s njom pričat', baaš je nekako drugačija ova cura. Ima l' ko šta predložit
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sad slucajno naleti na ovaj post na temi "ljubav i sex", nekad 2012. godine, autor nedimko 

Ibro17 je napisao/la:jedva čekam da imam sex kad se oženim deraću mjesec dana nop stop ni u školu neću ići
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
apocalyps je napisao/la:Odvedi je u Del na fuznu i pricajte o pocetku karijere Zere iz Crvene jabuke.Gusar1995 je napisao/la:sutra imam dogovor s jednom djevom na kaficu...nije mi se nikad ranije desili i da razmišljam o tome, pustio bih da ide svojim tokom, ali sad stvarno ne znam o kojim bih temama mog'o s njom pričat', baaš je nekako drugačija ova cura. Ima l' ko šta predložit
ma ništa to, bio sam et jučer dobro je biloo, pričala je 2 h ja sam 'slušo'
Papastathopoulos je napisao/la:Sad slucajno naleti na ovaj post na temi "ljubav i sex", nekad 2012. godine, autor nedimko
Ibro17 je napisao/la:jedva čekam da imam sex kad se oženim deraću mjesec dana nop stop ni u školu neću ići
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Joj @nedimko legenda

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7920" onclick="window.open(this.href);return false;
OPLAKA !
OPLAKA !
BHF Bosanska Krajina!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Jel ovaj Enver stvaran lik ili su ga izmislili ovi nasi
#miasanmia
irh je napisao/la:Šaljivdžije neka malo popuste. Zabio vam Enver teleobjektiv.
Znači plač hahahahahaHonorar je napisao/la:Operis'o nos i pros'o prvo kolo. Do godine nek ugradi silikone i ide najmanje do cetvrtfinala.. :ugeek:
Il club piu titolato al mondo!
eusebio2 je napisao/la:enver joj poručuje "ovo je bosna!"eusebio2 je napisao/la:Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč
- Marsal
- Kontakt:
Ovo je Bosna

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kakav cirkus.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
cuj porucuje ''ovo je bosna''

edit: sad iscitao postove oko envera i ernada. plac.

edit: sad iscitao postove oko envera i ernada. plac.
pi.
- rob do bagro
- Kontakt:
Kruh te ne **** ima li veselije nacije od nas.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot], Mocvara1991, thulkazal i 21 gost.