Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

tribalhardcore
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la tribalhardcore » 15 jan 2014, 14:42

DrinaJedina je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Kinezi probrani, haman bi ovo najprije mogli odigrat efikasne susrete :roll:

gledajuci, razmisljajuci i vagajuci, ko sta, kako, i koliko... i tri para na kraju, jest puno ali nije ulog za zahmeta golemog, pa valjda se raspucaju danas;

Fujian-Guandong 198 over 1,615
Liaoning-Zhejiang 207 over 1,64
Foshan-TianJin 206,5 over 1,615

koef. 4,28
Prošlo sve, hvala mnogo doktore! 8-)

Kod mene koef bio 6.33, fino duplanje! :mrgreen:
i od mene veliko hvala :-D
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 jan 2014, 14:47

18:00 Rusija-Srbija over 55.5 @ 1.85
20:15 Bjelorusija-Svedska 2 @ 1.20
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 15 jan 2014, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 15 jan 2014, 14:49

Nizhny-Crvena Zvezda 2 kv 2,20
ili over 153,5
malo mi je velika kvota na Zvezdu :?
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 15 jan 2014, 15:06

tribalhardcore je napisao/la:Nizhny-Crvena Zvezda 2 kv 2,20
ili over 153,5
Ovi su strasni kuci.Zvezda nije losa,racuna se tu i daleko putovanje u Rusiju itd..
Domacini su i jedan od favorita za osvanje takmicenja.Bolje igraj na koseve.

Dorcol
Kontakt:

Post Postao/la Dorcol » 15 jan 2014, 15:06

U Rusiju nije otputovao najskuplji (diskutabilno da li i najbolji) igrac ekipe Blejk Silb i to odlukom trenera zbog losije forme.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 15 jan 2014, 15:09

Dorcol je napisao/la:U Rusiju nije otputovao najskuplji (diskutabilno da li i najbolji) igrac ekipe Blejk Silb i to odlukom trenera zbog losije forme.
al i kod domacina ne igra Brezec koji je glavni igrac tima

Dorcol
Kontakt:

Post Postao/la Dorcol » 15 jan 2014, 15:16

Tako je. Uglavnom kvote su realne, Niznji blagi favorit ali ni pobeda Zvezde nije iznenadjenje. Treba reci da je Zvezda u Kragujevcu odigrala nesto losiju utakmicu protiv mnogo slabijeg Radnickog i da je na "divljinu" domacina dobila mec.

Da se nadovezem na Radnicki, oni igraju sa Albom, i pravo bi cudo bilo da pobede te stoga kvota 1.60+ je vaule i sigurno treba da bude na tiketu. Kragujevcani imaju osakacen roster i objektivno nemaju ekipu za 2 fronta ali, eto, igraju kod kuce pa je mozda zato mali znak pitanje. Na papiru, Alba je dosta jaci tim.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 15 jan 2014, 15:22

Mislim i ocekujem da ce Ninzhy rastaviti Zvezdu na proste faktore :P salim se ocekujem jaku tekmu ali uz pobjedu domacina.

Takodjer bi dodao : Imos Brno - Sopron 2

Imos Brno miss 4 important players -- Hanusova(SF 14,3ppg) and Jalcova(PG 10,4ppg) are injured ,Mainclova(C 2,5ppg) and Hamilton(PF 5,3ppg) have flu. Brno will have only 9 players in roster!!!
http://www.bkzabiny.cz/?akce=aktualita&id=331" onclick="window.open(this.href);return false;

first match
Sopron 73-68 Brno
in that match Hanusova 27pts , Hamilton 6pts , Jalcova 9pts - all of them are out today.

p.s ko ima stranice s informacija itd..nek salje u inbox vazda dobro dodje neka koju ne znam,hvala stretno 8-)

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 15 jan 2014, 15:24

vecaveca je napisao/la:
tribalhardcore je napisao/la:Nizhny-Crvena Zvezda 2 kv 2,20
ili over 153,5
Ovi su strasni kuci.Zvezda nije losa,racuna se tu i daleko putovanje u Rusiju itd..
Domacini su i jedan od favorita za osvanje takmicenja.Bolje igraj na koseve.

Zvezda je cetvrti favorit UC sa kvotom 8 dok ga Nizhny nema medju prvih 14 ;)

Kuci ove sezone imaju dosta pobeda ali ako se bolje pogleda to su sve pobede protiv ekipa koje po svom kvalitetu su u vecini slucajeva ispod nivoa ABA lige... doduse tukli su dvaputa u grupi Buducnost ali njima ovo takmicenje ama bas nista nije znacilo i igali su sa pola snage (samo jedna pobeda i poraz cak i od madjarskog Albacompa). S druge strane kuci su porazeni i od Ritasa kada je bio u velikom padu forme (Zvezda je lagano dobila Ritas u oba meca u EL) i od Lokomotive sa 11 razlike (Zvezda je sa Lokomotivom obe utakmice igrala na po jednu loptu... uz neverovatan sut rusa za 3 narocito u drugoj utakmice). Porazeni su i od prosecnog turskog tima Kolejiler.

Sve u svemu ipak ovo nije tim koji je krem ruske kosarke (CSKA, Lokomotiva, Khimki, Unix...) i ako Zvezda udje ozbiljno u ovaj mec trebalo bi ovo da dobije bez vecih problema... ove sezone je vec u gostima tukla Ritas i Laboral pa ne vidim nijedan razlog zasto nebi prosecan ruski Nizhny.

Ja igram singl po kvoti 2.40

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jan 2014, 15:26

vecaveca je napisao/la:first match
Sopron 73-68 Brno
in that match Hanusova 27pts , Hamilton 6pts , Jalcova 9pts - all of them are out today.

p.s ko ima stranice s informacija itd..nek salje u inbox vazda dobro dodje neka koju ne znam,hvala stretno 8-)
ako fale te igracice (vidim solidno efikasne), onda najprije je tu najbolje uzet under
tesko idu i preko 140 kad su sve na okupu, a sad jos kad imaju izostanaka, onda je tu under izgledniji.

137,5 1,50
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 15 jan 2014, 15:28

Opava-Pardubice

1 1.60

Gosti bez dva bitna igraca starne petorke Muirheada i Bohacika.Vjerujem da ovaj hendikep je velik i da Opava ide do pobjede.

Budivelnyik-Olimpija 1 1.30

Aleš Pipan, trener Union Olimpije:. "Situacija prije utakmice nije savršen Salin zbog bolova u leđima upitan za ovu igru, Vladović s nama u Kijevu neće ni putovao kao još uvijek ne sanirati ozljede dijafragme.Bitni igrace

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 15 jan 2014, 15:29

Veca imas pp

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 15 jan 2014, 15:41

Hmmm

Čupić više od 5,5
Vori više od 2,5
Guigou više od 3,5 / Horvat više od 3,5 ??
Francuska
Srbija
Švedska

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 15 jan 2014, 16:01

JurkiewiczM(-3,5+)-Pol-Fra 1,85 manje
Danas poljaci igraju protiv francuza koji su po prikazanoj igri iz prvog kola apsolutni favoriti i očekuje se da će poljaci zabiti oko 25 golova,a zašto sam se odlučio za ovaj par razlog je vrlo jednostavan,Jurkiewicz je u zadnjih 8 utakmica na velikim natjecanjima samo jednom zabio više od 3 gola,a u prvom kolu protiv Srbije je zabio 5 golova za 41 min koliko je igrao s tim da je u prvih 10 min pucao 3 puta i sva tri puta je zabio,stoga ne mislim da može ponoviti prethodnu utakmicu jer do sada niti jednom nije išao preko dva puta za redom,a s obzirom na statistiku s prethodnih prvenstava ovo se čini vrlo izgledno.
SRETNO.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 15 jan 2014, 16:11

Ska-Dynamo 1 2,00
Volim se kladiti na Ska kad igra protiv jačih timova i kad su kvote na njih ovako visoke. Prošlo kolo kad su igrali protiv Kazana kvota je bila 1,90 i to sam singlirao. Ska najbolje partije pruža protiv najjačih timova, danas igraju u svojoj dvorani gdje imaju odličnu podršku. Ne mogu propustiti ovako visoku kvotu na njih bez obzira protiv koga igraju. Ove sezone su ih već dobili na njihovom terenu sa 6:2, mislim da mogu i na svom.
Sretno
Pustiću sunce da topi ljubav!

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 15 jan 2014, 16:27

što je po vama sigurnije igrati na pobijedu Albe protiv Radničkog ili hendikep na Bjeloruse(+4.5) da pobijeđuju Švede

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 15 jan 2014, 16:31

St. Gallen - Gladbach 1 4,10 ; KP1 3,10 :)

Gladbach u 14:00 igrao vec jednu tekmu,ovo je druga umor,drugi tim dok St. Gallen nije neki ofucani tim da bude kanta za nabijanje,vrijedi pokusati.
BHF Bosanska Krajina!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 jan 2014, 16:46

Treba mi jedan stručan i iskusan kladioničar. U moj kladionici ima ponuda hendikepa Srbija-Rusija (+2,5).

Ja sam se nameračio da odigram da Rusi neće izgubiti više od dva razlike i stavio sam 2 na ovaj par. Sad sam u dilemi jesam li odigrao što sam htio, i da li u svakoj kladionici je isto pravilo ili je različito od kladionice do kladionice..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 15 jan 2014, 16:47

FaraonTM je napisao/la:Treba mi jedan stručan i iskusan kladioničar. U moj kladionici ima ponuda hendikepa Srbija-Rusija (+2,5).

Ja sam se nameračio da odigram da Rusi neće izgubiti više od dva razlike i stavio sam 2 na ovaj par. Sad sam u dilemi jesam li odigrao što sam htio, i da li u svakoj kladionici je isto pravilo ili je različito od kladionice do kladionice..
Dobro si stavio!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 jan 2014, 16:49

vecaveca je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Treba mi jedan stručan i iskusan kladioničar. U moj kladionici ima ponuda hendikepa Srbija-Rusija (+2,5).

Dobro si stavio!
Hvala :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.