DrinaJedina je napisao/la:Prošlo sve, hvala mnogo doktore!
Kod mene koef bio 6.33, fino duplanje!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
DrinaJedina je napisao/la:Prošlo sve, hvala mnogo doktore!

i od mene veliko hvalaDrinaJedina je napisao/la:Prošlo sve, hvala mnogo doktore!dr.van nostrand je napisao/la:Kinezi probrani, haman bi ovo najprije mogli odigrat efikasne susrete![]()
gledajuci, razmisljajuci i vagajuci, ko sta, kako, i koliko... i tri para na kraju, jest puno ali nije ulog za zahmeta golemog, pa valjda se raspucaju danas;
Fujian-Guandong 198 over 1,615
Liaoning-Zhejiang 207 over 1,64
Foshan-TianJin 206,5 over 1,615
koef. 4,28
Ovi su strasni kuci.Zvezda nije losa,racuna se tu i daleko putovanje u Rusiju itd..tribalhardcore je napisao/la:Nizhny-Crvena Zvezda 2 kv 2,20
ili over 153,5
malo mi je velika kvota na Zvezdu
al i kod domacina ne igra Brezec koji je glavni igrac timaDorcol je napisao/la:U Rusiju nije otputovao najskuplji (diskutabilno da li i najbolji) igrac ekipe Blejk Silb i to odlukom trenera zbog losije forme.
vecaveca je napisao/la:Ovi su strasni kuci.Zvezda nije losa,racuna se tu i daleko putovanje u Rusiju itd..tribalhardcore je napisao/la:Nizhny-Crvena Zvezda 2 kv 2,20
ili over 153,5
malo mi je velika kvota na Zvezdu
Domacini su i jedan od favorita za osvanje takmicenja.Bolje igraj na koseve.
ako fale te igracice (vidim solidno efikasne), onda najprije je tu najbolje uzet undervecaveca je napisao/la:first match
Sopron 73-68 Brno
in that match Hanusova 27pts , Hamilton 6pts , Jalcova 9pts - all of them are out today.
p.s ko ima stranice s informacija itd..nek salje u inbox vazda dobro dodje neka koju ne znam,hvala stretno
Dobro si stavio!FaraonTM je napisao/la:Treba mi jedan stručan i iskusan kladioničar. U moj kladionici ima ponuda hendikepa Srbija-Rusija (+2,5).
Ja sam se nameračio da odigram da Rusi neće izgubiti više od dva razlike i stavio sam 2 na ovaj par. Sad sam u dilemi jesam li odigrao što sam htio, i da li u svakoj kladionici je isto pravilo ili je različito od kladionice do kladionice..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.