Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Dobro, i to se podrazumjeva, mada bih preispitao i Jukine interese u svemu tome, da ipak vidimo njegove namjere, pa bih tek onda prihvatio neki kontakt s dečkom preko njega.
Nije se s nama igrati.
Nije se s nama igrati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim onog pozitivnog ,negativnog mi imamo na izvozsead_f1 je napisao/la:Ti to ozbiljno?Coach22 je napisao/la:to je ono što fali Bosni tog malo lopovskog mentaliteta![]()
Imamo mi toga i za izvoz, samo sto neznamo upotrebiti u korist drzave i naroda.

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlicno. Nece onda ni biti prevelika tragedija ako Socheaux ispane, nema za Sanjina zimeCoach22 je napisao/la:Ja ti iskreno znam ,dva kluba koji su zaintresovani za Prcića iz Bundes Lige , plus još ima drugi klubova zaintresovani iz drugi liga ...a jedan iz Bundes Lige je zagrizao 100 % ,jer pričam sa menadžerom kolegom iz Njemačke koji je u njegovim rukama ...uglavnom sve je pozitivno u vezi PrcićaGoalgetter je napisao/la:Prcic usao u igru u 64' minuti protiv Lyona. Zaista dobar igrac, sto pokazuje i protiv Lyona. Uvijek zna sta ce loptom, imao je i par jako finih driblinga.
Nadam se iskreno kad ovi moroni ispanu iz Lige, da ce naci neki stabilan klub u Ligue1, u kojem ce se moci dalje razvijati.

kaki prcič pored živi mede i ibrićića nema taj šanse da dobije
- Principatus
- Kontakt:
Haha standard procedura. Juka superhero.zizu1991 je napisao/la:Mislim da bi ipak bilo puno jednostavnije sačekati da se Švedi zainteresuju za njega, a onda poslati Juku u akciju.

A ako Juka ne uspije ostaje nam bar: "Pa prirodno je..." i klasika "Sta ce nam taj Sved..."

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Poenta je učiti se na vlastitim greškama, i naravno ništa iz njih ne naučiti, te, iste ponoviti, čim bude prilike.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
A to je debitovao Tankovic. Mislim da bi ovo mogao bit talenat na nivou Kolasinca ili Pjanica. Nadam se da nasi nesto rade u vezi njega, vazniji je od svih ostalih. A pokazao je i zelju da igra za BiH. Da se ne ponovi Seferovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
To je tvoj komšiluk gore, lobiraj.Cartman je napisao/la:A to je debitovao Tankovic. Mislim da bi ovo mogao bit talenat na nivou Kolasinca ili Pjanica. Nadam se da nasi nesto rade u vezi njega, vazniji je od svih ostalih. A pokazao je i zelju da igra za BiH. Da se ne ponovi Seferovic.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Spomenut cu mu kad ga vidim sljedeci put.Patrice_Evra_3 je napisao/la:To je tvoj komšiluk gore, lobiraj.Cartman je napisao/la:A to je debitovao Tankovic. Mislim da bi ovo mogao bit talenat na nivou Kolasinca ili Pjanica. Nadam se da nasi nesto rade u vezi njega, vazniji je od svih ostalih. A pokazao je i zelju da igra za BiH. Da se ne ponovi Seferovic.![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
U Aprilu bi trebao Juka za Englesku, tad dobija vizu tako mi rece. Zvao je par puta te se javljao Muamerovoj sestri na fb ali nijedno se nije javiloPrincipatus je napisao/la:Haha standard procedura. Juka superhero.zizu1991 je napisao/la:Mislim da bi ipak bilo puno jednostavnije sačekati da se Švedi zainteresuju za njega, a onda poslati Juku u akciju.![]()
A ako Juka ne uspije ostaje nam bar: "Pa prirodno je..." i klasika "Sta ce nam taj Sved..."

AKO IMA neko broj ili neki način da se kontaktira Tankovic neka se javi u inbox bili bi zahvalni
Ima 18 godina, ne treba nigdje zuriti sa njim, treba proci prvo ciklus makar jedan u U21 reprezentaciji. Po tom pitanju se obavezno treba nesto uraditi, cuo sam da se vec stupilo u kontakt sa njim, nadam se da ce zaigrati za nas.[/quote]
Nemojte to mlad,igrace od 18 godina su u A reprezentacije zvali i puno bolji i jaci od nas.Vrijeme je da se i mi rijesimo tog kompleksa i nakaradnog obicaja.[/quote]
ja se sjecam kad smo mi igrali protiv Belgije. Usao tada Hazard zadnjih 15tak minuta, napravio dar mar, pogodio i stativu ili prečku. Ako zna znanje i ako je mentalno moze da izdrzi "pritisak" , onda sto da ne ?![/quote]
Ma nije samo Hazard,MASA igraca sa 18 godina igraju za vrhunske klubove i reprezentacije,jedino jos mi imamo taj nakaradan pristup,daj ga prvo u mladu.Nema tu u mladu ako ima potreban kvalitet on preskace tu fazu a ocito da ovaj mali ima.Ali opet ponavljam,puno nasih ljudi je spremno nase igrace podcijeniti a tudje precjeniti,to je nako prokletstvo sta li je vrag bi ga znao.
Nemojte to mlad,igrace od 18 godina su u A reprezentacije zvali i puno bolji i jaci od nas.Vrijeme je da se i mi rijesimo tog kompleksa i nakaradnog obicaja.[/quote]
ja se sjecam kad smo mi igrali protiv Belgije. Usao tada Hazard zadnjih 15tak minuta, napravio dar mar, pogodio i stativu ili prečku. Ako zna znanje i ako je mentalno moze da izdrzi "pritisak" , onda sto da ne ?![/quote]
Ma nije samo Hazard,MASA igraca sa 18 godina igraju za vrhunske klubove i reprezentacije,jedino jos mi imamo taj nakaradan pristup,daj ga prvo u mladu.Nema tu u mladu ako ima potreban kvalitet on preskace tu fazu a ocito da ovaj mali ima.Ali opet ponavljam,puno nasih ljudi je spremno nase igrace podcijeniti a tudje precjeniti,to je nako prokletstvo sta li je vrag bi ga znao.
- Principatus
- Kontakt:
Bas tako, ako neko ima kvalitet, kao Pjanic ili sada Kolasinac onda direkt u A repku. To se trebalo i sa Seferovicem raditi. Pa nece Kola imati povjerenje od Schalke u jakim takmicenjima, a da kod nas grije klupu ili igra u U21, a defenzivci fale.
Da je nekako Vrsajevica smjestiti u U21 ili ako moze Tinu? Das se tu prvo uce.
Da je nekako Vrsajevica smjestiti u U21 ili ako moze Tinu? Das se tu prvo uce.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
http://www.fotbollskanalen.se/england/s ... ballon-do/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaze tesko da ce odbiti poziv Svedske ako dodje za A tim jer je tu od malih nogu,nasi ga zvali za mladu repku on odbio.
Kaze tesko da ce odbiti poziv Svedske ako dodje za A tim jer je tu od malih nogu,nasi ga zvali za mladu repku on odbio.
1946
biće ogromna šteta ako nas i on odbije, jer nam je neophodan treći napadač, po mogućnosti mlad sa svijetlom budućnosti pred sobom. takva su nam nažalost već dva prošla a postoje izgledne šanse da će i treći (seferović, hrgota, tanković). sreća pa smo atajića nekako ugrabili, ali realno nije on ni blizu ove trojice, barem za sada.
Odlazi Safete.
Nasi bih trebali odmah reagovati, pozvati momka u A repku i povesti ga na SP, svakako nemamo treceg napdaca a za njega bi to bilo odlicno iskustvo. Evo sad citam po njemackim portalima kako njihov selektor planira pozvati Gnabrija iz Arsenala na SP. Pa kad mogu Njemci zasto nebih mogli i mi.Head je napisao/la:http://www.fotbollskanalen.se/england/s ... ballon-do/
pa šta s.ere koji qrac prvo mu zelja da igra za nas niko ga nije kontaktirao iz NSBiH ,a sad u intervju na švedskom kaže odbio našu U-21 ne mora nikako igrat Seferović 2..
Lakapo druze, neka prvo zaigra za Svede. Sada kada bi izjavio hocu igrati za BiH, a nema jos nase drzavljanstvo, odmah bi dobio poziv za narednu tekmu Sveda. I onda bi bila prica mali nas iskoristio da dobije poziv Svedske. Sve dok ne zaigra, ja nebi odustajao od malog. Sjetimo se samo Begovica koji je govorio da je odbio BiH i da zeli igrati samo za Kanadu. A za koga je na kraju zaigrao?zgembo89 je napisao/la:pa šta s.ere koji qrac prvo mu zelja da igra za nas niko ga nije kontaktirao iz NSBiH ,a sad u intervju na švedskom kaže odbio našu U-21 ne mora nikako igrat Seferović 2..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
suzdržao bih se ja bilo kakvih komentara, ko zna šta se dešava iza kulisa
- Goalgetter
- Kontakt:
Necu jos nista reci na ovo. Drago mi je jedino, da je ostvaren kontakt sa momkom, i da je NFSBiH konacno nesto poduzeo. Gore mi bude kad ne poduzmu nista, a izgubimo igraca.
Sto se tice ove izjave Tankovica da nas je odbio, uzet cu to sa rezervom, mnogi su nas odbijali, pa su i dalje kod nas zavrsili, a i puno je bilo podvaljenih intervjua i izmisljenih.
Ali eto, ako uzmemo da je ovo istina, i da nece igrati za nas, onda cao.
Sto se tice ove izjave Tankovica da nas je odbio, uzet cu to sa rezervom, mnogi su nas odbijali, pa su i dalje kod nas zavrsili, a i puno je bilo podvaljenih intervjua i izmisljenih.
Ali eto, ako uzmemo da je ovo istina, i da nece igrati za nas, onda cao.