FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Ajde konačno nek se završilo. Sa Vranješom bi odbrana trebala biti jača, igrao je u dobroj ligi, nakupio je i nešto iskustva. Još Luković.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bice to fina pripremna utakmica... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
marconato je napisao/la:Bice to fina pripremna utakmica...
I ja mislim,mi smo 90% ekipe promijenili došlo je već 8 novih igrača u klub + novi trener (znate već o kome je riječ)
Solina navija za Slobodu!
- alan_kardec
- Kontakt:
Kazalić pred potpisom za ruskog drugoligaša Mordoviju iz Saranska. Visina transfera je 250000 evra (u medijima se pojavila info da je čak preko milion evra, što je po meni malo vjerovatno), plus neki bonus u slučaju da se Mordovija vrati u rusku premier ligu, a na dobrom su putu i plus 20% od sljedeće prodaje. Dobar posao, mada se moglo možda uzeti i više s obzirom da se u prethodnim prelaznim rokovima spominjala Njemačka i Francuska kao njegove moguće destinacije, ali momak u zadnje vrijeme nije puno igrao.
Oprostio je i 170000 evra koje mu je Zvezda dugovala na ime plata.
Hvala mu i za to a i za ona dva gola u derbijima.
p.s.
Ništa od Miladinovića.
Oprostio je i 170000 evra koje mu je Zvezda dugovala na ime plata.
Hvala mu i za to a i za ona dva gola u derbijima.
p.s.
Ništa od Miladinovića.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Luković dobio zeleno svjetlo od Zenita za prelazak kod nas
Sada samo od njega zavisi...
Mijailović - Luković - Vranješ - Petković
Mijailović - Luković - Vranješ - Petković
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Bratee to se čekalo
Čitav dan na poslu me pegla internet, nikako ne mogu da se konektujem da vidim ima li šta novo vezano za Lukovića. Dođem kući i vidim ovaj upis.
Za muštuluka si.
Ako sad samo od njega zavisi, onda ne bi trebalo biti problema.
Ako sad samo od njega zavisi, onda ne bi trebalo biti problema.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vazi tebra, popicemo pivo nekad u "avalici"... 
Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak 20. januara putuju na prvu fazu priprema u Sloveniju.Trener Slaviša Stojanović odredio je spisak od 24 igrača koji će se na slovenačkom primorju pripremati za nastavak sezone.Na spisku se nalaze:
Boban Bajković, Miloš Vesić, Predrag Rajković, Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Darko Lazić, Novak Martinović, Milan Jokić, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Nejc Pečnik, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ognjen Ožegović, Đorđe Rakić i Stefan Mihajlović.
Prvi meč u prolećnoj polusezoni najtrofejniji srpski klub igra 23. februara protiv Javora na Marakani.

Boban Bajković, Miloš Vesić, Predrag Rajković, Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Darko Lazić, Novak Martinović, Milan Jokić, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Nejc Pečnik, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ognjen Ožegović, Đorđe Rakić i Stefan Mihajlović.
Prvi meč u prolećnoj polusezoni najtrofejniji srpski klub igra 23. februara protiv Javora na Marakani.
Ne sluze alkohol pred utakmicu .marconato je napisao/la:Vazi tebra, popicemo pivo nekad u "avalici"...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma to ja vise figurativnoTribalian je napisao/la:
Ne sluze alkohol pred utakmicu .
Trener Slaviša Stojanović zajedno sa svojim izabranicima na slovenačkom primorju odradiće drugi, dvonedeljni deo pripremnog perioda. Tokom ovih 14 dana crveno-beli odigraće četiri kontrolna meča.Na spisku putnika nalaze se: Boban Bajković, Miloš Vesić, Predrag Rajković, Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Darko Lazić, Novak Martinović, Savo Pavićević, Milan Jokić, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Nejc Pečnik, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ifeani Onjilo, Đorđe Rakić i Stefan Mihajlović.
Nakon što je danas Savo Pavićević promovisan u prvo Zvezdino pojačanje ove zime, Mocart sport je objavio da je saradnja dogovorena i sa bivšim slovenačkim reprezentativcem, Dejanom Kelharom.
- alan_kardec
- Kontakt:
Potpisao crnogorski reprezentativac Savo Pavićević. U narednim danima bismo trebali dovesti još jednog stopera, najvjerovatnije u pitanju je bivši slovenački reprezentativac Dejan Kelhar.
Ništa od Lukovića. Naložiše nas levati ko mlade majmune.
Ništa od Lukovića. Naložiše nas levati ko mlade majmune.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
"Iako nije bio na prvobitnom spisku, među putnicima se našao i Saša Cilinšek koji će dobiti šansu da se dokaže i eventualno potpiše ugovor sa Zvezdom."
A bio sam ubedjen da covek ne igra fudbal vise.
A bio sam ubedjen da covek ne igra fudbal vise.
- alan_kardec
- Kontakt:
Navodno ga preporučio Ninković, koji ga je upoznao dok je igrao u Evijanu. Cilinšek je u tom periodu igrao za drugi tim Evijana koji se takmiči u 5. francuskoj ligi. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Crvena Zvezda - Domzale 1 : 0. Strelac Mrdja. Prekosutra sa Slobodom iz Tuzle, prvi put posle 23 godine.
Crvena Zvezda - Sloboda 3 :0 . Lagana pobeda posle ocajnog prvog poluvremena. Kod nas najbolji Lazovic i Petkovic.
[youtube][/youtube]
p.s. Nepotreban crveni karton .
[youtube][/youtube]
p.s. Nepotreban crveni karton .
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da nije bilo ovog crvenog, svasta bi bilo...iznenadio sam se kako smo dobro odigrali ...obzirom da se tim skoro skupio, da je 12-13 novih igraca, da se ipak radi o drugoligasu jedne drzave cija je i prva liga sabanija i cirkus teski ovo je bilo vise nego dobro do crvenog..
nije morao sje.at tekmu.
nije morao sje.at tekmu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja sam iznenadjen vasom dobrom igrom u prvom poluvremenu , daleko je ono od nivoa federalne lige, uz Blazevica siguran sam da cete se uskoro vratiti tamo gde i pripadate , PL BIH. Moram da dodam da sam iznenadjen i ocajnom igrom Zvezde u prvom iako me sa druge strane raduje povratak Lazovica . Prethodni put kad smo igrali , mi smo bili prvaci Evrope a vi stabilan i perspektivan prvoligas one drzave, posmtarajuci situaciju u ovom vremenu... ne znam sta bih napisao. Sto se tice glavnog arbitra i njegove odluke sa pocetka drugog poluvremena, ne bih trosio reci, potpuno nepotrebno !ultrasstyle_tz je napisao/la:da nije bilo ovog crvenog, svasta bi bilo...iznenadio sam se kako smo dobro odigrali ...obzirom da se tim skoro skupio, da je 12-13 novih igraca, da se ipak radi o drugoligasu jedne drzave cija je i prva liga sabanija i cirkus teski ovo je bilo vise nego dobro do crvenog..
nije morao sje.at tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.