sarajka, yeah, right
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
http://bomba.ba/eksluzivno-sarajka-sa-najvecim-grudima/" onclick="window.open(this.href);return false;
sarajka, yeah, right
sarajka, yeah, right
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
trollu,oces da ti posaljem razgovore?LenBias je napisao/la:cuj nudi se a on nece, razmislja, joj sto ne mogu lovackih zivota mi
btw.ako si ti palio ovakve nelikuse nisam ti ja kriv tebra,ima nas koji i dalje imamo nekog morala.Dok ima normalnih cura,za ovakvim poput senade nema potrebe,jos.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
nema potrebe zavodnice
jesam li gdje spomenuo da sam zavodnik?Taj epitet mozes dat' senadi,svojoj dugogodisnjoj partnerici,kako vidim.LenBias je napisao/la:nema potrebe zavodnice
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
hajde progledati ces nekada, nema zurbe 
pišeš glupostiiVar je napisao/la:u Sarajevu sve što ih nađeš na Fakultetu političkih nauka ili na filozofskom, znaš da su mutne. Eto ona baš došla iz pizdića (neka sela oko Bugojna, nije čak ni iz centra) da studira komunikologiju na kojoj nije dala ni 2-3 ispita kako trebaramiral je napisao/la: Koje su to delegatkinje iz GojnoBu ?![]()
Još kad vidiš stil oblačenja i način ponašanja![]()
Čast izuzecima, opet kažem, ima cura koje dođu da studiraju nešto što vole fakat, al' ove dođu bez cilja, tj. imaju cilj, provod, se'sualna zadovoljstva, jer bolje u Sarajevu, ako krene tamo Đe živi, zna da će puknut priča, jer seljak je takav, kravu da naguzi pofalio bi se, a to im ne odgovara, zato se kita po Sarajevu/mostaru traži.
Ista priča ti je i s "trebama" iz Maglaja, Travnika, Bihaća...Ima i hercegovki.
Uz dužno poštovanje, al' onaj ko je došao da studira ufati se knjige, da opravda uloženo i tu daljinu..nije džaba stari dao za stan/studentski dom + hranu za namirnicu, "Knjige" i tako.
A posebno me fasciniraju bule iz udaljenih mjestaNa fejsu sve slike s mahramom, a uzivo se sredila, dupe utegnuto, možeš drkicu bacit', još se šmeka otvoreno i ubaci neke perverzije
![]()
Et' haj ti meni reci da su došle da studiraju? Jes' al seksologiju
NO PYRO NO PARTY
moja greska.
Čitaš glupostiBuu je napisao/la: pišeš gluposti
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ne, sve ok. Upute imaš naaS_Roma je napisao/la:Vidio sam sad raja masovno stavlja samo ime na FB bez prezimena kad promjeni tamo neki jezik pa se to moze odraditi, pa se opet vratiti na engleski ili bosanski , al me zanima dali se pojave problemi kakvi posto nema nekoga drugog imena tj prezimena pored ?
Zna li neko nesto vise ?
Kod: Označi sve
http://www.mstoic.com/remove-your-middle-last-name-from-facebook/100% sportski i krajnje opušten potpis
- RajaSaCiglana
- Kontakt:
iVar je napisao/la:u Sarajevu sve što ih nađeš na Fakultetu političkih nauka ili na filozofskom, znaš da su mutne. Eto ona baš došla iz pizdića (neka sela oko Bugojna, nije čak ni iz centra) da studira komunikologiju na kojoj nije dala ni 2-3 ispita kako trebaramiral je napisao/la: Koje su to delegatkinje iz GojnoBu ?![]()
Još kad vidiš stil oblačenja i način ponašanja![]()
Čast izuzecima, opet kažem, ima cura koje dođu da studiraju nešto što vole fakat, al' ove dođu bez cilja, tj. imaju cilj, provod, se'sualna zadovoljstva, jer bolje u Sarajevu, ako krene tamo Đe živi, zna da će puknut priča, jer seljak je takav, kravu da naguzi pofalio bi se, a to im ne odgovara, zato se kita po Sarajevu/mostaru traži.
Ista priča ti je i s "trebama" iz Maglaja, Travnika, Bihaća...Ima i hercegovki.
Uz dužno poštovanje, al' onaj ko je došao da studira ufati se knjige, da opravda uloženo i tu daljinu..nije džaba stari dao za stan/studentski dom + hranu za namirnicu, "Knjige" i tako.
A posebno me fasciniraju bule iz udaljenih mjestaNa fejsu sve slike s mahramom, a uzivo se sredila, dupe utegnuto, možeš drkicu bacit', još se šmeka otvoreno i ubaci neke perverzije
![]()
Et' haj ti meni reci da su došle da studiraju? Jes' al seksologiju
Logično objašnjenje:
Roditelji im sve branili, kući nisu mogle i sad došao period faksa kada mogu bar na neki način raditi što hoće.
Upoznao sam ja fin broj treba sa bosanske periferije, što se mog ukusa tiče.. te "trebe" sa relacije Bugojno, Maglaj, Travnik.. za kombinaciju dobre.. za dovesti kući.. jok.
Ima i za moj ukus dobrih, ali one su manjina, ostalo, žali bože..
Što se tiče Mostara:
Odakle si curo?
Iz Bugojna hehe.
Što si došla u Mostar?
Da studiram, da se gu.zim, da idem u Mepas i da jedem kebab u Palmi.
95% slučajeva zaista jest takvo, čast izuzecima, uvijek ih ima, ali većinom je tako, i ne samo s Bugojnom
Odakle si curo?
Iz Bugojna hehe.
Što si došla u Mostar?
Da studiram, da se gu.zim, da idem u Mepas i da jedem kebab u Palmi.
95% slučajeva zaista jest takvo, čast izuzecima, uvijek ih ima, ali većinom je tako, i ne samo s Bugojnom
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Samo Sarajevo
- Marsal
- Kontakt:
Ove iz Zavidovića dominiraju, ne mora se čojk puno ni trudit oko njih. Bugojanke koje znam, bolje da ne znam.
Kakanjke me nerviraju, glupa im priča do zla boga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
potvrdiiVar je napisao/la:Čitaš glupostiBuu je napisao/la: pišeš gluposti
NO PYRO NO PARTY
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 16 jan 2014, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
more Bogemi i ja sam jednoč al nisam se stigo uswikat
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Kako napreduje ?Lampard8 je napisao/la:
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Baboon, Beli98, nebeskasila i 21 gost.