Valjda nam neće crno-bijeli okupirati temu, poslije postavljanja ove realne tabele
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

a dosad sam navikao na kvazi novinare ne samo sa ovog portala nego i ostalih bh portala. ljudi izmisljaju tekstove samo da bi imali pisati o cemu. Garcia neki dan fino izjavio da dolazak Radje ne mijenja nista i da Pjanic ostaje. mada ako na ljeto PSG ponudi 35+mil odmah bih pristao ili da daju 20mil i VerattijaAdmir_Sa je napisao/la:može li mi neko odgovoriti jel ljudima sa ovog portala toliko dosadno i da ne znaju šta ce više pisati, pa moraju svaki ebeni dan pisati o tome kako ce pjanic otici iz rome, evo danas kao pjanic žrtva jer se potrošilo na naingolana, pa kao prvi on na listi da se pokrije minusi ovako evo 2 godine i više
![]()
i ako nekad negdje predje bice sportsport ba prvi zna, ekskluzivne vijesti, prvi u regiji znali i slicno
likovi ne znaju da je radja placen sada samo 3mil, da ce se morati na kraju sezone dati još 7-8, a pošto ce se 85% uci u ligu prvaka, ne vidim da je romi ikakav novac potreban da prodajom pjanica krpe finansijske rupe
Jest.Posudili smo im ga i imaju pravo da ga otkupe na kraju sezone.romaaaa je napisao/la:znali iko od vas jel i sad naš igrač Luca Antei iz Sasuola
Ovo je totalno bzvz,ljudi su prvi zasluzeno i tacka,mi sad da laprdamo nesto ispadamo samo jadniji,jbg kad smo igrali s njima izduvali smo.Alen1987 je napisao/la:
Valjda nam neće crno-bijeli okupirati temu, poslije postavljanja ove realne tabele
Imamo mi kontra opciju. Uglavnom necemo ga lako izgubit.Denno je napisao/la:Jest.Posudili smo im ga i imaju pravo da ga otkupe na kraju sezone.romaaaa je napisao/la:znali iko od vas jel i sad naš igrač Luca Antei iz Sasuola

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.