BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 jan 2014, 19:45

ciza je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:
Aleksa9 je napisao/la:Svaka vam cast...

http://www.telegraf.rs/sport/920173-bru ... nikom-foto

Ovim gofnima treba zabraniti ulazak u BiH zbog svog primitivizma. Ovo je primitivizam i za svaku osudu a ne ono navijanje uz harmoniku! Ne bi ovi meni vidjeli Bosne i Hercegovine nikad vise.
pa ti isti su bili danas hvaljeni,cisto sumnjam da je bio let za melburn u medjuvremenu ;)
Jeste, bili su hvaljeni kad su navijali za Dzumhura, dakle potpuno druga stvar, ali ovo što je ovaj radio na meču Djokovića je za svaku osudu. Počnite malo razmišljati glavom, ode tema u qrc. :roll:

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 15 jan 2014, 19:47

Fakat me neki sram uhvati pogotovo kad vidim da je Novak danas čestitao Damiru. :roll:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 19:48

Dodig took particular issue with cheers that consistently erupted after he missed first serves, and even when he was called for foot faults.

“I think this was not a tennis atmosphere,” he said. “These people came on the wrong site, they should be at a soccer match or somewhere, because probably they know nothing about tennis.”
http://www.nytimes.com/2014/01/16/sport ... .html?_r=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 jan 2014, 19:50

120 stranica od jučer ujutro do sada.Sjećam se da smo negdje sinoć oko 11 bili na 400 str,ne b me čudilo da do večeras dođemo do 500.
Respect i hvala svima.
Keep walking.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jan 2014, 19:52

Cautinho je napisao/la:120 stranica od jučer ujutro do sada.Sjećam se da smo negdje sinoć oko 11 bili na 400 str,ne b me čudilo da do večeras dođemo do 500.
Respect i hvala svima.
Gledam na temama PLBIH niko ne pise ,dzumhur zasluzan za prestank prepuacavanja bar na neko vrijeme :D
=\_1921_/=

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 15 jan 2014, 19:53

Unofficialpage je napisao/la:
Dodig took particular issue with cheers that consistently erupted after he missed first serves, and even when he was called for foot faults.

“I think this was not a tennis atmosphere,” he said. “These people came on the wrong site, they should be at a soccer match or somewhere, because probably they know nothing about tennis.”
http://www.nytimes.com/2014/01/16/sport ... .html?_r=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Da se on spremio kako treba za ovaj AO ne bi njemu smetalo nista sa tribina. Ko se jos na tribine vadi nakon predaje meca zbog povrede?!? :shock: Mada mora se priznati da ga je moglo ovo sve iznervirati jer se i sam takmicio pod nasom zastavom a kasnije presao pod "kockastu".
Al' opet nema veze sa vezom ova njegova izjava....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 jan 2014, 20:00

Priča mu je po' marke. Umjesto da ispadne gospodin i ne traži uzroke poraza u publici on i otac mu vade se na šta stignu.

U isto vrijeme, nakon "performansa" ovih divljaka na meču Đokovića, on je bez ikakvog spominjanja istih čestitao Džumhuru i rekao sve najbolje o njemu.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 15 jan 2014, 20:05

Djokovic je klasa za sebe,znao sam se nekada posvadjati sa najboljim prijateljima, kad smo gledali finale, Djole-Federer ili Djole- Nadal, a sve zbog ispih pitanja: "Kako mozes navijati za Srbina".

Danas, kada gledam Dzumija (Dzumhura), svojim izgledom me podsjeca na Djokovica,i zaista mi je drago, sto je prosao medju 32 najbolja. Berdych ga sigurno nece pomesti tako lako, jer ce imati respekt, a iskreno se nadam, da cemo imati priliku gledati prenos.
Kindže, kindže...

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 15 jan 2014, 20:09

invincible1921 je napisao/la:kakav debil od fraera.Đokovića postujem kao malo kojeg sportistu.Covjek koji iznad svega voli svoju zemlju i uvijek naglasava za koga igra.Tkođer ga posutej posto je zbog svoje nacionalnosti jer je samo "tamo neki srbin"(da me se pogresno ne shvati,ovako gledaju i na bosance,hrvate,makednocne,svedno) osporavan kao br1 u tenisu.Covjek je trn u oku svim tim napumpanim englezima i amerikancima,jednostavno vidis koliko im je krivo.Sjteite se samo ako se ne varam us open je bio,kada fol zastitar nije preopzno Đokovica i trazio mu propusnicu :? A ovaj seljak sto ga je vrijeđo zabranit mu ulazak u nasu drzavu radi primitivzma
Hoces li mu ti zabranit, svako ima pravo radit sta hoce.
lako je na forumu pricati, na stadion pa tamo se pravite pametni ...

Aleksa9
Kontakt:

Post Postao/la Aleksa9 » 15 jan 2014, 20:12

anti_zli je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:kakav debil od fraera.Đokovića postujem kao malo kojeg sportistu.Covjek koji iznad svega voli svoju zemlju i uvijek naglasava za koga igra.Tkođer ga posutej posto je zbog svoje nacionalnosti jer je samo "tamo neki srbin"(da me se pogresno ne shvati,ovako gledaju i na bosance,hrvate,makednocne,svedno) osporavan kao br1 u tenisu.Covjek je trn u oku svim tim napumpanim englezima i amerikancima,jednostavno vidis koliko im je krivo.Sjteite se samo ako se ne varam us open je bio,kada fol zastitar nije preopzno Đokovica i trazio mu propusnicu :? A ovaj seljak sto ga je vrijeđo zabranit mu ulazak u nasu drzavu radi primitivzma
Hoces li mu ti zabranit, svako ima pravo radit sta hoce.
lako je na forumu pricati, na stadion pa tamo se pravite pametni ...
Svako ima pravo i ubijati...Kakvo retardirano razmisljanje...

Berdih je tip koji ce sigurno potceniti Damira...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 jan 2014, 20:21

anti_zli je napisao/la:
Hoces li mu ti zabranit, svako ima pravo radit sta hoce.lako je na forumu pricati, na stadion pa tamo se pravite pametni ...
Otkad to???
Retardiranog razmisljanja....
Tvoja sloboda prestaje, gdje tuda pocinje druze.

Da su imali pravo raditi sta god hoce, ne bih iz izbacili. :P
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 15 jan 2014, 20:25

Jednog su izbacili dok su drugi ostali, toga ce uvijek biti samo mi nase osudujemo, dok to urade komsije niko ni rijec !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 20:26

Sreća pa Damir ne igra večeras jer ne bih mogao da ga gledam, jedva gledam. Jučer sam 4-5 sati spavao, pospan sam samo tako :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 jan 2014, 20:28

Procitah sad sve od 478. stranice gdje sam jutros stao. Od price kako je harmonika bezpotrebna na teniskom terenu od strane nekih nasih "finjaka", do onog hinjskog naslova od strane Hrvata. Al pogledajte kako su se samo ogradili na neki nacin:"Bosanac protiv Hercegovca" a ne "Bosanac protiv Hrvata".

Ovo sto su govorili za Djokovica je cista sramota i bruka, ono sto su radili na Damirovom mecu nije "nenormalno" za teniski mec. Tu se prica oko toga zavrsava.

Sada protiv Berdycha Damirove sanse su svedene na minimum, ali to opet govori da sanse postoje.

Samo naprijed Dzumi!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 jan 2014, 20:35

ovaj Dodig je fakat predao meč zbog iscrpljenosti

http://sport.hrt.hr/mislio-sam-da-cu-umrijeti" onclick="window.open(this.href);return false;

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 jan 2014, 20:40

Unofficialpage je napisao/la:Sreća pa Damir ne igra večeras jer ne bih mogao da ga gledam, jedva gledam. Jučer sam 4-5 sati spavao, pospan sam samo tako :mrgreen:
ja zasp'o jutros nekad oko pola 5, a probudio se u 2 poslijepodne :lol: :lol: :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 20:42

Kaunas je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Sreća pa Damir ne igra večeras jer ne bih mogao da ga gledam, jedva gledam. Jučer sam 4-5 sati spavao, pospan sam samo tako :mrgreen:
ja zasp'o jutros nekad oko pola 5, a probudio se u 2 poslijepodne :lol: :lol: :lol:
I ja sam tad nekad zaspao a propudio se u 8 :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 jan 2014, 20:55

Unofficialpage je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
I ja sam tad nekad zaspao a propudio se u 8 :mrgreen:
ako prođe Berdycha, nema spavanja prije 7 :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 15 jan 2014, 20:56

*
Zadnja izmjena: DonPippo9, dana/u 15 jan 2014, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Il club piu titolato al mondo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 20:58

@DonPippo9, sažvakali smo tu temu, nema potrebe da se ponovo otvara rasprava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.