Jeste, bili su hvaljeni kad su navijali za Dzumhura, dakle potpuno druga stvar, ali ovo što je ovaj radio na meču Djokovića je za svaku osudu. Počnite malo razmišljati glavom, ode tema u qrc.ciza je napisao/la:pa ti isti su bili danas hvaljeni,cisto sumnjam da je bio let za melburn u medjuvremenuIdimidodjimi je napisao/la:
Ovim gofnima treba zabraniti ulazak u BiH zbog svog primitivizma. Ovo je primitivizam i za svaku osudu a ne ono navijanje uz harmoniku! Ne bi ovi meni vidjeli Bosne i Hercegovine nikad vise.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Fakat me neki sram uhvati pogotovo kad vidim da je Novak danas čestitao Damiru. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://www.nytimes.com/2014/01/16/sport ... .html?_r=1" onclick="window.open(this.href);return false;Dodig took particular issue with cheers that consistently erupted after he missed first serves, and even when he was called for foot faults.
“I think this was not a tennis atmosphere,” he said. “These people came on the wrong site, they should be at a soccer match or somewhere, because probably they know nothing about tennis.”
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Cautinho
- Kontakt:
120 stranica od jučer ujutro do sada.Sjećam se da smo negdje sinoć oko 11 bili na 400 str,ne b me čudilo da do večeras dođemo do 500.
Respect i hvala svima.
Respect i hvala svima.
Keep walking.
- invincible1921
- Kontakt:
Gledam na temama PLBIH niko ne pise ,dzumhur zasluzan za prestank prepuacavanja bar na neko vrijemeCautinho je napisao/la:120 stranica od jučer ujutro do sada.Sjećam se da smo negdje sinoć oko 11 bili na 400 str,ne b me čudilo da do večeras dođemo do 500.
Respect i hvala svima.
=\_1921_/=
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:http://www.nytimes.com/2014/01/16/sport ... .html?_r=1" onclick="window.open(this.href);return false;Dodig took particular issue with cheers that consistently erupted after he missed first serves, and even when he was called for foot faults.
“I think this was not a tennis atmosphere,” he said. “These people came on the wrong site, they should be at a soccer match or somewhere, because probably they know nothing about tennis.”
Da se on spremio kako treba za ovaj AO ne bi njemu smetalo nista sa tribina. Ko se jos na tribine vadi nakon predaje meca zbog povrede?!?
Al' opet nema veze sa vezom ova njegova izjava....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Priča mu je po' marke. Umjesto da ispadne gospodin i ne traži uzroke poraza u publici on i otac mu vade se na šta stignu.
U isto vrijeme, nakon "performansa" ovih divljaka na meču Đokovića, on je bez ikakvog spominjanja istih čestitao Džumhuru i rekao sve najbolje o njemu.
U isto vrijeme, nakon "performansa" ovih divljaka na meču Đokovića, on je bez ikakvog spominjanja istih čestitao Džumhuru i rekao sve najbolje o njemu.
Djokovic je klasa za sebe,znao sam se nekada posvadjati sa najboljim prijateljima, kad smo gledali finale, Djole-Federer ili Djole- Nadal, a sve zbog ispih pitanja: "Kako mozes navijati za Srbina".
Danas, kada gledam Dzumija (Dzumhura), svojim izgledom me podsjeca na Djokovica,i zaista mi je drago, sto je prosao medju 32 najbolja. Berdych ga sigurno nece pomesti tako lako, jer ce imati respekt, a iskreno se nadam, da cemo imati priliku gledati prenos.
Danas, kada gledam Dzumija (Dzumhura), svojim izgledom me podsjeca na Djokovica,i zaista mi je drago, sto je prosao medju 32 najbolja. Berdych ga sigurno nece pomesti tako lako, jer ce imati respekt, a iskreno se nadam, da cemo imati priliku gledati prenos.
Kindže, kindže...
Hoces li mu ti zabranit, svako ima pravo radit sta hoce.invincible1921 je napisao/la:kakav debil od fraera.Đokovića postujem kao malo kojeg sportistu.Covjek koji iznad svega voli svoju zemlju i uvijek naglasava za koga igra.Tkođer ga posutej posto je zbog svoje nacionalnosti jer je samo "tamo neki srbin"(da me se pogresno ne shvati,ovako gledaju i na bosance,hrvate,makednocne,svedno) osporavan kao br1 u tenisu.Covjek je trn u oku svim tim napumpanim englezima i amerikancima,jednostavno vidis koliko im je krivo.Sjteite se samo ako se ne varam us open je bio,kada fol zastitar nije preopzno Đokovica i trazio mu propusnicuA ovaj seljak sto ga je vrijeđo zabranit mu ulazak u nasu drzavu radi primitivzma
lako je na forumu pricati, na stadion pa tamo se pravite pametni ...
Svako ima pravo i ubijati...Kakvo retardirano razmisljanje...anti_zli je napisao/la:Hoces li mu ti zabranit, svako ima pravo radit sta hoce.invincible1921 je napisao/la:kakav debil od fraera.Đokovića postujem kao malo kojeg sportistu.Covjek koji iznad svega voli svoju zemlju i uvijek naglasava za koga igra.Tkođer ga posutej posto je zbog svoje nacionalnosti jer je samo "tamo neki srbin"(da me se pogresno ne shvati,ovako gledaju i na bosance,hrvate,makednocne,svedno) osporavan kao br1 u tenisu.Covjek je trn u oku svim tim napumpanim englezima i amerikancima,jednostavno vidis koliko im je krivo.Sjteite se samo ako se ne varam us open je bio,kada fol zastitar nije preopzno Đokovica i trazio mu propusnicuA ovaj seljak sto ga je vrijeđo zabranit mu ulazak u nasu drzavu radi primitivzma
lako je na forumu pricati, na stadion pa tamo se pravite pametni ...
Berdih je tip koji ce sigurno potceniti Damira...
Otkad to???anti_zli je napisao/la:Hoces li mu ti zabranit, svako ima pravo radit sta hoce.lako je na forumu pricati, na stadion pa tamo se pravite pametni ...invincible1921 je napisao/la:kakav debil od fraera.Đokovića postujem kao malo kojeg sportistu.Covjek koji iznad svega voli svoju zemlju i uvijek naglasava za koga igra.Tkođer ga posutej posto je zbog svoje nacionalnosti jer je samo "tamo neki srbin"(da me se pogresno ne shvati,ovako gledaju i na bosance,hrvate,makednocne,svedno) osporavan kao br1 u tenisu.Covjek je trn u oku svim tim napumpanim englezima i amerikancima,jednostavno vidis koliko im je krivo.Sjteite se samo ako se ne varam us open je bio,kada fol zastitar nije preopzno Đokovica i trazio mu propusnicuA ovaj seljak sto ga je vrijeđo zabranit mu ulazak u nasu drzavu radi primitivzma
Retardiranog razmisljanja....
Tvoja sloboda prestaje, gdje tuda pocinje druze.
Da su imali pravo raditi sta god hoce, ne bih iz izbacili.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Jednog su izbacili dok su drugi ostali, toga ce uvijek biti samo mi nase osudujemo, dok to urade komsije niko ni rijec !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sreća pa Damir ne igra večeras jer ne bih mogao da ga gledam, jedva gledam. Jučer sam 4-5 sati spavao, pospan sam samo tako 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Procitah sad sve od 478. stranice gdje sam jutros stao. Od price kako je harmonika bezpotrebna na teniskom terenu od strane nekih nasih "finjaka", do onog hinjskog naslova od strane Hrvata. Al pogledajte kako su se samo ogradili na neki nacin:"Bosanac protiv Hercegovca" a ne "Bosanac protiv Hrvata".
Ovo sto su govorili za Djokovica je cista sramota i bruka, ono sto su radili na Damirovom mecu nije "nenormalno" za teniski mec. Tu se prica oko toga zavrsava.
Sada protiv Berdycha Damirove sanse su svedene na minimum, ali to opet govori da sanse postoje.
Samo naprijed Dzumi!!
Ovo sto su govorili za Djokovica je cista sramota i bruka, ono sto su radili na Damirovom mecu nije "nenormalno" za teniski mec. Tu se prica oko toga zavrsava.
Sada protiv Berdycha Damirove sanse su svedene na minimum, ali to opet govori da sanse postoje.
Samo naprijed Dzumi!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ovaj Dodig je fakat predao meč zbog iscrpljenosti
http://sport.hrt.hr/mislio-sam-da-cu-umrijeti" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.hrt.hr/mislio-sam-da-cu-umrijeti" onclick="window.open(this.href);return false;
ja zasp'o jutros nekad oko pola 5, a probudio se u 2 poslijepodneUnofficialpage je napisao/la:Sreća pa Damir ne igra večeras jer ne bih mogao da ga gledam, jedva gledam. Jučer sam 4-5 sati spavao, pospan sam samo tako
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam tad nekad zaspao a propudio se u 8Kaunas je napisao/la:ja zasp'o jutros nekad oko pola 5, a probudio se u 2 poslijepodneUnofficialpage je napisao/la:Sreća pa Damir ne igra večeras jer ne bih mogao da ga gledam, jedva gledam. Jučer sam 4-5 sati spavao, pospan sam samo tako![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ako prođe Berdycha, nema spavanja prije 7Unofficialpage je napisao/la:I ja sam tad nekad zaspao a propudio se u 8Kaunas je napisao/la:ja zasp'o jutros nekad oko pola 5, a probudio se u 2 poslijepodneUnofficialpage je napisao/la:Sreća pa Damir ne igra večeras jer ne bih mogao da ga gledam, jedva gledam. Jučer sam 4-5 sati spavao, pospan sam samo tako![]()
![]()
15.10.2013.
*
Zadnja izmjena: DonPippo9, dana/u 15 jan 2014, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Il club piu titolato al mondo!
@DonPippo9, sažvakali smo tu temu, nema potrebe da se ponovo otvara rasprava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.