Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Hajde neka neko postavi link sa treninga Bruklina ako bude na njihovoj stranici..

Stvarno ce biti zanimljiv duel Antic-Mirza
naumpadne mi onih 32 poena u sred Grcke dok je igro za Caju protiv Oly tad ga je Antic cuvao 

imali su duel prije par danaInterista je napisao/la:Stvarno ce biti zanimljiv duel Antic-Mirzanaumpadne mi onih 32 poena u sred Grcke dok je igro za Caju protiv Oly tad ga je Antic cuvao
I prije par dana je Pero gled'o kako Mirza briljira. To je ona tekma kad je ub'o 3 za pobjedumirzatele je napisao/la:imali su duel prije par danaInterista je napisao/la:Stvarno ce biti zanimljiv duel Antic-Mirzanaumpadne mi onih 32 poena u sred Grcke dok je igro za Caju protiv Oly tad ga je Antic cuvao

Raja ne sikirajte se za Stream, cuo sam da ce to Enver sredit ! 

http://www.nba.com/nets/video/2014/01/1 ... ov-3107410" onclick="window.open(this.href);return false;
je li ovo Redzo rekao da se Barclays Premier liga zove Mancester

je li ovo Redzo rekao da se Barclays Premier liga zove Mancester

- L'Avvocato
- Kontakt:
Redžo cirkus ... čuj Pensacola 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Na pitanje kako se zove engleska nogometna liga, tačan odgovor, Premiership, su ponudili jedino Mirza Teletović i Mason Plumlee. Shaun Livingston, Tyshawn Taylor su pali na ovom pitanju, dok je Reggie Evans ponudio zanimljiv odgovor - Manchester

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
konacno utakmica veceras i to u normalnom terminu za nas (doduse sada vec nenormalnom jer smo navikli ne spavati
), sport klub prenosi pa ko ima nece morati traziti stream
kakva su ocekivanja, obaranje rekorda ili nesto drugo? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- storm_raider
- Kontakt:
Ma ovaj termin je nenormalan, valja sutra naspavan ustati.
Veceras Mirza 17 poena, 6-7 skokova, za laganu pobjedu i eventualno pogodjene 2 trice u lice Anticu uz onu poznatu bosansku izreku iz prosle utakmice: "Je*em vam ma*jku!".

Veceras Mirza 17 poena, 6-7 skokova, za laganu pobjedu i eventualno pogodjene 2 trice u lice Anticu uz onu poznatu bosansku izreku iz prosle utakmice: "Je*em vam ma*jku!".

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 16 jan 2014, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
9 sati sport klub hd - ljepota..a ocekivanja : nista pretjerano,20-ak poena i 10-ak skokova..cisto da dzeko dzaba ne dolazi na tekmuLenBias je napisao/la:konacno utakmica veceras i to u normalnom terminu za nas (doduse sada vec nenormalnom jer smo navikli ne spavati), sport klub prenosi pa ko ima nece morati traziti stream
kakva su ocekivanja, obaranje rekorda ili nesto drugo?

storm_raider je napisao/la: 2 trice u lice Anticu uz onu poznatu bosansku izreku iz prosle utakmice: "Je*em vam ma*jku!".![]()

dobro je znaci ne ocekujemo puno

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
aaa dosade u Banovicima braco moja mila,,izdura 7 dana,veceras Mirza nakon 100 godina,svi jedva cekamo,nadamo se dobroj partiji,usput izvinjavam se moderaciji,nece se ponoviti 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Navijači Nets-a Telku proglasili najboljim igračem sa klupe, ne znam da su baš navijači Netsa 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa dobro..možda smo mi malo poguraliUnofficialpage je napisao/la:Navijači Nets-a Telku proglasili najboljim igračem sa klupe, ne znam da su baš navijači Netsa

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Aanonymous
- Kontakt:
Kako ce se bodovati ova tekma veceras, ako sam dobro shvatio igra se na neutralnom terenu u Londonu :S
Jel svaka ekipa mora igrati barem jednom van USA?
Ili je Mirza ovo Dzeki nastelio pa da se vide xD
Samsung S4
Samsung S4
Nakon večerašnje utakmice sljedeća je 20.1. protiv Knicksa u 20:30
ponovo uz prenos na SK

- BranimirStulic
- Kontakt:
Ko pobjedi, osiguran mu je playoff automatski, zato što nije mala stvar pobjediti na neutralnom terenu u Londonu.Aanonymous je napisao/la:Kako ce se bodovati ova tekma veceras, ako sam dobro shvatio igra se na neutralnom terenu u Londonu :S
Samsung S4
Ne mora svaka, samo odabrane ekipe. Neki govori da je veliki uticaj bošnjačke mafije doveo Mirzu u London da se vidi sa Džekom, al' to su, još uvijek, neprovjerene priče.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
ja sam cuo da pobjednik odmah ide u finale zapadne konferencijeBranimirStulic je napisao/la:Ko pobjedi, osiguran mu je playoff automatski, zato što nije mala stvar pobjediti na neutralnom terenu u Londonu.Aanonymous je napisao/la:Kako ce se bodovati ova tekma veceras, ako sam dobro shvatio igra se na neutralnom terenu u Londonu :S

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.