Planinski odmor skracen za par dana, yebes planinu kad nema snijega

Idemo lagano i oprezno (mrzim kompletnu ponudu na dan kad se igraju kupovi) u nove pobjede.
GLAVNI:
Francuska - Poljska 1 @ 1,25
(Necu previse pametovati. Izgledna je pobjeda i u hendikepu 3,5.)
Caen - Rouen 2 @ 1,25
(Vidim da su moji miljenici igrali neki Kontinentalni kup dok me nije bilo. Nisu se pokazali u dobrom izdanju, ali realno slabiji su bili od svojih protivnika. Danas je prvenstvo, tu je vec potpuno druga prica i cilj da se isto zavrsi bez poraza kao i 2005/06. Valjda ih ovaj kup nije uzdrmao, i ne vidim razlog da ovo ne uzmu u hendikepu cak.)
Novi Zagreb - USK Praha kp2 @ 1,20
(Citao sam prije nove godine da je ekipa NZ-a u rasulu, Bandic im nije odobrio sredstva iz gradskog budgeta, navodno su ih napustile dvije ponajbolje igracice. Sumnjam da se nesto promijenilo, i veceras bi ovo trebala biti gostujuca pobjeda i to u hendikepu.)
Real M (-88,5) zd2 @ 1,85
(Pola sata se pokusavam natjerati da izbjegnem ovu tekmu skroz. Ne zbog Reala, vec zbog Bayerna i svapskih topova. Medjutim, na kraju sam uvjerio sam sebe da neku ovu ekipu mora posteno, da prostite, razyebati i rastaviti na proste faktore. Zasluzuju to nakon one lakrdije od meca sa Partizanom, i opcenito toplo-hladno elasticno-plasticne igre. A ko bi to mogao uciniti ako nece Madrid, koji je zadnje tri domace isao preko ove granice, od toga Barceloni utrpali 98, Galati 89 (i to sa pola snage). Veceras, sve ispod stoje ce me posteno razocarati. Bayern ce im to dozvoliti 100%, sve zavisi hoce li Madrid imati zelju i volju da to i ucini.)
Kvota: 3,47
Uplata: Srednja
NARODNI:
Conegliano - OMSK 2 @ 1,50
Tours - Jastrzebski 1 @ 1,65
Francuska - Poljska (+3,5) h1 @ 1,85
Caen - Rouen (-6,5+) z2 @ 1,75
Novi Zagreb - USK Praha (-8,5) h2 @ 1,85
Strasbourg - Khimik Y (-148,5+) z1 @ 1,60
Radnicki K. - Alba Berlin (-150,5+) z2 @ 1,65
B.Bamberg - Sassari (-161,5+) z2 @ 1,85
Cantu (-80,5+) zd2 @ 1,75
Real M - Bayern (+16,5) h1 @ 1,85
Osasuna - Real M (-3+) z1X @ 1,70
Osasuna - Real M (-4,5+) žk2 @ 1,70
Kvota: 677,39
Uplata: marka-dvije, cisto rekreativno za pracenje dok se gube zivci zbog glavnog tiketa

Sest Italic parova, uplata: 5 KM
EDIT: i preostalih 6 ''uspravnih'' na 3 KM, da poslije ne spominjem sam sebi i uzu i siru famEliju

Proberite ako Vam se nesto svidja, bitno je da od tri tiketa prodje glavni, sretno