Ma ode rodjak preko sinoc je Hibbertu zabio 31Idimidodjimi je napisao/la:Jel veceras duel Cousins vs Pekovic pod kosevima ? Ili se varam?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma ode rodjak preko sinoc je Hibbertu zabio 31Idimidodjimi je napisao/la:Jel veceras duel Cousins vs Pekovic pod kosevima ? Ili se varam?
Sreca pa vas ne poslusah, razbi ih SvedskaGoodison je napisao/la:Jašta. Rutenka se vratio, gadna utakmica. Švedi su i dalje favoriti ali nije ni Bjelorusija tanka kao što kotira na kladionicama.vecaveca je napisao/la:u picku materinu gradi dobra cifra ne igraj sereLe23 je napisao/la:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 ... 5/lq6y.png
Da li se graditi, ili ne ?)
Evo druze samo ti reci, sad ce forumasi da ti napisu analize,uplate i nerviraju se za tebe,cekaj sekund.mrkva je napisao/la:Tenisa dajte,nba smorio
? са AMOI N828 уз - &
svaka cast na tiketu carereLe23 je napisao/la:vecaveca je napisao/la:reLe23 je napisao/la:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 ... 5/lq6y.png
Da li se graditi, ili ne ?
Splatt je napisao/la:Eurokup:
Sassari, vise od 77.5
Alba, vise od 76.5
Ulm, vise od 75.5
Khimik, vise od 70.5
Lijevutos Ritas, manje od 74.5
.Splatt je napisao/la:Man. City, 4-6
Napoli, 2-3
Espanjol, 0-2
Levante, pik X
Real, 2-4
D.Lee je pozicija 4 tj. krilni centar a Big Al je centar i njih dvojica su u svojim ekipama medu 3 glavne napadacke opcije. Lee uzme oko 16,17 suteva, nekada i vise a Big Al varira od 15 poena kuci do 18 u gostima.televizor je napisao/la:Moze li mi neko napisati koju poziciju igraju D Lee(GS) i A Jefferson(CHA) i da li su zaista toliko dobri u svojim timovima ???![]()
![]()
Granica mi je 17.5 na Jeffersona a 20.5 na Lee da li da uzmem tvoje misljenje ili da uzmem nekog sigurnijeg vcrs ???masteRofPoker je napisao/la:D.Lee je pozicija 4 tj. krilni centar a Big Al je centar i njih dvojica su u svojim ekipama medu 3 glavne napadacke opcije. Lee uzme oko 16,17 suteva, nekada i vise a Big Al varira od 15 poena kuci do 18 u gostima.televizor je napisao/la:Moze li mi neko napisati koju poziciju igraju D Lee(GS) i A Jefferson(CHA) i da li su zaista toliko dobri u svojim timovima ???![]()
![]()
Ovo ti je otprilike, ne vjeruj svemu.
Sam osto ga se rijetko moze naci po toj marginiGuarin14 je napisao/la:Klay Thompson 16,5 +
Protiv "odbrane" Denvera, na bilo kojeg kosarkasa koji u prosjeku ispali 16 lopti i ima 2,3 slobodna pri tome igra 40+ minuta bi smio uplatiiti ogroman novac..
I ja sam ga igrao ali je na glavnom listicu..Moje neko misljenje zasto bi ga Marin trebao dobiti (iako nisam ni ja siguran 100 % ) je popravak servisa za sta je zasluzan jedan od najvecih u tom pogledu Ivanisevic..Nema vise Marin djecijih bubica, vratio se u prvom kolu nakon 0:2 u setovima, svima je zeljan dokazivanja nakon suzpenzije, a ovaj Francuz mi je i onako uvijek bio odvratan i smijesan teniserSignore je napisao/la:Jel moze netko da mi pojasni, buduci da nisam toliko upucen u tenis. Zasto svi toliko tipuju na Cilica? Izgubio je sva tri medjusobna ogleda, ukljucujuci i jedan na podlozi na kojoj se veceras igra. Jest da je to bilo prije pet godina, al Simon je i bolje rangiran od Cilica. Ne kontam bas u cemu je kvaka.
Imam ga ja po 16.5 ako mislimo na igraca (GS) da li mi je onda bolje igrati njega vise poena ili Lee takodjer (GS) ???dr.van nostrand je napisao/la:Sam osto ga se rijetko moze naci po toj marginiGuarin14 je napisao/la:Klay Thompson 16,5 +
Protiv "odbrane" Denvera, na bilo kojeg kosarkasa koji u prosjeku ispali 16 lopti i ima 2,3 slobodna pri tome igra 40+ minuta bi smio uplatiiti ogroman novac..slazem se, da ga imam 16,5...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.