HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
evo bas gledamsaskograd je napisao/la:ako presidente kaze da je potpisao,onda je potpisao!

RIP CITY!
Možda još ovog nikolića stevu i eto ekipe za velike domete !
uz posteno sudjenje i sa ovakvim pojacanjima titula je realnost,ali u ovoj ligi se nikad nezna
Vrijednost Sesara skoro 1 mil. Eura!
Ako potpise sluzbeno mogao bi biti odlicno pojacanje,bivsi reprezentativac ,vezni red sa Stojanovicem,Sesarom,Barisicem i Simeunovicem je garancija borbe za titulu,barem po mom nekom laickom misljenju!
Ako potpise sluzbeno mogao bi biti odlicno pojacanje,bivsi reprezentativac ,vezni red sa Stojanovicem,Sesarom,Barisicem i Simeunovicem je garancija borbe za titulu,barem po mom nekom laickom misljenju!
HSK Zrinjski Mostar.
-
- Kontakt:
ma ako ne osvojite 100% je neregularnowerly je napisao/la:uz posteno sudjenje i sa ovakvim pojacanjima titula je realnost,ali u ovoj ligi se nikad nezna
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
fedeltafrotta je napisao/la:ma ako ne osvojite 100% je neregularnowerly je napisao/la:uz posteno sudjenje i sa ovakvim pojacanjima titula je realnost,ali u ovoj ligi se nikad nezna

titula je neminovnost

RIP CITY!
-
- Kontakt:
babo namjestio 

Sto vam je ovaj Skaljic otisao?fedeltafrotta je napisao/la:babo namjestio
HSK Zrinjski Mostar.
-
- Kontakt:
nemamo para da ga placamo, rodjeni imajusaskograd je napisao/la:Sto vam je ovaj Skaljic otisao?fedeltafrotta je napisao/la:babo namjestio
Bolan Velez ima 4 puta manji proracun od Zelje ako ne i vise ,ne pricaj supljake ,garant ga Osim zacerao!t 

HSK Zrinjski Mostar.
-
- Kontakt:
neam pojma brato, uzmite ga vi ako vam je dobar 

saskograd je napisao/la:Ivan Sesar novi igrac HSK Zrinjskog!
Ivan Sesar prelazi u Zrinjski?
Bivši reprezentativac BiH i trenutni nogometaš turskog Akhisar Belediyespor mogao bi postati igrač Zrinjskog.
Kako saznaje ****, Sesar je razgovarao sa čelnicima mostarskog kluba, a povodom te informacije kontaktirali su Sesara koji im je kratko rekao:
''Ja sam rođeni Mostarac i nekako uvijek sam gajio simpatije prema Zrinjskom iskreno, a Mostar je grad koji nosim u srcu. Ipak još uvijek ne mogu potvrditi tu informaciju ali ne želim ništa ni demantirati. U narednih nekoliko dana će sve biti jasnije''.
Sesar je u dresu Sarajeva svojim igrama izborio reprezentativni poziv, a na pitanje da li je postojao kontakt sa timom sa Koševa, Ivan je rekao:
''Iskreno iz Sarajeva me niko nije kontaktirao tako da je to jedino što imam reći u vezi Sarajeva'' izjavio je Ivan Sesar za ****.ba.
Izgleda da bi moglo biti nešto od ovoga!

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sretno Sesaru, ali kako je ovo namazan lik, to istine nisu.
U Sarajevu se slomio da se prilagodi malo lokalnom govoru i zargonima, u Širokom glumi velicinu, gledam onako kako mu se da, a kad treba preci u Zrinjski kaze ''rodjeni Mostarac''.
Pa 90 posto ljudi tvog godista iz Širokog su rodjeni u Mostaru, ooo.

...Život za Široki...
Ko da ga je Lijan pravio!!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Sretno Sesaru, ali kako je ovo namazan lik, to istine nisu.U Sarajevu se slomio da se prilagodi malo lokalnom govoru i zargonima, u Širokom glumi velicinu, gledam onako kako mu se da, a kad treba preci u Zrinjski kaze ''rodjeni Mostarac''.

HSK Zrinjski Mostar.
Ako je takav lik onda će ovdje jako brzo biti :"Ma ta će Sesar".saskograd je napisao/la:Ko da ga je Lijan pravio!!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Sretno Sesaru, ali kako je ovo namazan lik, to istine nisu.U Sarajevu se slomio da se prilagodi malo lokalnom govoru i zargonima, u Širokom glumi velicinu, gledam onako kako mu se da, a kad treba preci u Zrinjski kaze ''rodjeni Mostarac''.
![]()
![]()

ajd sto je rekao rodjeni mostarac, al da mu je Mostar u srcuŠB_Fidelis je napisao/la:Sretno Sesaru, ali kako je ovo namazan lik, to istine nisu.U Sarajevu se slomio da se prilagodi malo lokalnom govoru i zargonima, u Širokom glumi velicinu, gledam onako kako mu se da, a kad treba preci u Zrinjski kaze ''rodjeni Mostarac''.

ipak, budimo realno..njemu u srcu može biti samo kočerin

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma ako dođe neka on igra srcem za Zrinju i onda će nama biti srce na mjestuKevin je napisao/la:ajd sto je rekao rodjeni mostarac, al da mu je Mostar u srcuŠB_Fidelis je napisao/la:Sretno Sesaru, ali kako je ovo namazan lik, to istine nisu.U Sarajevu se slomio da se prilagodi malo lokalnom govoru i zargonima, u Širokom glumi velicinu, gledam onako kako mu se da, a kad treba preci u Zrinjski kaze ''rodjeni Mostarac''.
![]()
ipak, budimo realno..njemu u srcu može biti samo kočerin

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.