Trebali su pjevati "Hej Slaveni" da ovom pioniru bude srce na mjestu.Titova-Juga je napisao/la:Kaunas je napisao/la:http://www.****/sport/ostali-sportov ... naju-nista
Kakav krkanluk. Mislim na harmoniku.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Il club piu titolato al mondo!
Nema Dodig pojma, tek ce da bude harmonike i navijanja protiv Berdiha. Kad Damir cuje navijace i pjesmu, ima da mu srce bude ko Igman.

vala, haj navijanje može proći, al daj šta će vam harmonika, pa nećemo teferič napraviti, ipak je to AO.  

Odlazi Safete.
						- QUARTERBACK
- Kontakt:
A šta će goli Australijanci na tom istom AO-u? Šta će oni s tamo u onim suknjama i gajdama na Wimbledonu koji predstavlja oličje gospodstva barem još malo što ga je ostalo?AeGon099 je napisao/la:vala, haj navijanje može proći, al daj šta će vam harmonika, pa nećemo teferič napraviti, ipak je to AO.
To je naše i ne trebamo se toga stiditi pobogu! Najgore je evo što svi normalni ljudi smatraju da je ovo što su naši navijači radili simpatično i fino, čak i ugledne novine poput NewYorkTimesa, al jok bošnjo zna sve i zna najbolje, ma ja, znam ja nas, yebo ti nas.
Ima li kakav bosanski TIger Woods pa da nas i na golf dodje jedno hiljadarka sa svim pratecim rekvizitima.

Svaka na mjestu, prijatelju. To smo mi. Baš kao Škoti sa kiltovima i slično. Ne treba se stiditi svoje sevdalinke i harmonike. Da smo pametni, mogli bi desetine hiljada turista privlačiti svojom nacionalnom kulturom, umjesto što je se neki stide.QUARTERBACK je napisao/la:A šta će goli Australijanci na tom istom AO-u? Šta će oni s tamo u onim suknjama i gajdama na Wimbledonu koji predstavlja oličje gospodstva barem još malo što ga je ostalo?AeGon099 je napisao/la:vala, haj navijanje može proći, al daj šta će vam harmonika, pa nećemo teferič napraviti, ipak je to AO.
To je naše i ne trebamo se toga stiditi pobogu! Najgore je evo što svi normalni ljudi smatraju da je ovo što su naši navijači radili simpatično i fino, čak i ugledne novine poput NewYorkTimesa, al jok bošnjo zna sve i zna najbolje, ma ja, znam ja nas, yebo ti nas.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
						- inacefindecko
- Kontakt:
priča mi jaran, bio jučer na meču, kaže damir se napsovo pravo   
   nervirao ga dodigov servis ubitačan, i ono kad je izgubio odmah na početku, počeo psovati "j..o te, prvi gejm ja odmah izgubim..", a na topovske servise:
  nervirao ga dodigov servis ubitačan, i ono kad je izgubio odmah na početku, počeo psovati "j..o te, prvi gejm ja odmah izgubim..", a na topovske servise:
"je.o te dan" 

eto, nevažna informacija, al da se zna repertoar 

nervirao ga dodigov servis ubitačan, i ono kad je izgubio odmah na početku, počeo psovati "j..o te, prvi gejm ja odmah izgubim..", a na topovske servise:"je.o te dan"

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Razumijemo se, i ovdje je bilo slično kada su u pitanju asevi Dodiga.inacefindecko je napisao/la:priča mi jaran, bio jučer na meču, kaže damir se napsovo pravo
"je.o te dan"

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ga briga, moze mu seinacefindecko je napisao/la:priča mi jaran, bio jučer na meču, kaže damir se napsovo pravo
"je.o te dan"

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
						PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ima vas zrelih za bana..

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
CashMan je napisao/la:Ima vas zrelih za bana..

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
						- Evolution87
- Kontakt:
gdje si ti sinocCashMan je napisao/la:Ima vas zrelih za bana..

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
						i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evo sinko, tebe prvog, sedam dana...Liverpool. YNWA je napisao/la:admine banuj ovo.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
						- anelbavarac
- Kontakt:
Samo redom krenuti,bice posla za tebe,ne mozes ni zamisliti koliko.

- Idimidodjimi
- Kontakt:
Ja procita negdje da je Damiru isla na stetu i neka sudijska odluka bas u prvom gemu na njegov servis? Moze li ko iskopat o cemu se radilo tu?inacefindecko je napisao/la:priča mi jaran, bio jučer na meču, kaže damir se napsovo pravo
"je.o te dan"

I Damir je u intervjuu rekao da je bilo sudijskih gresaka na samom pocetku.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Ako krene redom, ostat će sam na forumuanelbavarac je napisao/la:Samo redom krenuti,bice posla za tebe,ne mozes ni zamisliti koliko.

Za Čelik i Zenicu, 
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
						za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
MostaracVelezovac je napisao/la:Eto ti "gradjanin" koji je sljego u Mostar s Cula ces nekom rec da je seljak...
Bola za Zrinjski navijas, dje ces ti nekom rec da je seljak?

Procitaj malo gore iznad sta seljaci iz New Yorka kazu o tim "seljacima-navijacima" pa ce ti bit jasnije da ti je mjesto sa kravama u stali a ne na forumu. Haj sad idi beri duhan svega ti.
e golemo,poželim sreću damiru i kažem da nije mjesto harmonikama na AO i gle kakav post momak napiše!
mogu shvatit kad je neka zezancija i kad podjebajemo jedni druge,al ne vidim da sam nekoga uvrijedio kad sam mislio nešto normalno reći. evo opet ću,harmonikama,trubama,bubnjevima nije mjesto na tenisu...
što se tiče gradjanstva i "mostarluka"....rođen sam 84 godine na musali (centar grada) od roditelja (rođjenih) također u mostaru. rodbina sa strane moga oca,otvorila je prvu kovačku radnju u mostaru 1910 godine i zapošljavali su 20 ljudi.ta kovačnica je financijski pomagala tvom veležu. gospodin anđelko (anđeliko) vlaho "prvi predsjednik veleža" tetak je mojem ocu. u prvom sastavu veleža 1922 godine igrala je moja rodbina (nekoliko njih)
kad je franz ferdinand dolazio u mostar medju uglednim mostarcima bili su i moji....da dalje ne nabrajam.....uglavnom.....znam dosta raje da se tako izrazim "tamo kod vas" i oni znaju mene. imam puno prijatelja i ja sam njihov prijatelj,i pored svega ovoga zar sam ja kriv sto je bilo šta je bilo pa sam odrastao uz svoj "velež" tj zrinjski kao što si ti odrastao uz velež!? kamo sreće da nije bilo ukidanja klubova danas nebi pričali o ovome i ko je eto bože moj veći mostarac!
odo brat duhan da raja ne moraju k.... pušit

- Titova-Juga
- Kontakt:
Nista drugo I nisam ocekivao od jos jednog u nizu duracell patriote.DonPippo9 je napisao/la:Trebali su pjevati "Hej Slaveni" da ovom pioniru bude srce na mjestu.Titova-Juga je napisao/la:Kaunas je napisao/la:http://www.****/sport/ostali-sportov ... naju-nista
Kakav krkanluk. Mislim na harmoniku.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
						- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Dodigu eto "Lijepa nasa" pa nek pijeva ako mu smeta harmonika 

haha, prvo je ko pizda predo mec, kad je vidio da ga Damir gazi ko plitak potok a sada je poceo da udara po navijacima isto kao sto mu babo prdi da bi mu sin sigurno dobio da je bio spreman...  

Nema nista draze pregaziti loseg gubitnika i "wanna be veci katolik od pape"...

Nema nista draze pregaziti loseg gubitnika i "wanna be veci katolik od pape"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.