Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Saurman » 16 jan 2014, 00:41

FaraonTM je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Teško ti se Pellegrini. Koji god na klupi ostane, biće nezasluženo. Jedino ako kreneš sa 3 napadača odmah "u kost" :D
Kod njega se zna prva opcija Aguero i Negredo,tako će vjerovatno biti u svim važnijim mečevima ove sezone.
Ma mora imati bar malo dileme, hoću da kažem neće mu biti lako, šta god da uradi zayebat će se :)
Džeku će gurati u ovim kupovima jer bolje i to nego ništa,do kraja sezone će prebaciti brojku od 20 golova.Nekako mu leže ova kup takmičenja. :)

Samo da nam Pele ispuni želju i da ga pusti na Barcelonu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 16 jan 2014, 00:48

EDIN DZEKO - BOG I BATINA!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jan 2014, 00:50

Bravo Đeka :mrgreen: :mrgreen: 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 16 jan 2014, 00:52

eto, po pojedinim 'stručnjacima' edin je bio flop prvog poluvremena iako je odigrao solidno osim tih nekoliko katastrofalnih šuteva, a čovjek na kraju dobi ocjenu 9.3 i proglasiše ga igračem utakmice. izgleda da pojedinci jedva čekaju da ne ide sve glat, kako bi jedva dočekali da se jave i popljuju koji put. stvarno sramota.
Odlazi Safete.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 16 jan 2014, 00:55

Dzeki igra odlicno ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 16 jan 2014, 01:04

AeGon099 je napisao/la:eto, po pojedinim 'stručnjacima' edin je bio flop prvog poluvremena iako je odigrao solidno osim tih nekoliko katastrofalnih šuteva, a čovjek na kraju dobi ocjenu 9.3 i proglasiše ga igračem utakmice. izgleda da pojedinci jedva čekaju da ne ide sve glat, kako bi jedva dočekali da se jave i popljuju koji put. stvarno sramota.
Pa i jeste bilo katastrofalno, oni sutevi i sanse koje imao je uzasno iskoristio. Naravno, imas ove pljuvace koji jedva docekaju takve scene, ali od nas je kritikovan je s pravom u prvom pol, jer nabiti 4-5 lopti zaredom na tribine je previse, ali sreca pa se probudio u 2. pol, i zabio dva gola.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

hurem
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la hurem » 16 jan 2014, 01:23

Goalgetter je napisao/la:
AeGon099 je napisao/la:eto, po pojedinim 'stručnjacima' edin je bio flop prvog poluvremena iako je odigrao solidno osim tih nekoliko katastrofalnih šuteva, a čovjek na kraju dobi ocjenu 9.3 i proglasiše ga igračem utakmice. izgleda da pojedinci jedva čekaju da ne ide sve glat, kako bi jedva dočekali da se jave i popljuju koji put. stvarno sramota.
Pa i jeste bilo katastrofalno, oni sutevi i sanse koje imao je uzasno iskoristio. Naravno, imas ove pljuvace koji jedva docekaju takve scene, ali od nas je kritikovan je s pravom u prvom pol, jer nabiti 4-5 lopti zaredom na tribine je previse, ali sreca pa se probudio u 2. pol, i zabio dva gola.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sve je to ok...ali fazon je sto se gleda samo edin (ne i ostali igraci i cjelokupna predstava cityija)...i samo on se kritikuje...sta je trebao uraditi u momentima kada je cijeli city bio katastrofalan u prvom poluvremenu...
takvi i kazu da je edin flop prvog poluvremena, a ja nisam vidio niti jednog jedinog igraca citija da je bio nesto bolji od njega...o tome se radi...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 16 jan 2014, 01:33

Lijepo je vidjeti Džeku i da odigra lijepo a i da zabije, ali kako će Džeko odigrati je manje važno, golovi su najvažniji. Da je večeras imao super igru, upisao 3 asistencije a nije dao gol, yebeš to, nije on Silva da dijeli asiste. Ja kad vidim da je dao gol, to se pika, a sve ostalo je samo gratis.
Mes Que Un Club

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 jan 2014, 01:43

fuzbal je napisao/la:brez obzira na goleve i sumljivi asist ja ko strućnjak sam nezadovoljan i rejalno ima da bidne na klupi odsada
Nedimko kzco stara jesil se to vratio? Neka neka ljubi te majka. Plaho smo te pozeljeli :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 16 jan 2014, 01:44

soccerfan je napisao/la:
fuzbal je napisao/la:brez obzira na goleve i sumljivi asist ja ko strućnjak sam nezadovoljan i rejalno ima da bidne na klupi odsada
Nedimko kzco stara jesil se to vratio? Neka neka ljubi te majka. Plaho smo te pozeljeli :lol:
Ne barći stručnjaka No. 1 SS.ba foruma
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jan 2014, 02:21

Ponovo golovi na first touch, dodir i gol, samo dalje tako Dzeksone.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 jan 2014, 02:30

odlicna stvar sto Dzeko zadnjih par meceva igra sjajno jer svi se nadamo ovakvom Dzeki na SP :D

Ali kakav odgovor na "zamku" od strane novinara o Agueru. Potez veceri :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 16 jan 2014, 02:38

A yebo mu je mater Dzeko u sebi. :mrgreen:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 jan 2014, 08:41

sad se udaram u glavu jer nisam gledao drugo poluvrijeme, a imao sam osjećaj da će dati gol.
svaka čast, evo već u januaru je zabio 15 golova, a prošle sezone je u cijeloj sezoni (u svim takmičenjima) zabio toliko golova. samo da nastavi ovakvu formu, i da ga ne uhvati onaj "sušni period". prošle sezone je to bilo od februara pa sve do kraja aprila, kada nije nijedan gol zabio.. čini mi se kao da je taj dio ove sezone već prošao. vidi se da navas hoće poslati asistencije džeki :mrgreen: također grijeh bi sada bio staviti nekoga od trojice napadača na klupu.. kontam nek počne sa trojicom u napadu :mrgreen:

hadzaj
Kontakt:

Post Postao/la hadzaj » 16 jan 2014, 08:45

HD video
pogodak protiv Blackburna - prvi

" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

HD video
pogodak protiv Blackburna - drugi

" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 jan 2014, 08:45

Mogao bi Aguerro na Nasrijevo mjesto. :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jan 2014, 08:47

protiv cardiffa 4-3-3

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 jan 2014, 08:53

ma mislim da je navas kod drugog gola htio agueru asistirati, vidite kako okrenu glavu kad je edin zabio.. i onda kod proslave prilazi i govori nešto agueru :mrgreen: sve je to španski lobi :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jan 2014, 09:02

viKK je napisao/la:također grijeh bi sada bio staviti nekoga od trojice napadača na klupu.. kontam nek počne sa trojicom u napadu :mrgreen:
Težak posao za Pellegrinija. Stvarno je u zeznutoj situaciji, ne vjerujem da sva trojica mogu igrati, a isto tako ne vjerujem da će Edin biti zakinut u novonastaloj situaciji. Aguero bi mogao na klupu još jedan meč, uz izgovor da nije dovoljno oporavljen, a kasnije ćemo da vidimo...

U subotu imaju još jedno trpanje protiv raspalog Cardiffa. Naredni gol koji City zabije je stoti gol u sezoni, nadam se da će biti Edinov.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 jan 2014, 10:23

Goalgetter je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
[youtube][/youtube]

Koji moron. ''Bad news for you that Aguero is back'' ..
Ja bgm kontao da samo kod nas ima ovako "glupih" novinara koji postavljaju ovakva pitanja. Kad vidi cuda ima ih i u Engleskoj. :lol: :lol: Ovo me podsjetilo na onaj intervju kad je ona hanuma otisla u Mancester da ga intervjuise u stanu pa svako drugo pitanje kako ima nesuglasica izmedu Dzeke, Mancinija i Aguera. Svasta covjek dozivi. :evil: :evil: :evil:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, Goalgetter i 54 gosta.