Sto mi nemamo ovakav fan klub s ovakvim finansijamaceze je napisao/la:Poklon od FC Bayern fan kluba iz Kuvajta.
Zlato naravno![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
#miasanmia
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.bayern-bih.com/
Evo jedne fine stranice za našeg Bayerna svaka čast za sve koji je uređuju
Evo jedne fine stranice za našeg Bayerna svaka čast za sve koji je uređuju
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ipak, Xavi je otkrio da je 2008. godine umalo prešao u Bayern, ali da je ostao zbog Pepa Guardiole.
"Ponuda je bila prilično ozbiljna. Sastao sam se sa trenerom Bayerna i FIFA-inim agentom Branchinijem. Međutim Pep mi je rekao da ostanem i to je bila najbolja odluka ikada. Zato i želim završiti karijeru u Barceloni. I ko bi rekao, sada je Guardiola u Bayernu. Govorio je: Ako budete koncentrisani pobijedit ćemo."
Et, umal'
"Ponuda je bila prilično ozbiljna. Sastao sam se sa trenerom Bayerna i FIFA-inim agentom Branchinijem. Međutim Pep mi je rekao da ostanem i to je bila najbolja odluka ikada. Zato i želim završiti karijeru u Barceloni. I ko bi rekao, sada je Guardiola u Bayernu. Govorio je: Ako budete koncentrisani pobijedit ćemo."
Et, umal'
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- el-fighter
- Kontakt:
Upravo sam htio da ovdje napisem ovu vijest iznad, a vidim da me Gazija preduhitrio.
Zamislite samo kakva bi to bomba bila
Xavi u Bayernu 
Zamislite samo kakva bi to bomba bila
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Uskoro će trebati zamjene za Robbena i Riberya,po meni najidealnija zamjena za pomenuti dvojac su Draxler/Reus.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Zamjene za dvojac Robbery,ce trebati za jedno 3-4 god.
Do tada ce nasi sigurno iskopati dostojne zamjene.
Nisam siguran da smo ikada pokusavali dovest Draxlera.
Do tada ce nasi sigurno iskopati dostojne zamjene.
Nisam siguran da smo ikada pokusavali dovest Draxlera.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ljudi polahko, prerano otpisujemo RIberya i Robbena siguran sam da mogu 3-4 sezone igrati na top nivou, a do tad će iskočiti još neki talenat u BVB-u, don't worry 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- brzitesanj
- Kontakt:
Evo me opet;
O eventualnoj zamjeni udarnog tandema Ribery/Robben, mislim da je prerano za razmišljat. Ako ih zaobiđu povrede, posebno Robbena, pred njima je najmanje 2 sezone na top nivou.
O eventualnoj zamjeni udarnog tandema Ribery/Robben, mislim da je prerano za razmišljat. Ako ih zaobiđu povrede, posebno Robbena, pred njima je najmanje 2 sezone na top nivou.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:

Na ljeto izgleda kupujemo stopera svjetske klase
- Omerbavarac
- Kontakt:
Luiz.anelbavarac je napisao/la: Na ljeto izgleda kupujemo stopera svjetske klase

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne znam bas da je taj WC ali Guardiola mora imati jednog takvog u ekipiOmerbavarac je napisao/la:Luiz.anelbavarac je napisao/la: Na ljeto izgleda kupujemo stopera svjetske klase
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- anelbavarac
- Kontakt:
Thiago SilvaOmerbavarac je napisao/la:Luiz.

- brzitesanj
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno su u opticaju Pique, Luiz i Silva.
Da se ja pitam prije svih bi isao Kompany, ali je do tog igraca vjerovatno nemoguce doci.
Luiz je visak u Chelseau i on se namece kao najrealnije rjesenje i ta njega ce sigurno trebati izdvojiti 30-ak miliona. Pique je nekad bio dobar, trenutno je dosta slabiji ali me njegov angazman ne bi nimalo zacudio jer je to Pepov igrac i igrac iz njegove ere u Barci, mada koliko je uopste moguce njega kupiti od Barce.
Treca opcija je Thiago Silva, po meni nerealna opcija a i ima 29 godina, nqaredne sezone je to vec 30 sto znaci da nam ne bi bio igrac za buducnost nego igrac za nekoliko sezona, bas kao sto je i Dante.
Dakle, logicno rjesenje se namece Luiz jer je od svih nabrojanih najvise dostupan.
Da se ja pitam prije svih bi isao Kompany, ali je do tog igraca vjerovatno nemoguce doci.
Luiz je visak u Chelseau i on se namece kao najrealnije rjesenje i ta njega ce sigurno trebati izdvojiti 30-ak miliona. Pique je nekad bio dobar, trenutno je dosta slabiji ali me njegov angazman ne bi nimalo zacudio jer je to Pepov igrac i igrac iz njegove ere u Barci, mada koliko je uopste moguce njega kupiti od Barce.
Treca opcija je Thiago Silva, po meni nerealna opcija a i ima 29 godina, nqaredne sezone je to vec 30 sto znaci da nam ne bi bio igrac za buducnost nego igrac za nekoliko sezona, bas kao sto je i Dante.
Dakle, logicno rjesenje se namece Luiz jer je od svih nabrojanih najvise dostupan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pique je postao kanta tako da on nema šta tražiti u Bayernu baš kao i T.Silva koji je u godinama.Kao što reče Omer najrealnija opcija je Luiz.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na pamet mi pada jos Hummels. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Razlog dovodjenja novog stopera je to sto ce se Badstuber poslati na posudbu, ne bi li se vratio u onu svoju staru formu.
Ovaj put se nece ici po neku prividnu zamjenu i neko povrsno rjesenje, nego se ide po klasu!
Ovaj put se nece ici po neku prividnu zamjenu i neko povrsno rjesenje, nego se ide po klasu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.