Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dzeki igra odlicno 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Pa i jeste bilo katastrofalno, oni sutevi i sanse koje imao je uzasno iskoristio. Naravno, imas ove pljuvace koji jedva docekaju takve scene, ali od nas je kritikovan je s pravom u prvom pol, jer nabiti 4-5 lopti zaredom na tribine je previse, ali sreca pa se probudio u 2. pol, i zabio dva gola.AeGon099 je napisao/la:eto, po pojedinim 'stručnjacima' edin je bio flop prvog poluvremena iako je odigrao solidno osim tih nekoliko katastrofalnih šuteva, a čovjek na kraju dobi ocjenu 9.3 i proglasiše ga igračem utakmice. izgleda da pojedinci jedva čekaju da ne ide sve glat, kako bi jedva dočekali da se jave i popljuju koji put. stvarno sramota.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Re: AW: Edin Džeko
Sve je to ok...ali fazon je sto se gleda samo edin (ne i ostali igraci i cjelokupna predstava cityija)...i samo on se kritikuje...sta je trebao uraditi u momentima kada je cijeli city bio katastrofalan u prvom poluvremenu...Goalgetter je napisao/la:Pa i jeste bilo katastrofalno, oni sutevi i sanse koje imao je uzasno iskoristio. Naravno, imas ove pljuvace koji jedva docekaju takve scene, ali od nas je kritikovan je s pravom u prvom pol, jer nabiti 4-5 lopti zaredom na tribine je previse, ali sreca pa se probudio u 2. pol, i zabio dva gola.AeGon099 je napisao/la:eto, po pojedinim 'stručnjacima' edin je bio flop prvog poluvremena iako je odigrao solidno osim tih nekoliko katastrofalnih šuteva, a čovjek na kraju dobi ocjenu 9.3 i proglasiše ga igračem utakmice. izgleda da pojedinci jedva čekaju da ne ide sve glat, kako bi jedva dočekali da se jave i popljuju koji put. stvarno sramota.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
takvi i kazu da je edin flop prvog poluvremena, a ja nisam vidio niti jednog jedinog igraca citija da je bio nesto bolji od njega...o tome se radi...
- hule_barca
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti Džeku i da odigra lijepo a i da zabije, ali kako će Džeko odigrati je manje važno, golovi su najvažniji. Da je večeras imao super igru, upisao 3 asistencije a nije dao gol, yebeš to, nije on Silva da dijeli asiste. Ja kad vidim da je dao gol, to se pika, a sve ostalo je samo gratis.
Mes Que Un Club
Nedimko kzco stara jesil se to vratio? Neka neka ljubi te majka. Plaho smo te pozeljelifuzbal je napisao/la:brez obzira na goleve i sumljivi asist ja ko strućnjak sam nezadovoljan i rejalno ima da bidne na klupi odsada
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne barći stručnjaka No. 1 SS.ba forumasoccerfan je napisao/la:Nedimko kzco stara jesil se to vratio? Neka neka ljubi te majka. Plaho smo te pozeljelifuzbal je napisao/la:brez obzira na goleve i sumljivi asist ja ko strućnjak sam nezadovoljan i rejalno ima da bidne na klupi odsada
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Principatus
- Kontakt:
Ponovo golovi na first touch, dodir i gol, samo dalje tako Dzeksone.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odlicna stvar sto Dzeko zadnjih par meceva igra sjajno jer svi se nadamo ovakvom Dzeki na SP
Ali kakav odgovor na "zamku" od strane novinara o Agueru. Potez veceri
Ali kakav odgovor na "zamku" od strane novinara o Agueru. Potez veceri
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A yebo mu je mater Dzeko u sebi. 
sad se udaram u glavu jer nisam gledao drugo poluvrijeme, a imao sam osjećaj da će dati gol.
svaka čast, evo već u januaru je zabio 15 golova, a prošle sezone je u cijeloj sezoni (u svim takmičenjima) zabio toliko golova. samo da nastavi ovakvu formu, i da ga ne uhvati onaj "sušni period". prošle sezone je to bilo od februara pa sve do kraja aprila, kada nije nijedan gol zabio.. čini mi se kao da je taj dio ove sezone već prošao. vidi se da navas hoće poslati asistencije džeki
također grijeh bi sada bio staviti nekoga od trojice napadača na klupu.. kontam nek počne sa trojicom u napadu 
svaka čast, evo već u januaru je zabio 15 golova, a prošle sezone je u cijeloj sezoni (u svim takmičenjima) zabio toliko golova. samo da nastavi ovakvu formu, i da ga ne uhvati onaj "sušni period". prošle sezone je to bilo od februara pa sve do kraja aprila, kada nije nijedan gol zabio.. čini mi se kao da je taj dio ove sezone već prošao. vidi se da navas hoće poslati asistencije džeki
HD video
pogodak protiv Blackburna - prvi
" onclick="window.open(this.href);return false;

HD video
pogodak protiv Blackburna - drugi

pogodak protiv Blackburna - prvi

HD video
pogodak protiv Blackburna - drugi

Mogao bi Aguerro na Nasrijevo mjesto. 
protiv cardiffa 4-3-3
ma mislim da je navas kod drugog gola htio agueru asistirati, vidite kako okrenu glavu kad je edin zabio.. i onda kod proslave prilazi i govori nešto agueru
sve je to španski lobi 
Težak posao za Pellegrinija. Stvarno je u zeznutoj situaciji, ne vjerujem da sva trojica mogu igrati, a isto tako ne vjerujem da će Edin biti zakinut u novonastaloj situaciji. Aguero bi mogao na klupu još jedan meč, uz izgovor da nije dovoljno oporavljen, a kasnije ćemo da vidimo...viKK je napisao/la:također grijeh bi sada bio staviti nekoga od trojice napadača na klupu.. kontam nek počne sa trojicom u napadu
U subotu imaju još jedno trpanje protiv raspalog Cardiffa. Naredni gol koji City zabije je stoti gol u sezoni, nadam se da će biti Edinov.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ja bgm kontao da samo kod nas ima ovako "glupih" novinara koji postavljaju ovakva pitanja. Kad vidi cuda ima ih i u Engleskoj.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
Koji moron. ''Bad news for you that Aguero is back'' ..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nema gorih novinara do ovih u engleskoj. Žuta štampa-tabloidi, oru sve pred sobom. Kad te hvale, baš te hvale, ali kad te kude...soccerfan je napisao/la:Ja bgm kontao da samo kod nas ima ovako "glupih" novinara koji postavljaju ovakva pitanja. Kad vidi cuda ima ih i u Engleskoj.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
Koji moron. ''Bad news for you that Aguero is back'' ..![]()
Ovo me podsjetilo na onaj intervju kad je ona hanuma otisla u Mancester da ga intervjuise u stanu pa svako drugo pitanje kako ima nesuglasica izmedu Dzeke, Mancinija i Aguera. Svasta covjek dozivi.
![]()
![]()
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je. Sve se desava kao sto sam rekao. Jedina mu je sansa da mozda krene protiv Cardiff Citya jer Aguero ne izgleda da moze odigrati vise od 60 min. Ali isto tako moze Dzeko odigrati zadnjih 30 min, realnijeGoalgetter je napisao/la: Meni je samo krivo, sto ce Edin propustiti vecinu velikih utakmica kao dosad. Eventualno finale Carling Kupa i FA-Kupa, utakmice protiv Uniteda, Arsenala, Tottenhama, Barcelone, Liverpoola, po svim mogucnostima ce presjediti na klupi, kao sto je dosada bilo. Nista se skoro nije promjenilo, Negredo i dalje zabija, Dzeko ga je ''stigao'', ali jos to nije dovoljno.
Stoga imam tu sumnju, da ce i dalje dobivati minute protiv slabijih, a protiv velikih Negredo i Aguero.
Postao/la Romanista10 dana 14 jan 2014, 09:44
/1/ 15/01/14 FAC Manchester City - Blackburn Rovers ( Dzeko i Negredo ) - POGODIO
/2/ 18/01/14 PRL Manchester City - Cardiff City ( Negredo - Aguero/Dzeko, Aguero nije 100% fit, a kao nagrada za Dzeku )
/3/ 21/01/14 LEC West Ham United - Manchester City ( Dzeko )
/4/ 29/01/14 PRL Tottenham Hotspur - Manchester City ( Aguero i Negredo )
/5/ 03/02/14 PRL Manchester City - Chelsea ( Aguero i Negredo )
/6/ 08/02/14 PRL Norwich City - Manchester City ( Dzeko i spremniji od Negredo/Aguero )
Sve si ti lijepo rekao. Problem je da je Dzeko glatko pod Mancinijem ( kad je bio u losijoj formi ) pocinjao utakmice protiv Tottenhama, Evertona pa i Arsenala. Da do drugim ligaskim ne govorim. Znaci nikad nisi znao dali ce poceti. Bilo je realno to ocekivati. Sada to nije realno. Jedino protiv Uniteda ili Chelsea nije pocinjao pod Mancinijem. Problem je da kod ovog trenera za Dzeku je "luksuz" da pocne u sobotu protiv Cardiff Citya ili prakticno svih ekipa osim fenjerasa u PL. Da pocinje protiv Evertona, Tottenhama, Liverpoola, Arsenala, Chelsea, Uniteda i Barcelone moze da zaboravi. Svaku ligasku utakmicu kod Pellegrinija mora bukvalno "krvavo" da zaradi. Sada se vjerovatno Pellegrini dvoumi dali da ga "nagradi" za odlicne partije i da zaigra proitv pisljivog Cardiff City-a. Dzeko "izgleda" da igra vise zato jer je City jako uspjesan u svim kupovima i zbog povrede Aguera. Da su ispali iz kupa/ova. Tek onda bi pojedincima bilo izgleda jasnije koliko Dzeko realno igra.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ja mislim da u ovo vrijeme danasnje tehnologije zapravo simulatori određuju kako ce koji igrac odigrati protiv neke ekipe 
- Romanista10
- Kontakt:
Prosla sezona 14 ligaskih ( prvi strijelac tima )Cartman je napisao/la:Vec ima isto golova kao u citavoj prosloj sezoni.
Ove sezone 5 ligaskih ( jedan Yaya Toure vec ima 10 ligaskih ). Ako Dzeko "dogura" do 10 biti ce to jako dobro.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AshburtonG, CAGarfia, dedo26, GIBRA, Google Adsense [Bot], KarlMarx, Konzerva, LukavacBHF, Marokanci58, MostarNeretva, Proximic, random11, rimljanin90, s4mke, Shevko, Sheyi, SHZ82, Wilshere10 i 144 gosta.