RUDARSKA2 je napisao/la:Mislim da vam je danas tek prozivka ... 99% sam siguran .
Mene zanima kakav je ovaj Kapic sto je dosao kod nas u SLOBODU i kakvi su nasi veliki talenti u vasem klubu Jusufovic i Rahmanovic ??? veliki pozdrav iz Tuzle
Kapic, ja sam prije par hevti cini mi se rekao da nije bio ni los a nije ni odusevio. On je definitivno imao mjesto u ekipi, igrao skoro u svakoj utakmici, sad vec duze vremena dobivao da igra svih 90 minuta, do duse nije bila neka veca konkurencija, Kokot mu nije smetao. Brz je, ponekad se zezne sa 5 metara, ali to sam ocekivao da ce popraviti ukoliko ostane kod nas i do sada je najvise golova uradio za Olimpic ove sezone, radi svoj posao i malo me cudio njegov odlazak kao i odlazak Stubicana. Tako da znam da ce raditi svoj posao dobro u Slobodi.
Rahmanovicu ide vrlo dbro, postigao je koji gol u kupu i protiv Veleza je dobar gol postigao, vidim da ima tu borbu u sebe i znam da ce biti sve bolji, ocekujem da ce i on i Jusufovic dobiti vise vremena. Ima interes od klubova iz inostranstva za Rahmanovica cak, i mislim da ga mora Jagodic pozvati ukoliko izbori standardno mjesto u prvih 11 kod nas.
Jukson napunio 18 i poceo je polagano dobivati vise i vise vremena, pocelo mu protiv Zvijezde, pa Travnika par minuta, i onda skoro pola utakmice protiv Viteza gdje je opasno povrijedio koljeno. To mi je bilo krivo jer bas hocu da vidim dokle on moze dogurati, pa otisao na operaciju u Rijeci(?), u Hrvatskoj uglavnom, i rehabilitacija mu je trajala do prije mjesec dana, rece doktor da oko sred Decembra mu je koljeno trebalo da se izlijeci. Sad je eto se vratio od povrede i cekamo da ga vidimo opet na terenu kad pocne ostatak sezone.

Samo sad je jaka konkurencija, mislim da je genijalan potez to sto se smanjuje ekipa na 21 igraca; hem necemo placati plate igracima kojih ne koristimo, hem dobiju svi sansu da igraju i da se dokazu.