AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Svaka čast svim svijetskim klubovima,navijačima,simpatizerima ili kako da ih već nazovem. Ali Milan je nešto posebno, to su nebrojeno puta potvrdili veliki igrači koji su igrali za ovaj klub, što u novije vrijeme što prije dosta godina. Svaki klub je po nečemu poseban ali Milan je jedinstven u puno toga, možda sam presubjektivan ali onda su to i Sheva,Pippo,Bommel,Seedorf,Rui Costa i mnogi drugi koji su uvijek o Milanu pričali sa dosta respekta i ljubavi.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Bas citam ovo vase putovanje u proslost I bas me nostalgija spuca. Nego jeste li se ikad zapitali ili zamislili na sta bi vi licili da ste kao klici poceli pratiti neki drugi tim
Thomas Müller - Fußballgott
upravo ovo, jer ako pustimo na stranu te igrače koji su dugo godina bili vezani za Milan ali činjenica je da su i oni koji su dolazili na sezonu ili dvije, imali iste komentare...to veće nešto značifrancobaresi je napisao/la:Svaka čast svim svijetskim klubovima,navijačima,simpatizerima ili kako da ih već nazovem. Ali Milan je nešto posebno, to su nebrojeno puta potvrdili veliki igrači koji su igrali za ovaj klub, što u novije vrijeme što prije dosta godina. Svaki klub je po nečemu poseban ali Milan je jedinstven u puno toga, možda sam presubjektivan ali onda su to i Sheva,Pippo,Bommel,Seedorf,Rui Costa i mnogi drugi koji su uvijek o Milanu pričali sa dosta respekta i ljubavi.
a kakvi smo giganti, kad se samo sjetim da smo najvećim rivalima u jednom trenutku posudili golmana kad se Bufon povrijedio i kad su imali probleme sa golmanima
Undici stelle - ACM 1899
Turski mediji pišu da su u Bešiktašu preboleli Ronaldinjovu 'korpu' i da će te rane pokušati da zaleče dovođenjem njegovog zemljaka iz Milana.
Robinjo je letos potpisao nov ugovor sa 'Rosonerima', iako je bio na korak od povratka u Santos, a u upravi turskog kluba veruju da mogu da ga privole sa pojača njihov tabor.
Milan je sinoć slavio u Kupu protiv Specije, 'Binjo' je postigao prvi gol na meču, ali su njegovi nastupi u Seriji A ove sezone (14 utakmica, 3 gola) ispod očekivanja.
Možda će se i situacija popraviti za brazilskog napadača pod kormilom novog trenera Klaresa Sedorfa (ne treba smetnuti s uma da Holanđanin dolazi direktno iz brazilske lige i moguće je da na osnovu iskustva stečenog igrajući u Botafogu ima viziju kako da što bolje iskoristoi Robinja), ali se u Bešiktašu nadaju da će ga se ipak dokopati.
pa ja sa koliko strasti pratim i volim fudbal, vjerovatno bi kupatilo u kući, da ne navijam za Milan, umjesto crveno-crne boje bilo neke drugedon_burza je napisao/la:Bas citam ovo vase putovanje u proslost I bas me nostalgija spuca. Nego jeste li se ikad zapitali ili zamislili na sta bi vi licili da ste kao klici poceli pratiti neki drugi tim

Undici stelle - ACM 1899
- francobaresi
- Kontakt:
Iskreno nisam o tome nikad razmišljao, Milan je odabrao mene,a ja sam odabrao Milan.I to je tako, nažalost dosad sam samo jedan meč uspio da pogledam uživo, ali nadam se da ću uskoro opet imati tu priliku. Već 17 godina pratim ovaj klub i nadam se da ću uz Božju pomoć još mnogo godina pratiti Milan i da ću istrpiti sva silna nerviranja,radost i sve što ide uz ovaj klub.don_burza je napisao/la:Bas citam ovo vase putovanje u proslost I bas me nostalgija spuca. Nego jeste li se ikad zapitali ili zamislili na sta bi vi licili da ste kao klici poceli pratiti neki drugi tim
Malo smo otišli u off-topic, nadam se da nadležni na ovom forumu neće zamjeriti.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
nikoga ne diramo, nek i nas niko ne dira, ha jafrancobaresi je napisao/la:Malo smo otišli u off-topic, nadam se da nadležni na ovom forumu neće zamjeriti.
Undici stelle - ACM 1899
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Milan je nesto,barem kod mene,nesto sto je iznad svega
Nevjerovatno je to sto se uvjek tresem kao lud kada oni igraju,neopisivo za druge navijace.
Samo me strah sto ih volim previse,moze mi naskoditi jednog dana
Dovoljna je cinjenica sto evo i Thiago Silva,iako je PSG u ovom trenutku puno ispred Milana,stalno daje izjave da mu fali ovaj klub i da ce se jednog dana ovdje i vratiti

Nevjerovatno je to sto se uvjek tresem kao lud kada oni igraju,neopisivo za druge navijace.
Samo me strah sto ih volim previse,moze mi naskoditi jednog dana

Dovoljna je cinjenica sto evo i Thiago Silva,iako je PSG u ovom trenutku puno ispred Milana,stalno daje izjave da mu fali ovaj klub i da ce se jednog dana ovdje i vratiti

Ja sam probao I ne mogu se ni naopako zamisliti kao nekomkovoli drugi ti osim Bayerna. Nekako zivis na taj nacin. Znate ono kad vidite lika 90 % mozete ocijeniti za koga navija. Npr ja imam dosta jarana koji navijaju za Juve I ono prqvi jarani smo ko braca al ne mozes sa njima popricat o fudbalu ni naopako. Drski svi previse
Dok sa navijacima Milana mozes dok me ne počnu prcati za ranije dvoboje hehe.

Thomas Müller - Fußballgott
ja se to cesto znam zapitat,cak prva utakmica koju se sjecam da sam pogledao bila je ono finale u Istanbulu i Liverpool-Milan.don_burza je napisao/la:Bas citam ovo vase putovanje u proslost I bas me nostalgija spuca. Nego jeste li se ikad zapitali ili zamislili na sta bi vi licili da ste kao klici poceli pratiti neki drugi tim
Nakon te sezone cesto sam pratio Barcu i Ronaldinha,ali kada je dosla 2007 i Kaka' tada sam tek poceo da spoznajem za koji to klub treba da navijam.
Mada tada nisam tako ni cesto pratio utakmice,od sezone 2010-2011 pa na ovamo, redovnije pratim Milan.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Panucci kaže sljedeće: " Berlusconi se odlučio kockati imenovanjem Seedorfa za novog trenera, ali nadam se da će se to na kraju isplatiti. Seedorf je inteligentan, ima karizmu i znanje, govori 5-6 svijetskih jezika. Ali vidjet ćemo šta će se desiti, jer ipak od merkata zavisi koliko će Milan imati uspjeha."
U potpunosti se slažem sa ovom izjavom.
Trening počinje za manje od sat vremena i jedva čekam da vidim prve snimke ili slike.
A večeras bi trebao biti nekakav sastanak na kojem bi se raspravljalo o tržištu i tim nekim planovima za budućnost. Jer zaista puno se imena spominje, ali Galliani neće ništa raditi na tržištu dok se ne dogovori sa Clarence-om.
U potpunosti se slažem sa ovom izjavom.
Trening počinje za manje od sat vremena i jedva čekam da vidim prve snimke ili slike.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Fantasista
- Kontakt:
Ja sam počeo navijati za Milan prije nekih 16 godina. Prvi dres koji sam imao je od Weaha, nakon toga Maldini, Sheva i ostale legende. Imao je i buraz tu velikog uticaja na mene jer je i on isto za Milan navijao. Nisam nikada gledao tekmu uživo ali eto nadam se da ću nekada posjetiti San Siro.
De Jong bi mogao biti novi GatusoUrbyEmanuelson je napisao/la:Gdje cemo sa De Jongom![]()
Sto se tice Top Golakoliko se ja sjecam bio je na bht kanalu,jer sam se uvjek prepirao sa ocem,on htio 60 minuta gledati na FTV-u,a ja pregled Top Petice i Milana naravno. Koja su to vremena bila

I da, ne vidim ništa loše u tome što nagađamo oko eventualne formacije koju ce Sedorf forsirati. Pa svake sedmice smo nagađali oko Alegrijeve formacije, a 3,5 godine je bio na klupi Milana

Il Club più titolato al mondo!
Japanska televizijska stanica NHK poslala je ponudu Milanu da svakodnevno prenosi njegove treninge, pišu italijanski mediji.
Dolazak Keisukea Honde u redove italijanskog velikana sa San Sira izazvao je pravu histeriju u Japanu. Direktor ”Rossonera” Adriano Galliani otkrio je prije nekoliko dana da je klub samo u januaru prodao više svojih dresova na Dalekom istoku nego u cijeloj prošloj godini.
Na to se sada nadovezala i ponuda NHK-a koji želi imati ekskluzivu na prijenose Milanovih treninga kako bi Japanci mogli pratiti svaki korak svog fudbalskog heroja. Brojke zasad nisu poznate, kao ni podatak hoće li Milan prihvatiti ponudu.
Honda je, podsjećamo, član Milana od početka januara kada je kao slobodan igrač došao iz moskovskog CSKA-a u kojem je proveo četiri godine. U srijedu je u osmini finala italijanskog kupa postigao i prvi pogodak za novi klub, zabio je u 3-1 pobjedi protiv drugoligaša Spezije.

- francobaresi
- Kontakt:
Honda je veliki brend, i Milan će imati veliku zaradu od njega. Međutim, nadam se da će imati od njega i koristi na terenu, zasad je dobro počeo.
Profesor u Milanellu.
[youtube][/youtube]
Profesor u Milanellu.

[youtube][/youtube]
-Rui Costa-
-Rui Costa-
pogledao sam video i nimalo mi se ne sviđa Seedorfov početak u Milanu...odmah se nešto grli sa Bonerom...ćene na dobro 

Undici stelle - ACM 1899
- francobaresi
- Kontakt:
Bonera gigant, ne mogu da vjerujem da je već 7-8 godina u klubu. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan je spoj ljubavi i religije
tako ja to zovem ..
Kad se sjetim pročito u onom biltenu od premier kladionice 'Milan dovodi talentovanog štopera Boneru..'
a vidi ga sad ..

Kad se sjetim pročito u onom biltenu od premier kladionice 'Milan dovodi talentovanog štopera Boneru..'

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, galia95 i 3 gosta.