FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ja koliko sam uspio skontat, utakmica bi se trebala odigrati u narednih 6 mjeseci na Volkswagen areni. Inace, utakmica se igra na inicijativu VW-a i Audia koji su ujedno i partneri u ova dva kluba.
U svakom slucaju, svaka cast za potez!
#divovi
- majestic24
- Kontakt:
To bi se trebalo odigrati sto prije. Nema mi logike da se igra tamo u junu ili kasnije. Sad im je pomoc najpotrebnija.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
gdje ce tekmu da igraju tek za 6 mijeseci...njima je potrebna pomoc pod hitno sad..naravno iza 6 mijeseci..ali tad ce puno duela sigurno biti ,,pripremama za novu sezonu u znaku za pomoc...humentaran prijetlj mec..sa puno zamijena moze se odigrati i org.ranije ako to Bayern Wolf..moustapha je napisao/la:Ja koliko sam uspio skontat, utakmica bi se trebala odigrati u narednih 6 mjeseci na Volkswagen areni. Inace, utakmica se igra na inicijativu VW-a i Audia koji su ujedno i partneri u ova dva kluba.
- moustapha
- Kontakt:
Izgleda da nisi razumio najbolje. Utakmica ce se odigrati nekad u narednih 6 mjeseci. Datum jos nije odredjen, moze se desiti da se odigra i za mjesec dana.fabio je napisao/la:gdje ce tekmu da igraju tek za 6 mijeseci...njima je potrebna pomoc pod hitno sad..naravno iza 6 mijeseci..ali tad ce puno duela sigurno biti ,,pripremama za novu sezonu u znaku za pomoc...humentaran prijetlj mec..sa puno zamijena moze se odigrati i org.ranije ako to Bayern Wolf..moustapha je napisao/la:Ja koliko sam uspio skontat, utakmica bi se trebala odigrati u narednih 6 mjeseci na Volkswagen areni. Inace, utakmica se igra na inicijativu VW-a i Audia koji su ujedno i partneri u ova dva kluba.
Sto se tice pomoci, mislim da ce biti potrebna i narednih deset godina. Poznato je da je Haiti razoren ekonomski bio i prije zemljotresa. Sada samo treba da i ostali klubovi podrze ovu ideju.
#divovi
- roy_makaay
- Kontakt:
Audi i Vw su vec dali po milion eura za Haiti.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ta ce nam to smece od golmana
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Po smajliju vjerujem da se salis. Evo i ss.ba je prenio informaciju.rob do bagro je napisao/la:Ta ce nam to smece od golmana
Veliko bi pojacanje bio, iako sumnjam da ce i pokusati da ga dovedu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Dobar je on golman nema dvojbe, samo bih ja vise volio da dovedemo Neuera jer mali ce biti ekstra golman,sta ce nam sad i Buffon i on je sad predkraj karijere.Vidim da Kahn navodi da ga Bayern kupi, hoce li doci vidjece se.Meni ne bi smetalo da dodje samo eto, meni bi bolja opcija bila Manuel,mlad, perspektivan i pred njim je tek blistava golmanska karijera.omerbavarac je napisao/la:Po smajliju vjerujem da se salis. Evo i ss.ba je prenio informaciju.rob do bagro je napisao/la:Ta ce nam to smece od golmana
Veliko bi pojacanje bio, iako sumnjam da ce i pokusati da ga dovedu.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robe, 31 godinu ima. Jos najmanje 6 godina moze braniti. Znaci da bi nam legao kao kec na desetku.
Neuer ce tesko iz Schalkea, jer kako igraju izborice LP, a on je rekao da ako izbore to takmicenje ostaje u Schalkeu.
Neuer ce tesko iz Schalkea, jer kako igraju izborice LP, a on je rekao da ako izbore to takmicenje ostaje u Schalkeu.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ako ima 31 god. daj ga vamo 
Ne bi bilo lose da dodje, ali opet tesko.Al jednog dana Manuel ce biti nas
Ne bi bilo lose da dodje, ali opet tesko.Al jednog dana Manuel ce biti nas
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma nije to pametan potez, svako malo se povrijedi, a kostat ce masne pare
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Nije Buffon ni sjena od onog sto je nekad bio, i prije dvije godine se spominjo Buffon nista od tog nije bilo, istina da je sad Juve nula, pa sta je sa Handanovicem zar su ono bile samo spekulacije ja sam mislio da je nesto ozbiljno
Volio bi najvise na golu Akinfejeva jest da je skup ali ono je strasan golman ako ne on Handanovica ili Neura, ili ipak Freya koji je po meni isto strasan golman istina da je malo stariji od ovih kolega.
Ja samo ne znam kako ovog momka niko ne dovede od većih ekipa... Extra i strašan je golman a ima 21-22 godine, što je za golmana njegovih kvaliteta premlado...FC BAYERN je napisao/la:Nije Buffon ni sjena od onog sto je nekad bio, i prije dvije godine se spominjo Buffon nista od tog nije bilo, istina da je sad Juve nula, pa sta je sa Handanovicem zar su ono bile samo spekulacije ja sam mislio da je nesto ozbiljnoVolio bi najvise na golu Akinfejeva jest da je skup ali ono je strasan golman ako ne on Handanovica ili Neura, ili ipak Freya koji je po meni isto strasan golman istina da je malo stariji od ovih kolega.
Bilo kako bilo, Kahna je teško zamjenut... Čovjek-mačka je ikona golmana i mislim da ko god dođe na gol Bayerna će bit teško ako se od njega očekuje da bude kao Kahn..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koln zeli Mehmeta Ekicija!!!!

Dobice ga mozda jedino na posudbu, nema sanse da ga prodaju.omerbavarac je napisao/la:Koln zeli Mehmeta Ekicija!!!!![]()
![]()
![]()
Volim te Zeljo!!!
http://www.comprendes.de/nachrichten/na ... n-skandal/
Bayern krade Realu ovog malog Canalesa iz Racinga...navodno je bilo dogovoreno sve izmedju Reala i ovog malog,ali je sad Bayern uletio na razgovore sa njegovim ocem,sto je ove Realovce opasno razljutilo
Bayern krade Realu ovog malog Canalesa iz Racinga...navodno je bilo dogovoreno sve izmedju Reala i ovog malog,ali je sad Bayern uletio na razgovore sa njegovim ocem,sto je ove Realovce opasno razljutilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- rob do bagro
- Kontakt:
Koji bi merak bio kad bi im ga otelimiky_hz je napisao/la:http://www.comprendes.de/nachrichten/na ... n-skandal/
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hocete,hoceterob do bagro je napisao/la:Koji bi merak bio kad bi im ga otelimiky_hz je napisao/la:http://www.comprendes.de/nachrichten/na ... n-skandal/
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- rob do bagro
- Kontakt:
Kad cacha kaze pravac u Bayern ima da ide :lol:a vi se onda pusiteJameS 23 je napisao/la:hocete,hoceterob do bagro je napisao/la:Koji bi merak bio kad bi im ga otelimiky_hz je napisao/la:http://www.comprendes.de/nachrichten/na ... n-skandal/
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.