tako je tebraaaaaaa..samo da me cashman ne banujeQUARTERBACK je napisao/la:sta ima veze sto je u 4 mec, ko ne ostane budan mrzi bosnu hej hej hej hahahah
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Da otklonimo sve nedoumice. Dva meča su prije Damirovog, obzirom da su žene, trebalo bi odvojiti dva sata po meču, sa zagrijavanjem, uvodom i ostalim ceremonijama.
U tom slučaju meč neće početi prije 5:00.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravo to pisemVirtu4l je napisao/la:Da otklonimo sve nedoumice. Dva meča su prije Damirovog, obzirom da su žene, trebalo bi odvojiti dva sata po meču, sa zagrijavanjem, uvodom i ostalim ceremonijama.

SLOBODA NAVIJAČIMA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uglavnom ide prenos na Eurosportu ili Eurosportu 2 ovom sto vecina ima preko moje tv i ostalih kablovskih?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Evo od mene jedna digresija :
1. Navijanje za nekog Argentinca protiv npr. Novaka je uredu , ali u sebi , javno i otvoreno to je već frustracija koja ide samo na štetu onoga koji to radi
2. Harmonika na stadionu
:ko voli nek izvoli , neko vrijeđa nazivajući ih "seljačine"
, pa meni je ubjedljivo naj draža grupa iz rane mladosti bila Guns N' Roses , da znate koje su samo to bile "seljačine" i stotine grupa , pjevača koje su kasnije bile planetarno popularni
ta klasifikacija ne stoji , to dio folklora kojeg se mi kao stidimo zbog turbo-folk muzike
(cece, goce, stoje, seke, sabani i sl.) , ali Sevdalinku bi trebali čuvati kao dio svoje kulture , nesta slicno samo postuji u Portugalu , tamo se zove Fado i to je kultura
Dobro je neko spomenuo kada vidimno Skote sa gajdama i suknjama to je kao njihova tradicija , a nisu seljacine
daleko od toga ta bi ja s njima pjevao sa njima Cudna jada od Mostara grada, Moj Dilbere ili nikad nesvacene rijeci Merlina kada slavimo pjevamo o zivotu koji nas je razocarao
, ali sto bi se i stidio toga , nek ljudi pjevaju sve dok nikoga ne ugrozovaju i bas prelaze granice pravog vrijedanja .
3. Treba razumjeti te ljude tamo , mi smo ovdje ostali pun nam je ku*ac patriotizma zbog lopova i politicari koji su nam razbili sve nade , ali oni tamo daleko , u manjini jedva su docekali neki i maleni uspjeh nase reprezentacije , a vejrovatno trpe velike provokacije od realno punoooo vecih uspjeha drazava sa kojima granicmo a oni su i u Australiji i u vecini a puno vise nacionalisticki nastrojeni.
Treba malo iz njihove perspektive gledati , ne samo iz nase , mi smo previse ubijeni u pojam nazalost
1. Navijanje za nekog Argentinca protiv npr. Novaka je uredu , ali u sebi , javno i otvoreno to je već frustracija koja ide samo na štetu onoga koji to radi

2. Harmonika na stadionu

Dobro je neko spomenuo kada vidimno Skote sa gajdama i suknjama to je kao njihova tradicija , a nisu seljacine

daleko od toga ta bi ja s njima pjevao sa njima Cudna jada od Mostara grada, Moj Dilbere ili nikad nesvacene rijeci Merlina kada slavimo pjevamo o zivotu koji nas je razocarao

3. Treba razumjeti te ljude tamo , mi smo ovdje ostali pun nam je ku*ac patriotizma zbog lopova i politicari koji su nam razbili sve nade , ali oni tamo daleko , u manjini jedva su docekali neki i maleni uspjeh nase reprezentacije , a vejrovatno trpe velike provokacije od realno punoooo vecih uspjeha drazava sa kojima granicmo a oni su i u Australiji i u vecini a puno vise nacionalisticki nastrojeni.
Treba malo iz njihove perspektive gledati , ne samo iz nase , mi smo previse ubijeni u pojam nazalost

u 4 PocinjeAeGon099 je napisao/la:Na klixu piše da u 1 počinje ?

Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bravo za post.Kobe Bryant je napisao/la:Evo od mene jedna digresija :
1. Navijanje za nekog Argentinca protiv npr. Novaka je uredu , ali u sebi , javno i otvoreno to je već frustracija koja ide samo na štetu onoga koji to radi![]()
2. Harmonika na stadionu:ko voli nek izvoli , neko vrijeđa nazivajući ih "seljačine"
, pa meni je ubjedljivo naj draža grupa iz rane mladosti bila Guns N' Roses , da znate koje su samo to bile "seljačine" i stotine grupa , pjevača koje su kasnije bile planetarno popularni
ta klasifikacija ne stoji , to dio folklora kojeg se mi kao stidimo zbog turbo-folk muzike
(cece, goce, stoje, seke, sabani i sl.) , ali Sevdalinku bi trebali čuvati kao dio svoje kulture , nesta slicno samo postuji u Portugalu , tamo se zove Fado i to je kultura
![]()
Dobro je neko spomenuo kada vidimno Skote sa gajdama i suknjama to je kao njihova tradicija , a nisu seljacine![]()
daleko od toga ta bi ja s njima pjevao sa njima Cudna jada od Mostara grada, Moj Dilbere ili nikad nesvacene rijeci Merlina kada slavimo pjevamo o zivotu koji nas je razocarao, ali sto bi se i stidio toga , nek ljudi pjevaju sve dok nikoga ne ugrozovaju i bas prelaze granice pravog vrijedanja .
Evo rekoše ovi iznad da neće početi prije 5h... Pa ako je tako moglo bi se komotno leći poslije Mirze, naspavati i ustati da se gleda meč i više neće biti potrebe za spavanjem jer će biti ludiloooooo.safet13 je napisao/la:u 4 PocinjeAeGon099 je napisao/la:Na klixu piše da u 1 počinje ?

+1Kobe Bryant je napisao/la:Evo od mene jedna digresija :
1. Navijanje za nekog Argentinca protiv npr. Novaka je uredu , ali u sebi , javno i otvoreno to je već frustracija koja ide samo na štetu onoga koji to radi![]()
2. Harmonika na stadionu:ko voli nek izvoli , neko vrijeđa nazivajući ih "seljačine"
![]()
Dobro je neko spomenuo kada vidimno Skote sa gajdama i suknjama to je kao njihova tradicija , a nisu seljacine![]()
daleko od toga ta bi ja s njima pjevao sa njima Cudna jada od Mostara grada, Moj Dilbere ili nikad nesvacene rijeci Merlina kada slavimo pjevamo o zivotu koji nas je razocarao, ali sto bi se i stidio toga , nek ljudi pjevaju sve dok nikoga ne ugrozovaju i bas prelaze granice pravog vrijedanja .
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Šta je s prijenosom, zna li se išta ? Hoće li se moći gledati na Eurosport - u, ili Eurosport 2 ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zizu mislim es2. Evo ja kupio gajbu teretne sarajkezizu1991 je napisao/la:Šta je s prijenosom, zna li se išta ? Hoće li se moći gledati na Eurosport - u, ili Eurosport 2 ?

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Hvala @zyka
@pastrmka, Nemoj preĆeravat'.
@pastrmka, Nemoj preĆeravat'.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Lijepo Boga mi, dočekati jednog našeg tenisera u 3.kolu Australije i još na Eurosportu prenos, golemo. 

i to ne bilo kakvom. već na es2.QUARTERBACK je napisao/la:Lijepo Boga mi, dočekati jednog našeg tenisera u 3.kolu Australije i još na Eurosportu prenos, golemo.

Odlazi Safete.
a ja seljacine odkud mu tava i jaja na centralnom terenu, pa to je gore od harmonike....hihihihihi...Kaunas je napisao/la:evo kakvo je stanje u Melburnu
btw odsad ko ima reci nesto na temu naših navijaca i ponasanja na AO predlazem da koriste pdf navijački neredi

a ove moralne vertikale koje su nam solile pamet o neciviliziranom ponasanju nasih neka malo uzivo sada gledaju del potra i cuju pristojno tenisko navijanje
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH Tenis
U koliko sati je i jel danas? Na mobu sam pa nemogu listat, slab mi net
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
zyka je napisao/la:

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
zyka je napisao/la:

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: AW: BiH Tenis
Nekad oko 4-5 bi trebao početi. Ustat se u pola 4 i halalit ostatak spavanja i noćiGoalgetter je napisao/la:U koliko sati je i jel danas? Na mobu sam pa nemogu listat, slab mi net

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.