Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sigurdsson bi trebao prebaciti 5,5 ,za Palmarsona nisam siguran...prvu utakmicu je igrao jako malo a proslu utakmicu je uzeo jako puno suteva(13) i dosta pogodio -8. Ako ce utakmica biti egal,obrane malo slabije mogli bi svi u overlindegard je napisao/la:Kontam prepisati ovo od tebe medjutim za Hallgrimsona pored njeg je i Sigurndson i Palmarson sta je pametnije igrati.PlanB je napisao/la:Posto se danas o Lazarovu i Sigurdssonu vec sve zna, ja cu dva malo riskantnija tipa:
Ancsin over 3,5@1,95 Favorit
Mladi desni vanjski koji je ovdje dobio priliku zbog neigranja najboljeg madjarskog igraca Nagya. Ancsin je odigrao dvije razlicite utakmice, u prvoj protiv Spanjoslke(27:34) je imao los sut,samo jedan ogl je zabio iz sedam pokusaja, dok je u drugoj protiv Islanda (27:27) bio odlican, imao je sut 7/8 i odlicno iskoristio svojih 35 minuta provedenih u igri. Ancsin je odlican pucac, ne boji se potegnuti izvana i ako promasi(vidljivo na prvoj utakmici), a ako ga krene sut, vec u prvom poluvremenu ce prebaciti ovu nisku marginu.
Hallgrimsson over 3,5@2,00 Favorit
Desni vanjski koji igr u Paris SG je u prosloj utakmici protiv Madjara ostao ispod ove margine, zabio je 3 gola(iz sedam suteva) dok je u prvoj utakmici s Norveskom zabio 6 golova iz devet pokusaja. U prvoj utakmici je odradio 55 minuta, dok je u drugoj proveo svih 60 minuta na parketu. Malo bolja realizcija i trebao bi prebaciti ovu marginu danas, kad ce opet provesti cijelu utakmicu na parketu kako bi mozda uspjeli iznenaditi Spanjolce i prenijeti jos koji bod u drugi krug.

Dobro je imati PlanB !
- delpiero502
- Kontakt:
U prvoj utakmici se povrijedio poslije 13 minuta na terenu( za to vrijeme je imao šut 2/3), a imao bi sigurno sličan učinak kao i na drugoj utakmici da se nije povrijedio i zbog toga bi ostali bekovi uzeli manje šuteva. Hallgrimsson, Atlason i Karason sva trojica bi trebla biti oko te granice (3,5), sad je pitanje ko će prebacit a ko ostat ispod. A za Sigurdssona(5,5) i Palmarssona(4,5) mislim da idu u over.PlanB je napisao/la:Sigurdsson bi trebao prebaciti 5,5 ,za Palmarsona nisam siguran...prvu utakmicu je igrao jako malo a proslu utakmicu je uzeo jako puno suteva(13) i dosta pogodio -8. Ako ce utakmica biti egal,obrane malo slabije mogli bi svi u overlindegard je napisao/la:Kontam prepisati ovo od tebe medjutim za Hallgrimsona pored njeg je i Sigurndson i Palmarson sta je pametnije igrati.PlanB je napisao/la:Posto se danas o Lazarovu i Sigurdssonu vec sve zna, ja cu dva malo riskantnija tipa:
Ancsin over 3,5@1,95 Favorit
Mladi desni vanjski koji je ovdje dobio priliku zbog neigranja najboljeg madjarskog igraca Nagya. Ancsin je odigrao dvije razlicite utakmice, u prvoj protiv Spanjoslke(27:34) je imao los sut,samo jedan ogl je zabio iz sedam pokusaja, dok je u drugoj protiv Islanda (27:27) bio odlican, imao je sut 7/8 i odlicno iskoristio svojih 35 minuta provedenih u igri. Ancsin je odlican pucac, ne boji se potegnuti izvana i ako promasi(vidljivo na prvoj utakmici), a ako ga krene sut, vec u prvom poluvremenu ce prebaciti ovu nisku marginu.
Hallgrimsson over 3,5@2,00 Favorit
Desni vanjski koji igr u Paris SG je u prosloj utakmici protiv Madjara ostao ispod ove margine, zabio je 3 gola(iz sedam suteva) dok je u prvoj utakmici s Norveskom zabio 6 golova iz devet pokusaja. U prvoj utakmici je odradio 55 minuta, dok je u drugoj proveo svih 60 minuta na parketu. Malo bolja realizcija i trebao bi prebaciti ovu marginu danas, kad ce opet provesti cijelu utakmicu na parketu kako bi mozda uspjeli iznenaditi Spanjolce i prenijeti jos koji bod u drugi krug.
Badminton:
Fu H. / Zhang N. - Fernaldi G. M. / Kido M. 1 @1,25 (marathonbet)
U Bet365 kvota je pala na 1.10, u Marathona očito još ne reagiraju!
Fu H. / Zhang N. - Fernaldi G. M. / Kido M. 1 @1,25 (marathonbet)
U Bet365 kvota je pala na 1.10, u Marathona očito još ne reagiraju!
U desetom selu živi Antuntun!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Uplacujes 20-30 eura na 1,25 i na sport o kojem ne znas mnogo ili nista
Kakva je tu vrijednost u odnosu na rizik
svako igra sta hoce, ali ne vidim tu hajr

Kakva je tu vrijednost u odnosu na rizik

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Odakle ti informacija da uplaćujem ovo u singlu?dr.van nostrand je napisao/la:Uplacujes 20-30 eura na 1,25 i na sport o kojem ne znas mnogo ili nista![]()
Kakva je tu vrijednost u odnosu na rizik![]()
I cifra na koju uplaćujem?

Napisao sam čisto ako će netko uzeti na tiket, pošto su ovi očiti favoriti, a Marathonbet kasni sa spuštanjem kvote.
1.25 je ipak solidno za tiket od nekoliko parova.
Ne tjeram nikog da uzima, uostalom.. Ja prvi ne bih kad bi vidio.. s obzirom kako me ide zadnje vrijeme

- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma, dobro, lupio sam bez ikakvog smisla cifrubevanda4 je napisao/la:Odakle ti informacija da uplaćujem ovo u singlu?
I cifra na koju uplaćujem?

ali dobro, ti imas mozda sistem gdje na osnovu tih pomjeranja kefa igras, iako nekad ne znas mnogo o tom dogadjaju, ako ide ok.
sretno i tebi i drugima

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
@amarosim Javi se
moze li barca dobiti oly ?

Maqueda J.(-3,5+)-Špa-Isl čet 18:00 1.85 MANJE
Za ovo sam se odlučio i prije dva dana kada su španjolci tijsno pobijedili Norvešku u kojoj je Maqueda zabio 2 pogotka iz 5 pokušaja za 45 min uz identičnu minutažu kao i protiv Mađarske u prvom kolu kada je zabio 2 pogotka iz 5 pokušaja,danas u susretu protiv Islanda trebao bi uzeti 5,6 šuteva i ne vjerujem da može zabiti više od 3 pogotka,a ako pogledamo njegovu statistiku s velikih natjecanja gdje je od 18 utakmica samo 4 puta zabijao više od 3 gola,onda se ovo čini vrlo izglednim.
SRETNO.
Za ovo sam se odlučio i prije dva dana kada su španjolci tijsno pobijedili Norvešku u kojoj je Maqueda zabio 2 pogotka iz 5 pokušaja za 45 min uz identičnu minutažu kao i protiv Mađarske u prvom kolu kada je zabio 2 pogotka iz 5 pokušaja,danas u susretu protiv Islanda trebao bi uzeti 5,6 šuteva i ne vjerujem da može zabiti više od 3 pogotka,a ako pogledamo njegovu statistiku s velikih natjecanja gdje je od 18 utakmica samo 4 puta zabijao više od 3 gola,onda se ovo čini vrlo izglednim.
SRETNO.
mah.. naigrao sam se svakakvih sistema.. Nijedan nije uspio na duge staze. Zadnjih godinu dvije sam indijanac.. Uplaćujem na sve i svašta.. Ne mogu se pohvaliti nekim ogromnim plusom (ako ga uopće ima), ali bar uživam igrajući, bez velikih stresova.dr.van nostrand je napisao/la:ma, dobro, lupio sam bez ikakvog smisla cifrubevanda4 je napisao/la:Odakle ti informacija da uplaćujem ovo u singlu?
I cifra na koju uplaćujem?![]()
ali dobro, ti imas mozda sistem gdje na osnovu tih pomjeranja kefa igras, iako nekad ne znas mnogo o tom dogadjaju, ako ide ok.
sretno i tebi i drugima
Sretno i tebi, očekujem koju analizu nba večeras

Amarkony je napisao/la:A druze, zasto onda ne bi odigrao na preko 20.5 gemova? To se sve moze zakljuciti iz ove analize, a kvota je mnogo veca, tj. 1.80. Pozdravedohz je napisao/la:Sinoćnji par lagano prošao tako da i večeras nastavljamo u istom ritmu![]()
Jovanovski - Meusburger tr2 1.43
Bojana ima problem sa laktom koji je naprosto uništava i spriječava je da igra onako kako ona najbolje zna. Njena izjava pred meč sa Cepelovom "Pokušavam da menjam udarce ali sada imam problem sa celom rukom".
Juče je Cepelova osvojila prvi set i sve je izgledalo dobro po nju ali onda Bojana zove medicinski time-out i nekako na jedvite načine uspjeva okrenuti meč u svoju korist.
U svakom slučaju vidjeli smo dosta brejkova na obje strane i to da Jovanovska jako loše servira pa ako bude igrala na istom nivou kao u prvom kolu neće dobro proći. Meusburger je dosta bolja igračica nego spomenuta Cepelova , sigurno ima bolji servis te na terenu djeluje dosta smireno što za ženski tenis i nije neka pojava. Sve u svemu Bojanina povreda može biti samo gora i gora tj. da se pogoršava iz poena u poen. Ona svakako u meč ulazi kao blagi favorit mada iskreno po meni šanse su im 50-50. Zato po meni je odlična prilika da se odigra to da Bojana neće meč završiti rezultatom 2-0 jer sam ubjeđen da Meusburger može uzeti barem jedan set ako ne i više od toga.
Sve u svemu sretno
@bevanda Možel Higgins iznanditi Selbya ? Fina mi kvota na njega nešto, da ga pokušam odigrati 

@Amarkony
Bitno da je prošlo pa sad neko je zadovoljan sa 1.43 a neko sa 1.80 bože moj
Bitno da je prošlo pa sad neko je zadovoljan sa 1.43 a neko sa 1.80 bože moj

Naravno da može. To ni ne bi bilo iznenađenje da Higgins dobije. Ipak govorimo o četverostrukom svjetskom prvaku.. Al da se mene pita, prvo mi napamet pada over frejmova..Belmin6 je napisao/la:@bevanda Možel Higgins iznanditi Selbya ? Fina mi kvota na njega nešto, da ga pokušam odigrati
Ma ja. Stavit cu ja na njega, da **** može on dobiti Selbya.bevanda4 je napisao/la:Naravno da može. To ni ne bi bilo iznenađenje da Higgins dobije. Ipak govorimo o četverostrukom svjetskom prvaku.. Al da se mene pita, prvo mi napamet pada over frejmova..Belmin6 je napisao/la:@bevanda Možel Higgins iznanditi Selbya ? Fina mi kvota na njega nešto, da ga pokušam odigrati

6-3 3-6 2-6edohz je napisao/la:Sinoćnji par lagano prošao tako da i večeras nastavljamo u istom ritmu![]()
Jovanovski - Meusburger tr2 1.43
Bojana ima problem sa laktom koji je naprosto uništava i spriječava je da igra onako kako ona najbolje zna. Njena izjava pred meč sa Cepelovom "Pokušavam da menjam udarce ali sada imam problem sa celom rukom".
Juče je Cepelova osvojila prvi set i sve je izgledalo dobro po nju ali onda Bojana zove medicinski time-out i nekako na jedvite načine uspjeva okrenuti meč u svoju korist.
U svakom slučaju vidjeli smo dosta brejkova na obje strane i to da Jovanovska jako loše servira pa ako bude igrala na istom nivou kao u prvom kolu neće dobro proći. Meusburger je dosta bolja igračica nego spomenuta Cepelova , sigurno ima bolji servis te na terenu djeluje dosta smireno što za ženski tenis i nije neka pojava. Sve u svemu Bojanina povreda može biti samo gora i gora tj. da se pogoršava iz poena u poen. Ona svakako u meč ulazi kao blagi favorit mada iskreno po meni šanse su im 50-50. Zato po meni je odlična prilika da se odigra to da Bojana neće meč završiti rezultatom 2-0 jer sam ubjeđen da Meusburger može uzeti barem jedan set ako ne i više od toga.
Sve u svemu sretno
18:15 V.Szilagy 3,5 over DA @ 1.65
Victor Szilagy igrač Njemačkog Bergischera je glavni kotačić u napadačkom dijelu svoje reprezentacije, a istu ulogu ima i u svom timu tako da je već naviknut na status pravog vođe. Fantastični srednji bek glavni kreativac svog tima koji sa odličnim pregledom igre i fantastičnim razigravanjem svojih suigrača. Mišljenja sam da je ova margina prilično niska na njega jer ima dobru minutažu i većinom igra samo u napadu. Protiv Češke je igrao 34 minte uzeo 11 šuteva i postigao 6 golova i bio na učinku od 55%, dok je protiv Danske igrao 31 mintu 10 šuteva 4 gola i učinak od 40%. Dakle gotovo ista minutaža stim što se protiv Danske nije puno trošio da bi bio spreman za današnji meč. Makedonska odbrana igra plitko neizlazi tako duboko tako da bi opet mogao biti minimalno na učinku sličnom kao protiv Danske, ali stim da se očekuje pobjeda njegove ekipe mišljenja sam da će taj procenat biti mnogo veći.
ovo jednostavno mora proći aBd

Victor Szilagy igrač Njemačkog Bergischera je glavni kotačić u napadačkom dijelu svoje reprezentacije, a istu ulogu ima i u svom timu tako da je već naviknut na status pravog vođe. Fantastični srednji bek glavni kreativac svog tima koji sa odličnim pregledom igre i fantastičnim razigravanjem svojih suigrača. Mišljenja sam da je ova margina prilično niska na njega jer ima dobru minutažu i većinom igra samo u napadu. Protiv Češke je igrao 34 minte uzeo 11 šuteva i postigao 6 golova i bio na učinku od 55%, dok je protiv Danske igrao 31 mintu 10 šuteva 4 gola i učinak od 40%. Dakle gotovo ista minutaža stim što se protiv Danske nije puno trošio da bi bio spreman za današnji meč. Makedonska odbrana igra plitko neizlazi tako duboko tako da bi opet mogao biti minimalno na učinku sličnom kao protiv Danske, ali stim da se očekuje pobjeda njegove ekipe mišljenja sam da će taj procenat biti mnogo veći.
ovo jednostavno mora proći aBd

Semper Fidelis
Euroliga:
V.Spanulis > 16.5
A.Tomic > 10.5
M.Williams > 9.5
Galatasaray, ukupno poena > 151.5
Makabi T.A., bez hendikepa 2
Olympiacos, ukupno poena > 149.5
NBA:
Indiana, prvo poluvreme kosevi < 91.5
Houston, prvo poluvreme kosevi < 102.5
D.Howard > 18.5
P.George > 22.5
J.Johnson > 19.5
V.Spanulis > 16.5
A.Tomic > 10.5
M.Williams > 9.5
Galatasaray, ukupno poena > 151.5
Makabi T.A., bez hendikepa 2
Olympiacos, ukupno poena > 149.5
NBA:
Indiana, prvo poluvreme kosevi < 91.5
Houston, prvo poluvreme kosevi < 102.5
D.Howard > 18.5
P.George > 22.5
J.Johnson > 19.5
Ljudi,da li itko zna rezultat utakmice Maroko-Angola rukomet,neko Africko prvenstvo ?
glavni sa zicerima prošao, gemovi dosta peha sa Monfilsom za jedan gem a žene neću ni komentiratizgmiky je napisao/la:AO 4.dan
kak ti sigurice koje bi trebale lagano proći
Halep S.-Lepchenko V. 1 1.15
SuarezNav.C.-Voskoboeva G. 1 1.20
Janković J.-Morita A. 1 1.10
Tsonga JW.-Bellucci T. 1 1.10
Monfils G.-Sock J. 1 1.10
Stephens S.-Tomljanović A. 1 1.20
2.20
svi na koje sam igrao prošli su neokrznuto prvo kolo bez izgubljenog seta i očekujem nastavak dobrih igara i prolazak u sljedeće kolo.
Znam puno je parova za tu kvotu ali mislim da prolazi, iako ništa nije sigurno tako da...
Halep S.-Lepchenko V. 18.5 under 1.85
SuarezNav.C.-Voskoboeva G. 19.5 under 1.85
Janković J.-Morita A. 18.5 under 1.75
5.99
očekujem lagane pobjede u dva seta ovih tenisačica no žene su to aj ga znaj
Tsonga JW.-Bellucci T. 36.5 under 1.85
Monfils G.-Sock J. 32.5 under 1.85 33![]()
3.42
isto tako očekujem 3-0 za ove tenisače
i za kraj od iznenađenja čuvajte se Caroline Wozniacki dankinje koja nije igračica za GS turnire i lako bi mogla izletiti već u drugom kolu, možda i dobije ali premala kvota za riskirati, najbolje izbjeći ili probati u singlu na McHale po 3.50
Wozniacki-Mc Hale 2 3.50

wozniacki nije izgubila, Mc Hale nije mogla više od seta ali prognoziram da će dankinja vrlo brzo biti out
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.