Sutra moram u 7 na fax, valjda ce do tada Damir zavrsiti posao

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Sluzbenik je napisao/la: a ove moralne vertikale koje su nam solile pamet o neciviliziranom ponasanju nasih neka malo uzivo sada gledaju del potra i cuju pristojno tenisko navijanje
Nevezano za nase navijace ali ne kontam ovu pricu a vidim danima se koristi kao neki argument...u fazonu jeste li vidjeli one ili ove koji su napravili neku glupost,osramotili se i slicno...to sto ima takvih ne znaci da i mi trebamo raditi isto...treba nekad gledati i one bolje primjere.firefirefirely je napisao/la:Sluzbenik je napisao/la: a ove moralne vertikale koje su nam solile pamet o neciviliziranom ponasanju nasih neka malo uzivo sada gledaju del potra i cuju pristojno tenisko navijanje
Zato što na toj areni gdje igra Damir imaju 2 meča prije nego on nastupi.knabs je napisao/la:" Historijski susret najboljeg bh. tenisera zakazan je za 11:00 sati po australskom vremenu, odnosno za 1:00 sat iza ponoći po centralnoevropskom u petak, 16. januara."
Pa kako u 04.00![]()
Tako piše na klixu, ne znaju oni. Prije njega imaju dva meča, Kerber i Na Li svoje mečeve igrajuknabs je napisao/la:" Historijski susret najboljeg bh. tenisera zakazan je za 11:00 sati po australskom vremenu, odnosno za 1:00 sat iza ponoći po centralnoevropskom u petak, 16. januara."
Pa kako u 04.00![]()
bujrum na forumAanonymous je napisao/la:Morao sam se reg maksuz samo da nisam vise u gostima
Drago mi je da je neko nas prokinuo na jednom velikom turniru GS...
Sto se tice tekme protiv Berdiha je nemoguca misija ja bi bio zadovoljan i 3:1 u setovima..
Treba biti realan ali Berdih je igrac top klase sa mnogo iskustva..
Nada zadnja opet umire
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sluzbenik je napisao/la:a ja seljacine odkud mu tava i jaja na centralnom terenu, pa to je gore od harmonike....hihihihihi...Kaunas je napisao/la:evo kakvo je stanje u Melburnu
plitki k'o plitak potokIdimidodjimi je napisao/la:Sluzbenik je napisao/la:a ja seljacine odkud mu tava i jaja na centralnom terenu, pa to je gore od harmonike....hihihihihi...Kaunas je napisao/la:evo kakvo je stanje u Melburnu
Kakva te crna seljacina snadje sad pobogu?
Frajer donio sigurno maksuz tavu da pokaze u neljudskim uslovima igraci igraju, a mi odma epitete lijepimo.....
Oooojjj zemljo jesmo plitki
Žene igraju od 1h, znači počinju u 1h pa dok 2 meča odigraju, onda Damir igra na tom terenu; što može potrajati, a može i brzo završiti.bavaraccccc je napisao/la:Pa kako sad ovo? jeli Damir pocinje u 1 ili zene pocinju u jedan,pa kad zavrse ili se ocekuje da ce zene zavrsiti do 1?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.