nijedan offside, 5 neutral zone infractiona i jedan encroachmentEdin TM87 je napisao/la:Niko ne spominje dominaciju Peytona na hardcountu6 offsidea su napravili defanzivci Boltsa uskakanjem u NT
![]()
Kakav vodja napada to je nevjerovatno, nikad niko bolji nece biti u onome sto on radi...
Omaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa!
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mora da su ovi Boltsi pomislili da je dan Dkad_kako je napisao/la:44 puta zaviko Omaha, u prosloj utakmici.![]()
A Zimmer preuzima Vikese, iz Bengalsa gdje je bio DC.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vintage Bill 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pristavlja vama komplekse izgleda, iako je daleko preko bare u vasim mozgovima je strah od nedjelje i glavate zirafe kako kaze ovaj kompleksas River
koji nije odavno spomenuo da se on usere kad sretne Bradya

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Po čemu sam kompleksaš ako kažem da je Brady bolji QB od Manninga, trofeji to i pokazuju, kao i playoff pobjede i statistka u playoffu!Manning je bolji QB u regularnoj sezoni, mada mu je i tu procenat pobjeda i poraza lošiji od Brady-a!Mislim, nazivati me kompleksašom zato što Brady dere guzove Manningu u regularnoj sezoni 10-4 te u playoffu 2-1 je besmisleno, ne znam ko je kompleksaš, valjda voliš gubitnike u playoffu, šta ja znam!Gledaj malo objektivno na ovaj sport, pa ćeš sam shvatiti koliki si kompleksaš!Edin TM87 je napisao/la:Pristavlja vama komplekse izgleda, iako je daleko preko bare u vasim mozgovima je strah od nedjelje i glavate zirafe kako kaze ovaj kompleksas Riverkoji nije odavno spomenuo da se on usere kad sretne Bradya
![]()
Izvoli Manningov cocksuckeru!

Grbavica naš je Hram!!!
Bas me zanima kako @ Mig_Mig i @ Edin komentarisu veliki broj INT-ova Luck-a kada su PO utakmice u pitanju...
Po meni 8 INT-a u tri odigrane PO utakmice je previse za nekog ko treba da vazi novog Manninga u Coltsima.
Po meni 8 INT-a u tri odigrane PO utakmice je previse za nekog ko treba da vazi novog Manninga u Coltsima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma doće Luck na svoje, ima on vremena za napredak, još dok ga okruže boljim igračima (a to moraju uraditi), onda mu je samo nebo granica
Ne sumnjam ja u njega, tu je sad ne potezu Grigson koji ga mora okružiti talentom.
Ne sumnjam ja u njega, tu je sad ne potezu Grigson koji ga mora okružiti talentom.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
Oko toga ko je bolji QB Tom ili Payton može se dosta raspravljati, imamo stvari koje idu u korist jednom i stvari koje idu u korist drugog. Pozicija QB je dosta kompleksna kao i pozicja WR npr. igrač sam ne može ništa napraviti. Nije to kao fudbal ili košarka ili hokey, uzmi loptu/pack predriblaj i postigni gol. Ovde ne možeš sam baciti loptu i sam je uhvatiti.
Dakle ovdje je timska igra broj 1. Da bi bio dobar QB osim svog znanja i umijeća moraš imati dobar protection inače si na*ebao + moraš imati igrača/e kome ćeš baciti loptu i koji će uhvatiti istu tu loptu.
Dakle ovdje je timska igra broj 1. Da bi bio dobar QB osim svog znanja i umijeća moraš imati dobar protection inače si na*ebao + moraš imati igrača/e kome ćeš baciti loptu i koji će uhvatiti istu tu loptu.
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 16 jan 2014, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mada je meni Clowney ovdje sigurica, za razliku od pozicije QB-a gdje baš i nema onog zicera, kao što je to bilo sa Luckom
Ramsi su u odličnoj poziciji, što se tiče pickova, onaj trejd kojim su prepustili RG3 Skinsima im je to omogućio.

Ramsi su u odličnoj poziciji, što se tiče pickova, onaj trejd kojim su prepustili RG3 Skinsima im je to omogućio.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Mada je meni Clowney ovdje sigurica, za razliku od pozicije QB-a gdje baš i nema onog zicera, kao što je to bilo sa Luckom![]()
kad je to bio draft?
- superfreak
- Kontakt:
I nije, ovo su samo mockovi.
Draft dodje nekad na proljece.
Draft dodje nekad na proljece.
Pa nema ni 24 godineamerosm je napisao/la:Bas me zanima kako @ Mig_Mig i @ Edin komentarisu veliki broj INT-ova Luck-a kada su PO utakmice u pitanju...
Roger Federer the greatest of all time!
Pa to da, a za 3 nije na njemu krvica, al eto njemu se pise, ostalo je bacio kad se rezultat stizao, u obje utakmice, previse je riskirao!! Nekad se ispalti a nekad NE ! Mlad je, uci !Edin TM87 je napisao/la:Pa nema ni 24 godineamerosm je napisao/la:Bas me zanima kako @ Mig_Mig i @ Edin komentarisu veliki broj INT-ova Luck-a kada su PO utakmice u pitanju...
Po meni 8 INT-a u tri odigrane PO utakmice je previse za nekog ko treba da vazi novog Manninga u Coltsima.A tek resiveri nemaju iskustva, za par godina dolazi ono sto Rio napisa
Max Allegri
Baco ih je i Manning po 4 na pocetku karijereamerosm je napisao/la:Bas me zanima kako @ Mig_Mig i @ Edin komentarisu veliki broj INT-ova Luck-a kada su PO utakmice u pitanju...
Andrew Luck ce biti elita QB slijedecih 10-15 godina, i to bas opet nas zapade u diviziji, nakon sto smo tripili Manninga sad moramo trpiti i ovog bradatog vehabiju
Adam Schefter ✔ @AdamSchefter
Jets and head coach Rex Ryan have reached agreement on a multi-year extension, according to team and league ****.
Divizija obezbijedjena i narednih godina...
@ alemsa
sad cete Vi uzeti Manziel-a pa cete im moci parirati, iako ostajem pri svom misljenju da je isti previse napuhan od strane medija i da je vise RB nego QB.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma ne znam hocemo li ga uzet, medija ga vise veze s nama ne iz razloga sto nam treba QB, nego sto je College Station sat i po od Houstona, pa ono nek ga uzmu Texansi.
Mediji treba Johnny da ima o cemu pisati, kad popije pivu na ljeto
Vidjet cemo
Mediji treba Johnny da ima o cemu pisati, kad popije pivu na ljeto
Vidjet cemo
Nabasah na zanimljiv podatak
...
First 2 seasons as a starter:
Peyton: 54TD, 43INT, 16-16
Brady: 47TD, 26INT, 20-10
Kaepernick: 37TD, 11INT, 17-6
Wilson: 57TD, 19INT, 24-8
First 2 seasons as a starter:
Peyton: 54TD, 43INT, 16-16
Brady: 47TD, 26INT, 20-10
Kaepernick: 37TD, 11INT, 17-6
Wilson: 57TD, 19INT, 24-8
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.