BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Da jos hoce bit stream nseg eurosporta 

Hisense arena pocinje u 1:00 iza ponoci po bosanskom vremenu. znaci igraju se dva zenska singla pa onda Damir sto u prevodu znaci da bi Damir trebao igrati u 4:00. dva zenska singla po sat i po ako sve bude kako treba.
po americkom vremenu istocna obala, gdje sam i ja, mec bi trebao poceti veceras u 10:00 pm. mec se moze gledati na internetu ESPN360. evo pokusat cu link zakacit...
http://espn.go.com/watchespn/index#type ... rt/tennis/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hisense Arena i to je to
po americkom vremenu istocna obala, gdje sam i ja, mec bi trebao poceti veceras u 10:00 pm. mec se moze gledati na internetu ESPN360. evo pokusat cu link zakacit...
http://espn.go.com/watchespn/index#type ... rt/tennis/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hisense Arena i to je to
eh daaa :/MElloo je napisao/la:Da jos hoce bit stream nseg eurosporta
hajde valjda neko postavi
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Oko 1 ujutro lagano na sto meze, pice, ukljucit tv ako bude na nekim od ovih eurosportova sto imam na kablovskoj, ako ne ima stream, nije problem i onda lagano uz raju na forumu chat, zajebancija, pa kad Damirov mec dodje, dobrodosao, tamam da dodje i u 2 poslijepodne u petak, o spavanju ne razmisljam uopste a kamoli sad kad je najvaznije. I da, da ne zaboravim, stavit na kladionici 3:2 rezultat za Damira na kraju pa sta Bog da ....
AAAJJJJJMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

AAAJJJJJMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
hoce bit na jednom od ova dva srpska eurosporta, nisam u toku
Ode i Del Potro kući, i to u 2.kolu. Čilić u 2.kolu, Verdasco u 2.kolu, a naš Damir igra 3.kolo.
Nije da se hvalim, ali pored Đokovića, jedini na turniru s Balkana ostao je Damir Džumhur. I kako ne bi ostao čitavu noć budan!?
Nije da se hvalim, ali pored Đokovića, jedini na turniru s Balkana ostao je Damir Džumhur. I kako ne bi ostao čitavu noć budan!?
Evo izgubio je i Del Potro, tako da se moramo nadati da ce ga i Berdych popusiti. 

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Nisu to srpski Eurosportovi,vec samo komentar na njihovom jezikuUnica_Liverpool_ je napisao/la:hoce bit na jednom od ova dva srpska eurosporta, nisam u toku

Bice na ES 2 prenos tako kazu

SLOBODA NAVIJAČIMA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Delpo kući, ovaj poraz otvara nadu da bi i Berdych mogao kući 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vazno je samo da se Damir sredi u glavi i kada izadje na teren da igra kao da igra protiv nekog ko nije ni u top100..Tj da mu se ne desi da ima tremu jer je tu gdje jeste jer tako samo moze izgubiti prvi, drugi set i kasnije shvatiti da je Berdych obicni smrtnik. Tenis je najnepredvidljiviji sport, mada je Damir apsolutni autsajder u tenisu se treba nadati uvijek jer tenis je tenis. Svake sedmice se desi neko veliko iznenadjenje
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ma dobro zna se na sta sam mislio
bilo bi dobro malo odspavati prije ali tesko

Nece biti cijeli mec, sad je najavio da ce biti samo zavrsnica ! Nisu srbski na ES, vec su srbi sa dna kace !ennis je napisao/la:Nisu to srpski Eurosportovi,vec samo komentar na njihovom jezikuUnica_Liverpool_ je napisao/la:hoce bit na jednom od ova dva srpska eurosporta, nisam u toku![]()
Bice na ES 2 prenos tako kazu
Max Allegri
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar nije trebalo početak na ES 2 a završnica na ES Int 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Eh ja sam slusao ovog na ES ! Najavio je zavrsnicu, a mozda je onaj na ES2 najavio pocetakUnofficialpage je napisao/la:Zar nije trebalo početak na ES 2 a završnica na ES Int

Max Allegri
- Aanonymous
- Kontakt:
Zna li neko jel Damir igrao kad protiv jaceg protivnika?
Nadam se sa Ceh nece otvorit susret ubitacno i da Damir padne na startu..
Samsung S4
Nadam se sa Ceh nece otvorit susret ubitacno i da Damir padne na startu..
Samsung S4
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aha, valjda hoće prenositMig_Mig je napisao/la:Eh ja sam slusao ovog na ES ! Najavio je zavrsnicu, a mozda je onaj na ES2 najavio pocetakUnofficialpage je napisao/la:Zar nije trebalo početak na ES 2 a završnica na ES Int

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hahaha. Nema ba zabune, početak meča ide na Eurosportu 2, a završnica se prebacuje na Eurosport international, a prolazak bi mogao biti u prijenosu na nekoj od ovi šugavi BH TV kućica, mamicu im jareću.
Treci mec na ES 2!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tenis
16/01/2014 - 15:29 - Updated 16/01/2014 - 15:36
5.dan AO2014: Đoković i Džumhur na Eurosportu
http://tv.sb.eurosport.com/tenis/storyn ... 2032.shtml
Petog takmičarskog dana na borilišta u Melburn parku izlazi najbolji srpski teniser Novak Đoković, kao i senzacija iz BiH Damir Džumhur.
Eurosport i u 2014. godini donosi u Evropi najbolju pokrivenost prvog Gren slem turnira u sezoni.
Ljubitelji tenisa će biti u prilici da vide raznovrstan program, koji tokom dve nedelje takmičenja u Melburnu, počinje svakodnevno u jedan sat posle ponoći, a završetak takmičarskog dana sa očekuje oko 14.00 časova, po centralnoevropskom vremenu.
Eurosport Plejer i u novoj sezoni nudi mogućnost pretplatnicima da odaberu jedan od sedam ponuđenih terena (Rod Lejver, Hajsens arena, Margaret kort i tereni 2, 3, 6, 8) i gledaju duel po svom izboru, kao i da pogledaju odigrane mečeve.
Emisija „Gejm, set i Mats“ će po prvi put imati dva emitovanja dnevno tokom čitavog Australian opena.
Tokom 26 minuta emisije, koja se producira na licu mesta, a voditelji su Anabel Kroft, Barbara Šeft i Mats Vilander, gledaoci će se u prvom emitovanju (tokom noći) upoznati sa predstojećim mečevima, a i videće najzanimljivije detalje okončanih duela. Između 18.00 i 19.00 časova, planirano je drugo emitovanje specijalizovane emisije, kada će ljubitelji tenisa moći da se upoznaju sa svim novostima iz Melburna.
Eurosport International:
Serena Williams (USA)[1] vs. Daniela Hantuchova (SVK)[31]
Jeremy Chardy (FRA)[29] vs. David Ferrer (ESP)[3]
završetak meča Tomas Berdych (CZE)[7] vs. Damir Dzumhur (BIH)
Samantha Stosur (AUS)[17] vs. Ana Ivanovic (SRB)[14]
Denis Istomin (UZB) vs. Novak Đoković (SRB)[2]
Eurosport 2:
Flavia Pennetta (ITA)[28] vs. Mona Barthel (GER)
Na Li (CHN)[4] vs. Lucie Safarova (CZE)[26]
Tomas Berdych (CZE)[7] vs. Damir Džumhur (BIH)
Kevin Anderson (RSA)[19] vs. Edouard Roger-Vasselin (FRA)
Tommy Robredo (ESP)[17] vs. Richard Gasquet (FRA)[9]
16/01/2014 - 15:29 - Updated 16/01/2014 - 15:36
5.dan AO2014: Đoković i Džumhur na Eurosportu
http://tv.sb.eurosport.com/tenis/storyn ... 2032.shtml
Petog takmičarskog dana na borilišta u Melburn parku izlazi najbolji srpski teniser Novak Đoković, kao i senzacija iz BiH Damir Džumhur.
Eurosport i u 2014. godini donosi u Evropi najbolju pokrivenost prvog Gren slem turnira u sezoni.
Ljubitelji tenisa će biti u prilici da vide raznovrstan program, koji tokom dve nedelje takmičenja u Melburnu, počinje svakodnevno u jedan sat posle ponoći, a završetak takmičarskog dana sa očekuje oko 14.00 časova, po centralnoevropskom vremenu.
Eurosport Plejer i u novoj sezoni nudi mogućnost pretplatnicima da odaberu jedan od sedam ponuđenih terena (Rod Lejver, Hajsens arena, Margaret kort i tereni 2, 3, 6, 8) i gledaju duel po svom izboru, kao i da pogledaju odigrane mečeve.
Emisija „Gejm, set i Mats“ će po prvi put imati dva emitovanja dnevno tokom čitavog Australian opena.
Tokom 26 minuta emisije, koja se producira na licu mesta, a voditelji su Anabel Kroft, Barbara Šeft i Mats Vilander, gledaoci će se u prvom emitovanju (tokom noći) upoznati sa predstojećim mečevima, a i videće najzanimljivije detalje okončanih duela. Između 18.00 i 19.00 časova, planirano je drugo emitovanje specijalizovane emisije, kada će ljubitelji tenisa moći da se upoznaju sa svim novostima iz Melburna.
Eurosport International:
Serena Williams (USA)[1] vs. Daniela Hantuchova (SVK)[31]
Jeremy Chardy (FRA)[29] vs. David Ferrer (ESP)[3]
završetak meča Tomas Berdych (CZE)[7] vs. Damir Dzumhur (BIH)
Samantha Stosur (AUS)[17] vs. Ana Ivanovic (SRB)[14]
Denis Istomin (UZB) vs. Novak Đoković (SRB)[2]
Eurosport 2:
Flavia Pennetta (ITA)[28] vs. Mona Barthel (GER)
Na Li (CHN)[4] vs. Lucie Safarova (CZE)[26]
Tomas Berdych (CZE)[7] vs. Damir Džumhur (BIH)
Kevin Anderson (RSA)[19] vs. Edouard Roger-Vasselin (FRA)
Tommy Robredo (ESP)[17] vs. Richard Gasquet (FRA)[9]
- anelbavarac
- Kontakt:
Znaci 3 mec po redu,na Hisense Areni igra Damir.
Prije 04:00,nece pocet sigurno, moja procjena neka odprilike oko 05:00 -06:00,da bi trebao izac na teren.
Nezgodan termin,ali jbg., sta da se radi,trebamo se skupit,u sto vecem broju
Prije 04:00,nece pocet sigurno, moja procjena neka odprilike oko 05:00 -06:00,da bi trebao izac na teren.
Nezgodan termin,ali jbg., sta da se radi,trebamo se skupit,u sto vecem broju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.