Kako je sosiedad u katastrofalnoj formi kad su prije poraza od Viljareala imali 5 pobjeda zaredom,fixator je napisao/la:Villarreal – Real Sociedad 1 @ 1.61
Obje ekipe imaju šansu kvalificirati se u četvrtinu finala kupa kralja pošto je prva utakmica završila 0:0. Ovo je treći put da se susreću međusobno u samo 7 dana. Villarreal je pobijedio 5:1 i time završio sa 6 domaćih utakmica bez poraza. Real Sociedad je u katastrofalnoj formi u zadnje vrijeme. Zabili su 10 i primili 15 u zadnjih 6 utakmica. Villarreal je favorit po kladionicama, ali i po meni. Očekujem pobjedu domaćina.
Estoril – Belenenses 1 @ 1.57
Portugalski liga kup – grupa C. Estoril je izgubio prvu utakmicu i sada traže pobjedu protiv ekipe koja je pobijedila u prvoj utakmici i u ovoj utakmici traže najmanje bod. Gosti ne igraju baš dobro u zadnje vrijeme. Zabili su 1 i primili 7 u zadnjih 6 utakmica. Domaćini bar više zabijaju i u ovoj utakmici očekujem pobjedu domaćina.
Mađarska - Norveška under 53.5 DA 1 @ 1.75
Tekma koja odlučuje ko ide dalje, biće gusto, i nekako iz iskustva znam da u tekmama gdje pobjeda donosi sve igra se bolja odbrana, nema ovdje večeras jurnjave, mislim ko se bolje odbrani ide dalje.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
moji listic za danas:
Spanije-Island 1 1,4
Zalgiris-Maccabi TA 2 1,45
A.Tomic 11.5 manje 1.85
Berlin - Zenit (odbojka) 2 1.2
Barys-Medvescak kp1 1.35
Spanije-Island 1 1,4
Zalgiris-Maccabi TA 2 1,45
A.Tomic 11.5 manje 1.85
Berlin - Zenit (odbojka) 2 1.2
Barys-Medvescak kp1 1.35
Stuttgart II - Wolfsburg II (0-3) 5:3

ma nije namjesteno al nikakoSamke66 je napisao/la:Stuttgart II - Wolfsburg II (0-3) 5:3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne znam jesi li upratio ali za 8 minuta je palo 4 golatwisttm87 je napisao/la:ma nije namjesteno al nikakoSamke66 je napisao/la:Stuttgart II - Wolfsburg II (0-3) 5:3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta je sa ovim Makedoncima vidim golema kvota a prije bi na njih igrao nego na Austriju imaju li sanse da li neko zna koliko timova prolazi u naredni krug 2 ili 3
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
ja cu odigrat 2 makedonci su mi malo suveli jer im se i Stojcevski povrijedio mada makedonci imaju odlican sastav al opet . . .xxh2o je napisao/la:Sta je sa ovim Makedoncima vidim golema kvota a prije bi na njih igrao nego na Austriju imaju li sanse da li neko zna koliko timova prolazi u naredni krug 2 ili 3
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
idu prva tri dalje i prenose bodove, prvi nosi 4 boda, drugi nosi 2 boda a treći niti jedan, no ovisi može se dogoditi da sva tri prenseu po 2 boda ili ako je bio remi po 1 ili 3, to ovisi o međusobnim susretima i zbraja sexxh2o je napisao/la:Sta je sa ovim Makedoncima vidim golema kvota a prije bi na njih igrao nego na Austriju imaju li sanse da li neko zna koliko timova prolazi u naredni krug 2 ili 3
šteta za jedan gol, a singl prošaozgmiky je napisao/la:jedan rani double da dignemo pare i imamo za rukomet ABd
Hoffenheim-Munchen 1860 over 3.5 2.20 3-0![]()
Stuttgart II-Wolfsburg II over 3.5 2.20 5-3
4.84
i jedan single
Eintracht F.-Shakhtar Donetsk 2 2.40, pk 2/2 4.20
Zabili su 10 i primili 15 u zadnjih 6 utakmica. - možda je malo teška riječ al na to sam mislio.mukitmovac je napisao/la:Kako je sosiedad u katastrofalnoj formi kad su prije poraza od Viljareala imali 5 pobjeda zaredom,fixator je napisao/la:Villarreal – Real Sociedad 1 @ 1.61
Obje ekipe imaju šansu kvalificirati se u četvrtinu finala kupa kralja pošto je prva utakmica završila 0:0. Ovo je treći put da se susreću međusobno u samo 7 dana. Villarreal je pobijedio 5:1 i time završio sa 6 domaćih utakmica bez poraza. Real Sociedad je u katastrofalnoj formi u zadnje vrijeme. Zabili su 10 i primili 15 u zadnjih 6 utakmica. Villarreal je favorit po kladionicama, ali i po meni. Očekujem pobjedu domaćina.
Estoril – Belenenses 1 @ 1.57
Portugalski liga kup – grupa C. Estoril je izgubio prvu utakmicu i sada traže pobjedu protiv ekipe koja je pobijedila u prvoj utakmici i u ovoj utakmici traže najmanje bod. Gosti ne igraju baš dobro u zadnje vrijeme. Zabili su 1 i primili 7 u zadnjih 6 utakmica. Domaćini bar više zabijaju i u ovoj utakmici očekujem pobjedu domaćina.
Mađarska - Norveška under 53.5 DA 1 @ 1.75
Tekma koja odlučuje ko ide dalje, biće gusto, i nekako iz iskustva znam da u tekmama gdje pobjeda donosi sve igra se bolja odbrana, nema ovdje večeras jurnjave, mislim ko se bolje odbrani ide dalje.
uostalom kec ko vrata
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 16 jan 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
-
- Kontakt:

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
hvala meštre malo sam korigovao i prošaozgmiky je napisao/la:šteta za jedan gol, a singl prošaozgmiky je napisao/la:jedan rani double da dignemo pare i imamo za rukomet ABd
Hoffenheim-Munchen 1860 over 3.5 2.20 3-0![]()
Stuttgart II-Wolfsburg II over 3.5 2.20 5-3
4.84
i jedan single
Eintracht F.-Shakhtar Donetsk 2 2.40, pk 2/2 4.20

Semper Fidelis
Teletovic MANJE
Maqueda MANJE
Getafe-Barcelona OBA DAJU
Eto prije tenisa da skupimo sta kesa.
Maqueda MANJE
Getafe-Barcelona OBA DAJU
Eto prije tenisa da skupimo sta kesa.
BHF Bosanska Krajina!
- DrinaJedina
- Kontakt:
@stomaklija,nexus
Getafe v Barcelona - više od 3,5 žuta kartona?
Znam da je kup utakmica, Barca ima 4:0 iz prve utakmice. Ali mi se nekako ovo čini kao premala granica za jednu ekipu iz predgradja Madrida u utakmici protiv "separatista"
Nek bude 3:1 za Getafe!
Znam da je kup utakmica, Barca ima 4:0 iz prve utakmice. Ali mi se nekako ovo čini kao premala granica za jednu ekipu iz predgradja Madrida u utakmici protiv "separatista"

- masteRofPoker
- Kontakt:
Ja sam malo gledao ovu Spaniju i ovog Maquedu iz Spanije jer sam ga imao manje proslu tekmu. Pa jbt covjek igra skoro citavu utakmicu, vrlo vazan im je igrac, meni se cini da ima top u ruci. Ja sam proslu osjedio cekajuci ga, znam da on ne prelazi ova 3,5 skoro nikako ali po onome sto sam ja vidio on je predobar igrac.
Eto mozda mali oprez nista vise.
Eto mozda mali oprez nista vise.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Stomaklija je mislim suspendovan (DrinaJedina je napisao/la:@stomaklija,nexus

(Ja cu na glavni i na vecu uplatu ici sa vise od 3,5.)
- diplomatija
- Kontakt:
Cuvajte se jesusa gila kolika je god granica na kartone, smrad je to, treba neko poginuti da bi dao karton, a Sad jedino Ako Barca bude leprsava pa ih ovi budu morali kositi, ja to ne bih na listic, pa nek bude sta hoce, realnija je opcija vise kornera i zutih na viljareal
Po meni je izglednija pobjeda Austije !!!xxh2o je napisao/la:Sta je sa ovim Makedoncima vidim golema kvota a prije bi na njih igrao nego na Austriju imaju li sanse da li neko zna koliko timova prolazi u naredni krug 2 ili 3
Mojsovski i F.Lazarov povredjeni kod Makedonaca, uz jos 2 igraca koja nisu dobila dozvolu, mislim da su oslabljeni. Protiv Češke su igrali 24:24, dok je AUstrija iste namlatila 30:20.
Makedonci su protiv Danske razbijeni, dok se Austrija solidno drzala i nije obrukala.
Sve u svemu Austrijanci, mislim da ce gledati kako zaustaviti Lazarova, i mislim da su zavrsili pos'o.
Tako da Makedonija - Austrija TIP 2 !!!
Za Macabi danas nece nastupiti Hickman i Shortinaitis dva glavna igraca ??
Što misliš za sutra.. Može li Walden zapapriti Sulji? Znao sam da će Ronnie izmasakrirati Milkinsa, ali sutra mu dolazi dosta drukčiji tip igrača. 1.20 na Sulju je ipak premala kvota za moj ukus..hodža je napisao/la: uzima Selby to
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.