Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

majestic24
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la majestic24 » 20 jan 2010, 01:35

Dzeko je napravio veliku glupost potpisivanjem novog ugovora. Sad je vezan za vukove do 2013,a cijena od 40 mill eura nije mala. Iskreno,i vece zvijezde od njega su isle za manje para.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 20 jan 2010, 01:45

majestic24 je napisao/la:Dzeko je napravio veliku glupost potpisivanjem novog ugovora. Sad je vezan za vukove do 2013,a cijena od 40 mill eura nije mala. Iskreno,i vece zvijezde od njega su isle za manje para.
dobio je veliku lovu,ali i zavezane ruke ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 jan 2010, 01:47

JameS 23 je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Dzeko je napravio veliku glupost potpisivanjem novog ugovora. Sad je vezan za vukove do 2013,a cijena od 40 mill eura nije mala. Iskreno,i vece zvijezde od njega su isle za manje para.
dobio je veliku lovu,ali i zavezane ruke ;)
Dobio je novac,al s tim se nemoze kupiti sreca. Napravio je gresku,sad nek ispasta. Ako bude pametan i slava ga ne udari u glavu (iako je pocela koliko vidim),brzo ce onda otici iz "Vucije jazbine"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 01:54

Novac je najvazniji sad u nogometu...zna to i DZEKO...mislim da je njegova najveca glupost je sto se toliko zalijepio sa izjava oko AC MILANA on je profi..to je smijesno :lol: ....bili koji igrac npr..da govori ja sam fan LFC a vamo mozda je Man.Und bio spreman da te kupi a onda zbog navijaca i sport.dirk nebude od tog transfera nikad nista,,o za Barcu sam a vamo REAL MADRID je imao zelju..a malo je taki igraca koji su tako cesto trubili po medijima kako samo ima zelju MILANO MILANO MILANO...koda je on djecak od 10 god...

A dobio je on novim ugovor veliku pastu,godisnje plate :mrgreen: pa sad ko hoce da ga kupi..mora se jos dogovoriti sa njim sigurno bu mu u tom klubu novom i plata bila veca za koji mill eura :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 jan 2010, 01:58

5 mill dobiva po ugovoru,a od toga drzava sebi uzme 2 mill

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 20 jan 2010, 02:02

Dzeko je ljetos postupio nesto naivno i ispao nezrel zbog nekih izjava.

Licno nebi Dzeki preporucio da zaigra u italijanksoj Seriji A jer je ta liga negdje na nivou Bundeslige ali puno defenzivnija i ima manje golova.

Najbolje da ode u Manchester United kao zamjena za ljenguzu Berbatova koji moze u Wolfsburg umjesto Dzeke.

Ali ali mozda bude Dzeko kao Ermin Zec u ovom zimskom prelazu. :x
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 jan 2010, 07:18

omerbavarac je napisao/la:Rekao sam 100 puta. Na kraju ostaje u Njemackoj, ali ide na jug u Bavarsku prijestolnicu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I like :D :P
#divovi

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 jan 2010, 10:15

Pauk je napisao/la:Dzeko je ljetos postupio nesto naivno i ispao nezrel zbog nekih izjava.

Licno nebi Dzeki preporucio da zaigra u italijanksoj Seriji A jer je ta liga negdje na nivou Bundeslige ali puno defenzivnija i ima manje golova.

Najbolje da ode u Manchester United kao zamjena za ljenguzu Berbatova koji moze u Wolfsburg umjesto Dzeke.

e stvarno ovaj post ne kontam...idi na statistiku proslog kola talijanske lige....i pogledaj broj golova.,a onda odi na statistiku njemacke lige pa vidi broj golova.....e kad budes imao taj podatak onda se javi....razlika je u 4 gola....s tim da to dosta zavisi i od rasporeda.....italijanska liga uopste nije gruba...to je stereotip....nigdje veze....u milanu igra jedan ronaldinjo koji je ponovo po meni trenutno br. 1 u svijetu....jedan pato,jedan pirlo....inter , juve , fiorentina,roma....bezbroj odlicnih igraca....i nije ona na nivou bundes lige haveru...inter i milan bi poderali svaku ekipu u bundes ligi bez problema..sem bajerna mozda....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 jan 2010, 10:28

johnnyHZ je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Dzeko je ljetos postupio nesto naivno i ispao nezrel zbog nekih izjava.

e stvarno ovaj post ne kontam...idi na statistiku proslog kola talijanske lige....i pogledaj broj golova.,a onda odi na statistiku njemacke lige pa vidi broj golova.....e kad budes imao taj podatak onda se javi....razlika je u 4 gola....s tim da to dosta zavisi i od rasporeda.....italijanska liga uopste nije gruba...to je stereotip....nigdje veze....u milanu igra jedan ronaldinjo koji je ponovo po meni trenutno br. 1 u svijetu....jedan pato,jedan pirlo....inter , juve , fiorentina,roma....bezbroj odlicnih igraca....i nije ona na nivou bundes lige haveru...inter i milan bi poderali svaku ekipu u bundes ligi bez problema..sem bajerna mozda....
:lol: :lol: :lol:
U bundeski igra jedan Robben jedan Ribery jedan Dzeko ,jedan Misimovic jedan Rafinha jedan Ozil jedan Kroos ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 jan 2010, 12:14

jarane taj kros....nidje veze.....taj rafinja...ja ga nebih u sarajevo majke mi moje...ozil????? to onaj sto je POKUSAO ZAMJENITI DIEGA koji je bdw u juventusu.....al nezna covjek i gotovo....riberi svaka cast ....roben???bio na klupi reala....mozda za bundes ligu jeste dobar al za ostale....................
nasem dvojcu svaka cast ...uz riberija najvece zvijezde.......a ovi sto ih nabroja....prosjecni igraci bez svjetskog imena...stim da vidim da naginjes na bajern ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jan 2010, 12:22

johnnyHZ je napisao/la:jarane taj kros....nidje veze.....taj rafinja...ja ga nebih u sarajevo majke mi moje...ozil????? to onaj sto je POKUSAO ZAMJENITI DIEGA koji je bdw u juventusu.....al nezna covjek i gotovo....riberi svaka cast ....roben???bio na klupi reala....mozda za bundes ligu jeste dobar al za ostale....................
nasem dvojcu svaka cast ...uz riberija najvece zvijezde.......a ovi sto ih nabroja....prosjecni igraci bez svjetskog imena...stim da vidim da naginjes na bajern ;)
E hebiga johnny, Kroos je još uvijek relativno mlad, i sasvim solidan igrač, Rafinha samo na golu ne može stajat, ja polivalentnijeg igrača nisam vidio. Diega niko ne može zamijeniti, ali je Ozil strašan igrač, a uz to i mlad. Što se tiče Robena, njegova mana je sklonost povredama, i prošle godine u Realu je bio najbolji igrač, a pogledaj da u Realu Nistelrooy truhne na klupi, Guti, Higuain...Taj problem se zove Galaktikosi, previše dobrih igrača, sujetnih zvijezda na jednom mjestu.

Da se vratim sad na Edina Džeku, nije što je naš, ali strašan je brate, sve ima, i ponoviću i ja kao što su i prije mene 200 puta, prerastao je Wolfsburg, i Bayern je jedini tim u Njemačkoj u kojem bi on mogao igrati. Samo se bojim da klauzula od 40 mil. ne bude previše. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 jan 2010, 15:05

on ako ode u bajer(citaj propast ce) ja ga se javno odricem kao bosanca :D
kakav crni bajern......nek se on drzi milana,man utd cellzi...samo vrhunske dakle.....bajern je dalleko od toga...a igraca kao kros i rafinja i ozil ima (dakle njihovog kvaliteta) gdje god se okrenes!!!!!po meni pjanic je za onog ozila maradona,jovetic isto......govinco cini mi se :D iz juveea isto strasan potencijal....hasan nas je za rafinju izmislio univerzalnost realno!!!! tako da opet kazem seria A je ispred bundes lige iako ja najvise volim pogledat wolsburg i hoffenhaim...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 20 jan 2010, 15:09

Reko mi je stari, dobar sa Dzekinim starim, da Dzeko do ljeta ne ide nigdje 100% tacna informacija :!: Naime ni on nemoze nista 100% znati ali rekao mu je Edin da nema konkretnih ponuda i on bi volio da ode iz Wolfsburga u MILAN ili Chelsea ali isto tako je rekao da mu nista ne fali u Wolfsburgu.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 jan 2010, 15:10

ti sto se smijes kad je frajer rekao da ronaldinho nije br 1 idi se umij i pogledaj gol 3. vs siene.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 jan 2010, 15:36

A_d_0 je napisao/la:ti sto se smijes kad je frajer rekao da ronaldinho nije br 1 idi se umij i pogledaj gol 3. vs siene.
jahhh...to zaboravih prokomentarisati.....covjek KADA HOCE nemoze sa njim niko pricati...jednostavno se nasao u pravoj ekipi njegov duh igre se tu uklopio i on je ponovo NAJBOLJI...pogledaj samo zadnje dvije tekme protiv juvea(kojeg najvise simpatiziram) i siene.....STRASNO!!!!!!!!!!!...njegovo kretanje njegovi potezi.....to je ono sto je FUDBAL a ne maratnoci koji oru teren... :D
dzekson abd u milan da ga dinjo trpa loptama :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 jan 2010, 15:37

Ronaldinho mi je veoma, veoma drag igrač al sigurno sad nije ispred Messia... Jbg.što jest jest...

BTW.Džeko, hmm, trebo je on otić prošle sezone kad je ostvario nešto što teško više ponovit hoće... Sad ta prenapuhana cijana od 40 miliona :shock: će odbit sve klubove... Naravno, ja bi dao i ruku da za te pare neće otić al et, vidjet ćemo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 jan 2010, 17:28

koliko sam primjetio mesi nije nii blizu svoje forme tako da ti ta bas i nije tako utemeljena :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 jan 2010, 17:40

aj dobro sad nije tema messi vs ronaldinho vec edin dzeko. iskreno mislim da cijena nije previsoka jer kad ronaldo moze vrijedit 94 moze i dzeko 40 jer SIGURNO ronaldo nije duplo bolji od dzeke ako cemo tako gledat.

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 20 jan 2010, 17:43

Ma pustit ce oni njega i za manje love sigurno :)
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 19:11

tanzla je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:jarane taj kros....nidje veze.....taj rafinja...ja ga nebih u sarajevo majke mi moje...ozil????? to onaj sto je POKUSAO ZAMJENITI DIEGA koji je bdw u juventusu.....al nezna covjek i gotovo....riberi svaka cast ....roben???bio na klupi reala....mozda za bundes ligu jeste dobar al za ostale....................
E hebiga johnny, Kroos je još uvijek relativno mlad, i sasvim solidan igrač, Rafinha samo na golu ne može stajat, ja polivalentnijeg igrača nisam vidio. Diega niko ne može zamijeniti, ali je Ozil strašan igrač, a uz to i mlad. Što se tiče Robena, njegova mana je sklonost povredama, i prošle godine u Realu je bio najbolji igrač, a pogledaj da u Realu Nistelrooy truhne na klupi, Guti, Higuain...Taj problem se zove Galaktikosi, previše dobrih igrača, sujetnih zvijezda na jednom mjestu.

Da se vratim sad na Edina Džeku, nije što je naš, ali strašan je brate, sve ima, i ponoviću i ja kao što su i prije mene 200 puta, prerastao je Wolfsburg, i Bayern je jedini tim u Njemačkoj u kojem bi on mogao igrati. Samo se bojim da klauzula od 40 mil. ne bude previše. ;)
Samo ovo da Diego slucajem nisu ovi u JUVE sad pomislil da su pogresili nista on nije bolji od Z.MISIMOVIC-A cak je mozda i slabiji,a toliko je dobar da ga DUNGA ni nepozove u repku pocesto puta..Robben nije prosle sezone bio najbolji igrac REAL MADRID-A uputi se malo pri par sedmica je HIGUAIN proglasen najbolji igracem za sezonu 2008/09 na ofcc stranici REAL MADRID-A glasanjem clanova RM , :lol: :lol: cuj to Higuain truhne na klupi REAL-a a prosle sezone najbolji strelac REALA U ligi,,ove isto vodeci je strelac,,,sad se povredio pa ga nece biti jos 2 sedmice...sta bubas bolan kad nepratis REAL..samo popisanu bundesligu..u kojoj pored pored nasih momaka ima jos par igraca koji su klasa :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jasmin10, lol89, Proximic, Sheyi i 35 gostiju.