Skupstina vam treba biti 18og i vjerovatno ce se tada znati i definitivno sve pozicije u klubu i svako ce dobiti svoje nadleznosti.Sto se tice dolaska Stevanovica,covjek je pokusao da jednog perspektivnog igraca iz Spanske lige dovede u redove Sarajeva i sad je bauk sto isti nije dosao.Pa nije do Ibrakovica sto bi taj isti morao igrati po pasnjacima nakon spanskih tepiha.Jer je glupo recimo da neko misli da Ibrakovic ima 5 miliona na raspolaganju al et kao nije sposoban nekoga dovesti.Sa tim parama bi i svaki forumas koji malo bolje poznaje BiH fudbal mogao napraviti strasan tim ali tih para nema ni on na raspolaganju.
Nemoze Ibrakovic zadrzati Komazeca ako klub kaze da je maksimalna plata koju mu moze ponuditi (lupam 100 hiljada maraka).Ne moze Ibrakovic dovesti Gojka ako struka u FKS kaze da se tom istom igracu ne mogu garantovati minute koje navodno trazi.Sarajevo sad ima vlasnika i dok se njemu qrac ne digne i dok ne procjeni da Abdulah lose radi,navijaci mogu da laju koliko hoce.
Ja ne znam koliko je Sarajevo dobilo para ali kolika god to suma bila to isto Sarajevo ce i dalje dijeliti sudbinu Premijer lige koja je kao takva vise amatersko nego profesionalno takmicenje.Rejting lige je totalno los i nije za ocekivati da sad covjek moze dovesti nekog iz liga petice i jedino rijesenje je da nafataju nekog kvalitetnog nekom igrom slucaja il ekstra skautingom kao sto bi to mogao biti famozni Sirijac.
U Sarajevu sad ima lanac odgovornosti,i Ibrakovic sigurno ne moze raditi nista na svoju ruku.Imaju skaut sluzbe koje procjenjuju igraca,imate sefa strucnog staba koji daje svoje misljenje i ima svoje zelje,imate vlasnika koji mora aminovati svako pojacanje.
Sad imamo slucaj Velikonja,meni je prosto nevjerovatno da bi jedan igrac iz EPL dosao na ove pasnjake.Covjek je rekao da ce pokusati da ga privole da dodje u Sarajevo ali ja licno ne vjerujem da ce taj zakoraciti kopackom na nase oranice.Jel treba pljunuti Abdulaha ako taj isti ne potpise

Ova prica oko Delaca je mozda koliko toliko i realna jer je isti u padu forme i uopste ne briljira nesto pa ima smisla da bi se mozda i mogao bezbolno uklopiti u ovo sivilo.Ali i tu dolazi do problema jer ce ti takav sigurno postaviti astronomske uvjete jer ako ce vec hodati po pasnjacima,onda ce hodati za ebenu lovu.
Glupo je u timu u ovoj ligi imati igraca koji ce imati platu 100 000 eura recimo a igrat ce protiv Obarske,Rudara,Travnika,Leotara i slicno jer to moze i malo solidniji igrac sa nekom platom od 2-3 000 maraka.Jednostavno nije financijski isplativo i normalno. Kad rejting lige bude veci tad ce i ovakve stvari biti normalnije.