pa sto ne dodjete u Visoko
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Gusar1995
Željeznicar za život cijeli !
što tamo bolja situacija

Za VašerGusar1995 je napisao/la:što tamo bolja situacija![]()
![]()
![]()
Željeznicar za život cijeli !
Belma P. je iz kaknja...Gusar1995 je napisao/la: eeh @Marsal druže zamisli kako je nama Kakanjcima...ma to je bolan ufurano do Boga, znaju da nemamo drugog izbora pa njih moramo...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Marsal
- Kontakt:
Cure su vam jako lijepe i zgodne uglavnom ali nosom oblake paraju koliko su dignute, ja ih ne mogu nikako.Gusar1995 je napisao/la: eeh @Marsal druže zamisli kako je nama Kakanjcima...ma to je bolan ufurano do Boga, znaju da nemamo drugog izbora pa njih moramo...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
pa o tome ti pričam, nije da nema lijepih cura...one što su normalne isto rent a car jbmt čim je jedan popusti odmah drugiMarsal je napisao/la:Cure su vam jako lijepe i zgodne uglavnom ali nosom oblake paraju koliko su dignute, ja ih ne mogu nikako.Ko da mi nije pun qurac nafuranih Zeničanki pa da trpim i nafurane Kakanjke.
drug nadam se da se zezašiVar je napisao/la:Belma P. je iz kaknja...
meni su Mostarke najbolje 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Meni su one iz Lašve najbolje. 
Meni pak one s Nemile 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ovaj neki region Kakanj - Zenica i to realno po mom mišljenju u Žepčetu je kvalitetno tlo
A ni Kiseljak nije loš
A ni Kiseljak nije loš
Tako blizu, a tako daleko.
- firefirefirely
- Kontakt:
Ja mislim da nema nafuranijih djevojaka od zenicanki, normalno cast izuzecima, ako gledamo ono omjer kvalitete i visine nosa
Znaci ljepsih fudbalera u PLBiH mozes naci, ali MOLIM LIJEPO, ona je THE BITCH !!! To su neki statusi, neke slike, jbt papa pozavidjele bi joj i Paris Hilton, sestre Kardashian i ostale bjelosvjetske princezice ..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma općenito ove što su zgodne i profinjene,kulturne su 'ufurane' neće ti se ona sama nabacivat, glume nedodirljive..
Busovača je leglo dobrih djevojaka, pojaviš se u njihovom klubu odma te svi tipaju ko kad se tamo svi znaju
pa te mjerkaju ovo ono
Isto tako poslom sam išao sa starim u Kiseljak i morali smo unijeti u stan nekoj gospođi nešto. Sasvim slučajno u stanu su bile njena kćerka i njena prijateljica koje su brat bratu starije 2-3 godine od mene i mjerkale me,smješkale se, tražile broj ovo ono
ja ono začuđen bio jer onako dobre djevojke nikad u zivotu ne bi zbario da zive u Zenici. To je kad one nemaju izbora 
Busovača je leglo dobrih djevojaka, pojaviš se u njihovom klubu odma te svi tipaju ko kad se tamo svi znaju
Isto tako poslom sam išao sa starim u Kiseljak i morali smo unijeti u stan nekoj gospođi nešto. Sasvim slučajno u stanu su bile njena kćerka i njena prijateljica koje su brat bratu starije 2-3 godine od mene i mjerkale me,smješkale se, tražile broj ovo ono
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- firefirefirely
- Kontakt:
Vejsil trebe nabacuje

ma buraz hajd što su te bolje, ljepše i zgodnije ufurane, al dođe neka pa hajmo reć solidna da ne vrijeđam i to digne nos do neba ne možeš to ba
- IlPrincipe
- Kontakt:
firefirefirely je napisao/la:Vejsil trebe nabacuje![]()
![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
danas me neka dodala, ja se ponadao da je iz EU, kad tamo iz Lukavca, TK, pa gdje me nadje lutko draga
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la: danas me neka dodala, ja se ponadao da je iz EU, kad tamo iz Lukavca, TK, pa gdje me nadje lutko draga![]()
Samo sabura
Ja te volim, volim Željo..
Kad si prest'o pratiti OTVgio10 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: danas me neka dodala, ja se ponadao da je iz EU, kad tamo iz Lukavca, TK, pa gdje me nadje lutko draga![]()
![]()
![]()
Samo sabura
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 58 gostiju.