Sta mislite ????
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bevanda ti si bar iskusan, odigraj kako si zamislio i bar ces znati na cemu si kada prodes ili padnes.bevanda4 je napisao/la:Što se tiče one danske košarke, granica se podigla sa 75.5 na 77![]()
Iako to ide u prilog onom piku sa manje koševa, nakon što je kolega @tribalhardcore napisao da gosti odmaraju glavne igrače, premišljam se da umjesto under poena odigram da domaćini pokrivaju hendikep (8.5)..
Inače, na njih kvota nastavlja padat, trenutno 3.35 u marathonbeta (bila je preko 6 u većini kladionica)
Evo ga i 4 gol u 23 minutiedo1X2 je napisao/la:MAQUEDA nakon 5 minuta dao 3 gola
Yebeš to iskustvo brate, već 4 dana padam u prosjeku 3 tiketa dnevno po jedan par.masteRofPoker je napisao/la:bevanda ti si bar iskusan, odigraj kako si zamislio i bar ces znati na cemu si kada prodes ili padnes.bevanda4 je napisao/la:Što se tiče one danske košarke, granica se podigla sa 75.5 na 77![]()
Iako to ide u prilog onom piku sa manje koševa, nakon što je kolega @tribalhardcore napisao da gosti odmaraju glavne igrače, premišljam se da umjesto under poena odigram da domaćini pokrivaju hendikep (8.5)..
Inače, na njih kvota nastavlja padat, trenutno 3.35 u marathonbeta (bila je preko 6 u većini kladionica)
http://prntscr.com/2jv6jy" onclick="window.open(this.href);return false;DrinaJedina je napisao/la:@stomaklija,nexus
Getafe v Barcelona - više od 3,5 žuta kartona?
Znam da je kup utakmica, Barca ima 4:0 iz prve utakmice. Ali mi se nekako ovo čini kao premala granica za jednu ekipu iz predgradja Madrida u utakmici protiv "separatista"
Nek bude 3:1 za Getafe!
a sto?tribalhardcore je napisao/la:Grcki kup
Niki Volou-Apolon 1 kv 1,95
Nexus je napisao/la:a sto?tribalhardcore je napisao/la:Grcki kup
tribalhardcore je napisao/la:Nexus je napisao/la:a sto?tribalhardcore je napisao/la:Grcki kup
cak na 11 igraca gosti ne mogu da racunaju
jedno 20 puta sam do sada procitao ovu konstataciju kao neku analizu nekog izglednog para i uvijek je bilo kontra tome.tribalhardcore je napisao/la:Nexus je napisao/la:a sto?tribalhardcore je napisao/la:Grcki kup
cak na 11 igraca gosti ne mogu da racunaju